Ma strah me espirimentisat, da ne bi koga is'ik'0Mr.Sojic wrote: ↑13/03/2025 14:10Ove moje djeluju, hoš probati njihskrbavi-admin wrote: ↑13/03/2025 13:42a popio sam terapiju mater mu
BTW najtragicnije je sto opet mi finansiramo njihove cetkarskoustaske seksi ideje![]()
I ostaju im samo ideje, mogu samo sanjati!
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- skrbavi-admin
#13251 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- dulekrele
#13252 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
" "Skijaš wrote: ↑13/03/2025 14:53to se on bio odmetnuo od Dodika ?
![]()
- 512MB
#13253 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Reče Dodik da im je danas od strane suda određen pritvor.
To nova informacija?
To nova informacija?
-
Oznaka Tablica
- skrbavi-admin
- lord-executioner
#13256 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Joj neka nose i ovu Anju Ljubojevic zajedno sa ovim ostalim, kako je odvratna.doktor78 wrote: ↑13/03/2025 14:24Takođe.lord-executioner wrote: ↑13/03/2025 14:04 Ja se uvijek pitam kad slusam tipa Dodika na ovoj sjednici, Stevandica i tu klapu, da li ovi sto ih slusaju iz SNSD-a vjeruju vise vlastitim ocima i usima ili njima? Sta im je motivacija, oportunizam, strah, ucjena, slijepo uvjerenje? Pri tome ne govorim o ovom supljiranju o ustavu, nego generalno o situaciji.
Ja sam već očekivao reteriranja od pojedinih poslanika, ali jok.
Sjetim se često Domanovićevog "Vođe".
Ali na stranu to, ovo je takvo guranje u sunovrat RS i politike koja odrzava RS, i nevjerovatno mi je da ne vide da raspakiravaju Dejton i da nanose najvise stete upravo sebi. Nemam ja nista protiv, neka razgrade Dejton, neka otvore put ka nekom funkcionalnom Dejtonu II, ali svi ovi iz SNSD-a koji podrzavaju iz bilo kakvog interesa ne vide ili ne razumiju da kakav god interes imaju, taj put kojim trenutno ide ne vodi odrzavanju tog interesa. I ako su sebicni, i ako su egocentricni, i ako gledaju samo sebe, ne mogu shvatiti da ne vide da sami sebi skacu u stomak. Ali, dobro, Mile samo naprijed
-
seksi_ideje
#13257 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Mladez i narukvica. Znamo sta je bilo.Stabilizator wrote: ↑13/03/2025 14:26 Zanimljivo je kako Stanivukovic biranim rijecima kritikuje vlast. kao malo predje granicu pa se onda malo vadi, pa opet malo i sve tako ukrug.
Ocigledno je kako su ga ucjenili.
-
Satori
-
Benjo34
#13259 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Bojim se da kako vrijeme bude odmicalo da stvari nece ici bas u nasu korist. Sjetimo se samo rata u Ukrajini i pocetaka, Ukri su od starta imali blagonaklonost svih, danas bas i ne. Cak ti isti srbi su pocetak naseg rata docekali sa boljom reputacijom i simpatijama nego mi.
Nije Dodik ninalo naivan, lobirat ce preko Izraela,prica se da i Benjo ide Orbanu. Ne bi se ja bas zezao, Trump itekako moze okrenuti plocu, ostaje nam Europa koja je kao sto vidimo neslozna. Institucije trebaju djelovati po nalogu, svaki dan sto se ovo oduzi je gore po drzavu
Nije Dodik ninalo naivan, lobirat ce preko Izraela,prica se da i Benjo ide Orbanu. Ne bi se ja bas zezao, Trump itekako moze okrenuti plocu, ostaje nam Europa koja je kao sto vidimo neslozna. Institucije trebaju djelovati po nalogu, svaki dan sto se ovo oduzi je gore po drzavu
- skrbavi-admin
#13261 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
.... na pocetku i na kraju.... svi su isti..... svi bi nas natrpali u jamu i zatrpali..... i stanivukalj, i vukalj, i dodik, i krmandic i vashkovic...... jebo me svak ako ne bi..... a nama je zivit sa takvim oloshem, radit, placat, kupovat.....i pretvarat se da je sve ok..... 
ljudi nisu svjesni kakva logistika, koliko masina, kamiona, metaka, PKMova, bombi je potrebno da se ubije 8000 ljudi..... nek je svakom po metak to je 8000 metaka da iskrivis vise cijevi od paljbe.... minimum 10 tona vaze 200 ljudi..... to je 20-30 slepera / 50/70 tovarnih teskih kamiona za pobacat.... koliko vozaca, koliko bagerista, koliko egzekutora, naredbodavaca, samo za jedno mjesto i svi sute i dan danas ko zaliveni - nepatvorena gamad i olosh.....
ljudi nisu svjesni kakva logistika, koliko masina, kamiona, metaka, PKMova, bombi je potrebno da se ubije 8000 ljudi..... nek je svakom po metak to je 8000 metaka da iskrivis vise cijevi od paljbe.... minimum 10 tona vaze 200 ljudi..... to je 20-30 slepera / 50/70 tovarnih teskih kamiona za pobacat.... koliko vozaca, koliko bagerista, koliko egzekutora, naredbodavaca, samo za jedno mjesto i svi sute i dan danas ko zaliveni - nepatvorena gamad i olosh.....
-
gozila555
#13262 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
pa sta onda predlazesskrbavi-admin wrote: ↑13/03/2025 15:17 .... na pocetku i na kraju.... svi su isti..... svi bi nas natrpali u jamu i zatrpali..... i stanivukalj, i vukalj, i dodik, i krmandic i vashkovic...... jebo me svak ako ne bi..... a nama je zivit sa takvim oloshem, radit, placat, kupovat.....i pretvarat se da je sve ok.....![]()
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#13263 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
skrbavi-admin wrote: ↑13/03/2025 15:17 .... na pocetku i na kraju.... svi su isti..... svi bi nas natrpali u jamu i zatrpali..... i stanivukalj, i vukalj, i dodik, i krmandic i vashkovic...... jebo me svak ako ne bi..... a nama je zivit sa takvim oloshem, radit, placat, kupovat.....i pretvarat se da je sve ok.....
- manuchao91
#13264 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
gamad genocidna ,ološ ,njemci su se bar pokajali i plaćanju ostetu.Ova gamad ,ološ ni da se počeše .sute ko zaliveni.Zato ja ne kupuijem u genocidnoj nista,kad bi mi auto stalo u rs -u gurao bi ga do Fbih da naspjem goriva.Zelim im sve najgore u zivotu ,da propadnu ,ekonomski ( sto vec polahko se i desava) da pocrkaju ,da nestanu s lica zemlje genocidna gamad.Ali doce trenutak i zato...skrbavi-admin wrote: ↑13/03/2025 15:17 .... na pocetku i na kraju.... svi su isti..... svi bi nas natrpali u jamu i zatrpali..... i stanivukalj, i vukalj, i dodik, i krmandic i vashkovic...... jebo me svak ako ne bi..... a nama je zivit sa takvim oloshem, radit, placat, kupovat.....i pretvarat se da je sve ok.....
- Tony Soprano
-
Trappist
#13266 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Benjo34 wrote: ↑13/03/2025 15:15 Bojim se da kako vrijeme bude odmicalo da stvari nece ici bas u nasu korist. Sjetimo se samo rata u Ukrajini i pocetaka, Ukri su od starta imali blagonaklonost svih, danas bas i ne. Cak ti isti srbi su pocetak naseg rata docekali sa boljom reputacijom i simpatijama nego mi.
baja iz laktasa ce sigurno dobiti podrsku izraela
- skrbavi-admin
#13267 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
sve bi isto i podebljali koliko god mogu da 100% ispune zadatak.... ja taj korijen mrznje ne mogu razumjet..... nemam taj chip u glavi, nikad me ni otac ni mati ni dide ni nane nisu hajcali protiv druge vjere nacije i slicno, jeo sam zivio, pored crnog zutog bijelog covjeka od zapada do istoka.... al samo jedan olosh te mrzi nepatvoreno na svijetu bez ikakvog razloga kao taj cenitcki a i taj stasaljski.... puno su vise bili organizovaniji 1992e..... imali su spiskove, sutili o "svojoj stvari" kako to ljepo celofanski Bregovic Karadzicu dok su pisali zajedno u hali....razdijeljeno oruzje glanc novo koje je i moj caca i mati platili....a ti ko tele slusas one koncerte o miru i probudis se brutalno ko kakvo tele......manuchao91 wrote: ↑13/03/2025 15:22gamad genocidna ,ološ ,njemci su se bar pokajali i plaćanju ostetu.Ova gamad ,ološ ni da se počeše .sute ko zaliveni.Zato ja ne kupuijem u genocidnoj nista,kad bi mi auto stalo u rs -u gurao bi ga do Fbih da naspjem goriva.Zelim im sve najgore u zivotu ,da propadnu ,ekonomski ( sto vec polahko se i desava) da pocrkaju ,da nestanu s lica zemlje genocidna gamad.Ali doce trenutak i zato...skrbavi-admin wrote: ↑13/03/2025 15:17 .... na pocetku i na kraju.... svi su isti..... svi bi nas natrpali u jamu i zatrpali..... i stanivukalj, i vukalj, i dodik, i krmandic i vashkovic...... jebo me svak ako ne bi..... a nama je zivit sa takvim oloshem, radit, placat, kupovat.....i pretvarat se da je sve ok.....
-
Malisa11
#13268 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pa i treba da nema BIH ako ce nam palestina biti bitnija od nase drzave. Nasi interesi su USA interesi, prema tome izrael je okej.Benjo34 wrote: ↑13/03/2025 15:15 Nije Dodik ninalo naivan, lobirat ce preko Izraela,prica se da i Benjo ide Orbanu. Ne bi se ja bas zezao, Trump itekako moze okrenuti plocu, ostaje nam Europa koja je kao sto vidimo neslozna. Institucije trebaju djelovati po nalogu, svaki dan sto se ovo oduzi je gore po drzavu
- manuchao91
#13269 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
planirali genocid od 1986 godine.Pripremali se u tajnosti ,kovali planove,pravili spiskove.Sistematsko unistavanja svega bošnjackog ,dzamija,medresa,kuca,gradova,mostova.I opet bi genocidaši prokleti prvom prilikom to uradili.Sjeme im se zatrlo.Osim ponekog pojedinca niko vise da osudi te zlocine.Dive se karazdicu,mladicu i ostalim koji su ubijali ljude na kucnim pragovima.Ni marke ne ostavljam u tom četnicitetu više.Prije sam bio mlad i glub ,izlazio u Doboj,Teslic ali vise vec zadugo ne .skrbavi-admin wrote: ↑13/03/2025 15:27sve bi isto i podebljali koliko god mogu da 100% ispune zadatak.... ja taj korijen mrznje ne mogu razumjet..... nemam taj chip u glavi, nikad me ni otac ni mati ni dide ni nane nisu hajcali protiv druge vjere nacije i slicno, jeo sam zivio, pored crnog zutog bijelog covjeka od zapada do istoka.... al samo jedan olosh te mrzi nepatvoreno na svijetu bez ikakvog razloga kao taj cenitcki a i taj stasaljski.... puno su vise bili organizovaniji 1992e..... imali su spiskove, sutili o "svojoj stvari" kako to ljepo celofanski Bregovic Karadzicu dok su pisali zajedno u hali....razdijeljeno oruzje glanc novo koje je i moj caca i mati platili....a ti ko tele slusas one koncerte o miru i probudis se brutalno ko kakvo tele......manuchao91 wrote: ↑13/03/2025 15:22gamad genocidna ,ološ ,njemci su se bar pokajali i plaćanju ostetu.Ova gamad ,ološ ni da se počeše .sute ko zaliveni.Zato ja ne kupuijem u genocidnoj nista,kad bi mi auto stalo u rs -u gurao bi ga do Fbih da naspjem goriva.Zelim im sve najgore u zivotu ,da propadnu ,ekonomski ( sto vec polahko se i desava) da pocrkaju ,da nestanu s lica zemlje genocidna gamad.Ali doce trenutak i zato...skrbavi-admin wrote: ↑13/03/2025 15:17 .... na pocetku i na kraju.... svi su isti..... svi bi nas natrpali u jamu i zatrpali..... i stanivukalj, i vukalj, i dodik, i krmandic i vashkovic...... jebo me svak ako ne bi..... a nama je zivit sa takvim oloshem, radit, placat, kupovat.....i pretvarat se da je sve ok.....
Tu mrznju njih prenam nama nemoguce je opisati.
Kako su se hrvati lijepo organizovali i akcijom Oluja im sjeme zatrli za sva vremena.Oni vise tih problema nemaju niti će imati.
- Fossil
#13270 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Znaci nas cilj treba biti podrska genocidu.Malisa11 wrote: ↑13/03/2025 15:30Pa i treba da nema BIH ako ce nam palestina biti bitnija od nase drzave. Nasi interesi su USA interesi, prema tome izrael je okej.Benjo34 wrote: ↑13/03/2025 15:15 Nije Dodik ninalo naivan, lobirat ce preko Izraela,prica se da i Benjo ide Orbanu. Ne bi se ja bas zezao, Trump itekako moze okrenuti plocu, ostaje nam Europa koja je kao sto vidimo neslozna. Institucije trebaju djelovati po nalogu, svaki dan sto se ovo oduzi je gore po drzavu
- Peacean
#13271 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
https://www.klix.ba/vijesti/bih/becirov ... /250313137Bećirović putuje u Tursku na poziv Erdogana, razgovarat će o Dodikovom napadu na ustavni poredak BiH
-
MMM1977
#13272 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Samo građanska država, jednaka vrijednost svakog glasa, zid na Drini. Kome se ne sviđa neka ide na Grenland
- duh_sa_sjekirom
#13273 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Naravno da treba.Rejhana wrote: ↑13/03/2025 14:57duh_sa_sjekirom wrote: ↑13/03/2025 14:04 Treba dijaspora u USA i svi koji lobiraju za BiH jasno staviti do znanja američkoj administraciji da je HDZ stao na stranu Dodika i da ga podržavaju u onome što radi. Nakon nastupa HDZovaca u EU parlamentu sinoć, stvari su jasne kao dan. Samo da se zna...
"Treba", "mora", "d'uradi" i "čeka se"
Sva bošnjačka politika u četiri riječi.
Ko god je u mogućnosti. Ja nisam. Ali možda neko jeste, ima kanale, sheme...
- Pandakonda
#13274 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ne treba se smijati toj ideji. Sarajevo i mnogi gradovi gdje bosnjaci cine vecinu su pravili proteste za palestinu gdje se vrtilo svakakvih zastava od hamasa, palestina, pa do islamske drzave i jos nekih teroristickih organizacija. Dovoljno je da mu skrene paznju evo vidi koga ovi podrzavaju i da li zelite to u srcu evrope ? Ne pomaze ni cinjenica da je Benjamina zaratila sa Kabirijem i ambasadoricom Izraela za BiH gdje su gurali inat iako to nije nasa bitka.Trappist wrote: ↑13/03/2025 15:25Benjo34 wrote: ↑13/03/2025 15:15 Bojim se da kako vrijeme bude odmicalo da stvari nece ici bas u nasu korist. Sjetimo se samo rata u Ukrajini i pocetaka, Ukri su od starta imali blagonaklonost svih, danas bas i ne. Cak ti isti srbi su pocetak naseg rata docekali sa boljom reputacijom i simpatijama nego mi.
Nije Dodik ninalo naivan, lobirat ce preko Izraela,prica se da i Benjo ide Orbanu. Ne bi se ja bas zezao, Trump itekako moze okrenuti plocu, ostaje nam Europa koja je kao sto vidimo neslozna. Institucije trebaju djelovati po nalogu, svaki dan sto se ovo oduzi je gore po drzavu![]()
![]()
![]()
baja iz laktasa ce sigurno dobiti podrsku izraela![]()
Dodik i Covic su dosta mudrije postupili gdje se nisu oglasavali radi tog sukoba i na godisnjicu hamasovog napada i holokausta su projektovali izraelsku zastavu na kosaca dom i palatu predsjednika. Dok si po bosnjackim medijima za godisnjicu ta dva datuma mogao procitati samo psovanje jevreja i opravdavanje toga sto se desilo radi palestine
Bosnjacka politika da je pametna odavno bi vec bila kod Bibija u kabinetu i lobirala kao sto Albanci rade. Po tom pitanju se bosnjaci ponasaju isto kao srbi, ne znaju kako treba odabrati saveznike i guraju bitke od kojih nemaju nikakve koristi umjesto da gledaju sebe. Eto kao palestinici ne bi bosnjake bacili pod voz da im sad neko da tu priliku ako bi to znacilo ostvarivanje njihovih interesa
- banjaluka078
- Moderator
#13275 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Milorad ima jake veze sa Izraelom. Još od vremena savjetnika Arie Livnea, izgradio im je i Jevrejski centar u BL.Trappist wrote: ↑13/03/2025 15:25Benjo34 wrote: ↑13/03/2025 15:15 Bojim se da kako vrijeme bude odmicalo da stvari nece ici bas u nasu korist. Sjetimo se samo rata u Ukrajini i pocetaka, Ukri su od starta imali blagonaklonost svih, danas bas i ne. Cak ti isti srbi su pocetak naseg rata docekali sa boljom reputacijom i simpatijama nego mi.
Nije Dodik ninalo naivan, lobirat ce preko Izraela,prica se da i Benjo ide Orbanu. Ne bi se ja bas zezao, Trump itekako moze okrenuti plocu, ostaje nam Europa koja je kao sto vidimo neslozna. Institucije trebaju djelovati po nalogu, svaki dan sto se ovo oduzi je gore po drzavu![]()
![]()
![]()
baja iz laktasa ce sigurno dobiti podrsku izraela![]()
Za dan osnivanja Izraela se prave svečane akademije u Banskom dvoru, zatvori se saobraćaj, projektuju zastave na predsjedničkoj palati. Oni su mu pisali onu knjigu o RS "verziji istine" o Srebrenici. Gradonačelnici Banjaluke godišnje odlaze u Izrael. Dolazi mu ambasadorica, Kabriri, sad su sponzorisali izložbu u Muzeju savremene umjetnosti (žao mi što nisam otišla, ali princip...). Vučić ima veze s Izraelom, prodaje im oružje. Dobro su oni uvezani. Ne bih se tome smijala.