mk ultra wrote: ↑15/03/2025 22:01
izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑15/03/2025 21:53
PS ne znam da li shvatate, ali zvucite isto kao dodik i njegovi - i ismijavate ovu zemlju bas kao sto i on radi. Rijeci su vam malo drukcije, al uskladjeni ste drama.
Dakle tvoj savjet je sabur i pusti, neka
Moj savjet je da se vise uzdamo u drzavu.
Kad ste vi to hapsili prominentne politicare i ujedno tempirane bombe, pa znate kako se to treba uraditi? Ko od vas ima pojma o procedurama? Nema niko, al slomiste se ovdje od lazne zabrinutosti i predvidjanja kiprizacije.
Da ste patriote a ne najobicniji lesinari, sve i da imate sumnje u drzavu drzali biste ih za sebe - u situaciji koja uopce i ne djeluje da je van kontrole.
Ali ne, reklo vam da se poserete po drzavi samo da se usicari koji jeftini politicki poen za zelene i narandzaste. Sreca samo sto vam taj pristup ne daje rezultate.
PS do neki dan ste samo o ratu pricali, sireci strah medju naivnije citaoce, danas se spinuje na temu nesposobnosti vlasti.. jedva cekam vidjeti koje cete nove instrukcije dobiti
PPS mene bi na vasem mjestu bilo stid, pogotovo ovog sto velica Veliku Srbiju a kao patriota je ... al necu vam suditi previse, mozda i vi gladna usta neka hranit od tog piskaranja