Nisam još dobrano preslušao album, ali sad zasada mi je album jako dobar.
Ova dira ko DT nekad, now we talking
Moderator: _BataZiv_0809
Ova mi je na repeatu tri sedmice, predivna balada i meni najdraza sa albuma.Nepenthe11 wrote: ↑01/03/2025 02:14
Nisam još dobrano preslušao album, ali sad zasada mi je album jako dobar.
Ova dira ko DT nekad, now we talking![]()
Uuuu, ma super je balada stvarno i meni. Nije mi još u uho ušao album, ali ovako mi se čini ima dosta tu svega, baš jebenih trenutakaDigla_da_kreci wrote: ↑01/03/2025 10:21 Ova mi je na repeatu tri sedmice, predivna balada i meni najdraza sa albuma.
Kad su prve dvije izbacili, bile su mi meh i pomislih nece ovo na dobro, zivjet ce na staroj slavi i to ti je sto ti je. Ali kad su i ostale pjesme ugledale svjetlo dana, e tu je vec stvar pocela da se lomiii. Ima dobrih i naravno jedva cekamo dogodine live predstavljanje albuma da vristim no mooore, no more paralyzing dreams, the midnight screeeams, always haunting meee!
I na ovoj usa turneji vec pjevaju Mesaju i Night terror.
Jasta, pogotovo instrumentalni dijelovi. Mislim, meni je to jedino u DT i dobro, nikad nisam bila fan Jamesovog vokala.Nepenthe11 wrote: ↑01/03/2025 14:20 Uuuu, ma super je balada stvarno i meni. Nije mi još u uho ušao album, ali ovako mi se čini ima dosta tu svega, baš jebenih trenutaka![]()
Klasika La Brie priča, svi tako pričaju. Opet ne mogu ih zamisliti bez njega.Digla_da_kreci wrote: ↑03/03/2025 04:25Jasta, pogotovo instrumentalni dijelovi. Mislim, meni je to jedino u DT i dobro, nikad nisam bila fan Jamesovog vokala.Nepenthe11 wrote: ↑01/03/2025 14:20 Uuuu, ma super je balada stvarno i meni. Nije mi još u uho ušao album, ali ovako mi se čini ima dosta tu svega, baš jebenih trenutaka![]()
Vidjela sam da ides na Opeth u Zg, op op, hajd ima jos do toga podsjetit cu te da javis utiske.![]()
Generalno je taj period sa Bayleyem potcijenjen, mada i tu ima dosta dobrih stvari: "Sign of the cross", "Man on the edge", "Como estas amigos", "Futureal"...