Zar jutros jedna od prvih vijesti nije bila upravo njegova izjava da slijedi zalba ...
Zustro je u drzavetini iz minute u minutu i na svakom nivou ...
Zar jutros jedna od prvih vijesti nije bila upravo njegova izjava da slijedi zalba ...
Ma nije budala trpiti šizofrenog Mileta. A i drzavetina zar nema odvjetnika, nego ga Mile iz Zegeja dovlači. Ovako je I OP radio u Srbiji. On sam ne vjeruje u sopstvenu drzavetinu. I institucije.swanfilter wrote: ↑13/03/2025 19:03Zar jutros jedna od prvih vijesti nije bila upravo njegova izjava da slijedi zalba ...
Hrvati mu okecu ledja tj zabijaju mu ga sazada, nista neobicno i iznenadjujuce od njih. Ne znam jel ona drzavica aritreja dala podrsku, abhazija, juzna osetija neko iz Essosa il Westerosa, bilo ko.kamberovica polje wrote: ↑13/03/2025 18:44 https://www.klix.ba/vijesti/bih/nobilo- ... /250313171
Auu Mile.
Nobilo prodaje priču, alibi za javnost. Nema šanse da bi on priznao da mu je klijent prno u sisu.Prpa.ba wrote: ↑13/03/2025 18:59 Svejedno Nobilo nastavlja plasirati opasne i neistinite teze o toboznjim "suprotstavljenim stranama".
Mislim da će razumni ljudi u Sarajevu shvatiti da ne bi bilo pametno ulaziti u takvu jednu nasilnu akciju jer bojim se da bi moglo doći do sukoba. Nadam se da će razumni ljudi zakočiti - govori Nobilo.Ne postoje nikakve suprotstavljene strane. Postoji Dejtonski mirovni sporazum i Arbitraza za Brcko, te ustavnopravni poredak Drzave BiH, i postoji organizovana grupa pobunjenih i odmetnutih srba koja trenutno rukovodi pokrajinom sa srpskom etnickom vecinom.- Hrvatska mora biti aktivnija, ali ne se uključiti tako da se to gleda iz daljine kao crno-bijeli svijet. Situacija je puno složenija. Treba ući puno dublje i pokušati biti možda čak i most koji će pokušati smiriti situaciju i povezat suprotstavljene strane u Bosni i Hercegovini - smatra Nobilo.
Drago mi je da za sada akteri ne nasjedaju na pricu o bilo kakvim "stranama". Sa pobunjenicima i bjeguncima od pravde nema pregovora ni dogovora.
Reporter 24sata u Banjoj Luci: Velika politička kriza, duge cijevi i Dodik koji sprema bijeg
Piše iz Banja Luke za 24sata: Dejan Rakita,
Lannisteri šupci, kao i obično.pici wrote: ↑13/03/2025 19:11Hrvati mu okecu ledja tj zabijaju mu ga sazada, nista neobicno i iznenadjujuce od njih. Ne znam jel ona drzavica aritreja dala podrsku, abhazija, juzna osetija neko iz Essosa il Westerosa, bilo ko.kamberovica polje wrote: ↑13/03/2025 18:44 https://www.klix.ba/vijesti/bih/nobilo- ... /250313171
Auu Mile.
Prije ce biti da je dobio nogu zato sto je izjavio da ce uloziti zalbu.Zlocin&Kazna wrote: ↑13/03/2025 19:12Nobilo prodaje priču, alibi za javnost. Nema šanse da bi on priznao da mu je klijent prno u sisu.Prpa.ba wrote: ↑13/03/2025 18:59 Svejedno Nobilo nastavlja plasirati opasne i neistinite teze o toboznjim "suprotstavljenim stranama".
Mislim da će razumni ljudi u Sarajevu shvatiti da ne bi bilo pametno ulaziti u takvu jednu nasilnu akciju jer bojim se da bi moglo doći do sukoba. Nadam se da će razumni ljudi zakočiti - govori Nobilo.Ne postoje nikakve suprotstavljene strane. Postoji Dejtonski mirovni sporazum i Arbitraza za Brcko, te ustavnopravni poredak Drzave BiH, i postoji organizovana grupa pobunjenih i odmetnutih srba koja trenutno rukovodi pokrajinom sa srpskom etnickom vecinom.- Hrvatska mora biti aktivnija, ali ne se uključiti tako da se to gleda iz daljine kao crno-bijeli svijet. Situacija je puno složenija. Treba ući puno dublje i pokušati biti možda čak i most koji će pokušati smiriti situaciju i povezat suprotstavljene strane u Bosni i Hercegovini - smatra Nobilo.
Drago mi je da za sada akteri ne nasjedaju na pricu o bilo kakvim "stranama". Sa pobunjenicima i bjeguncima od pravde nema pregovora ni dogovora.
aa neee Boltoni i Freyevi su veci pizduikamberovica polje wrote: ↑13/03/2025 19:14Lannisteri šupci, kao i obično.pici wrote: ↑13/03/2025 19:11Hrvati mu okecu ledja tj zabijaju mu ga sazada, nista neobicno i iznenadjujuce od njih. Ne znam jel ona drzavica aritreja dala podrsku, abhazija, juzna osetija neko iz Essosa il Westerosa, bilo ko.kamberovica polje wrote: ↑13/03/2025 18:44 https://www.klix.ba/vijesti/bih/nobilo- ... /250313171
Auu Mile.
Podsjeti me na Ćengu, Ćengića, ne mogu da obilazim barikade, žena ce se zabrinutibanjaluka078 wrote: ↑13/03/2025 19:16Gazija naš. Uhvatila sam to, dok su mi uši još krvarile naknš što je rekao da je on nešto "procjenuo".
Znao je Nobilo gdje dolazi i sa kakvim likovima ce imati posla jos iz vremena kada se prihvatio slucaja Dragicevic.SaraFina wrote: ↑13/03/2025 19:09Ma nije budala trpiti šizofrenog Mileta. A i drzavetina zar nema odvjetnika, nego ga Mile iz Zegeja dovlači. Ovako je I OP radio u Srbiji. On sam ne vjeruje u sopstvenu drzavetinu. I institucije.swanfilter wrote: ↑13/03/2025 19:03Zar jutros jedna od prvih vijesti nije bila upravo njegova izjava da slijedi zalba ...
Tako je...ko se razumije u pravo...ovo znaci da tu vise nema "pravnog lijeka" ni posla za advokata...jer ovo sto Mile radi je u suprotnosti sa svim zakonima i NEODBRANJIVO JE.pici wrote: ↑13/03/2025 19:15 Ne moze Nobilo nista govoriti protiv bivseg klijenta cak ni svjedociti na sudu, mislim da advokatska komora to zabranjuje jer bi mogao ostati bez dozvole. Dovoljno ga je potopio sto je rekao da je sada u pitnju politika i da izlazi iz slucaja kao advokat osudjenog klijenta.
To je vijest stara skoro dva mjeseca. Mene bi stid bilo da me dodik uspije naložiti, ali eto.
Bezveze je što ismijavate Ramu, znate li vi da je on, kako sam kaze "igrom slucaja" doktora nauka iz ekonomijepici wrote: ↑13/03/2025 19:18Podsjeti me na Ćengu, Ćengića, ne mogu da obilazim barikade, žena ce se zabrinutibanjaluka078 wrote: ↑13/03/2025 19:16Gazija naš. Uhvatila sam to, dok su mi uši još krvarile naknš što je rekao da je on nešto "procjenuo".![]()
Pa njihove vijesti su kao u ratu Riste Đoge i kompanije. Samo fale kvalifikacije muslimanski fundamentalisti, mudzahedini i ost. Bolesni umovi, onda prozivaju muslimansku stranu za neki radikalizam, unitarne težnje i ambicije. Krme danas govori muslimanski šovinizam, osveta nad jadnim srbima i sl.janje_ wrote: ↑13/03/2025 19:51 osto mi rtrs upaljen, sad da ugasim racunar, ono dnevnik. jbt, ljudi su stvarno bolesni. u jednoj recenici jedno 70 put kaze "srpske" (u smislu republika srpska). ali bas nako, u nezdravim kolicinama. najbolje je da se ovo sad rijesi jednom za sva vremena. bio onaj jedan non-paper o regionalizaciji BiH. misilm da je to jedina sansa da se ovdje u nekoj svijetloj buducnosti krene naprijed. vako kako je, pitanje je samo "geopolitickog" trenutku kad ce opet puknut.