Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pustite Covketa. Ode on ionako. 66 godina. Nije mu mnogo ostalo.
Ovih 250 k su bezopasni. A mi smo multietnička država i narod. Nismo kalifat. Neka žive ljudi.
66 god nije ništa za političara. Gledaćemo mi njega jos maks 15 god ako ne odapne prije ili zavrsi u ćorku
Ispravka 69. Ja mislim da on ide. Vrlo skoro. A ne mozes ljude procesuirati jer im je politički vrh šurovao s Dodikom.
Nego lagano.
Ne vidim kako?
1. Opozicija nepostojeća
2. Nepostojeća konkurencija u stranci = apsolutni lider
3. Hrvatski narod nece prestati birati njega
4. Sam nikada neće otići
5. Nemoguće praviti vlast bez njega
6. OHR ga nikada ne bi skinuo
Žao mi je što je Republika Srpska dovedena u ovakvu situaciju. Ovo je trenutak kada moramo hladne glave sagledati gdje smo dospjeli i ko nas je dovde doveo. Bez obzira na političke razlike, svaki udarac koji dovodi u pitanje stabilnost i poziciju Republike Srpske predstavlja ozbiljan izazov za sve nas." aStanivuković: Ne smijemo ćutati o tome ko je RS doveo u ovakvo stanje!
Stabilizator wrote: ↑12/03/2025 20:46
66 god nije ništa za političara. Gledaćemo mi njega jos maks 15 god ako ne odapne prije ili zavrsi u ćorku
Ispravka 69. Ja mislim da on ide. Vrlo skoro. A ne mozes ljude procesuirati jer im je politički vrh šurovao s Dodikom.
Nego lagano.
Ne vidim kako?
1. Opozicija nepostojeća
2. Nepostojeća konkurencija u stranci = apsolutni lider
3. Hrvatski narod nece prestati birati njega
4. Sam nikada neće otići
5. Nemoguće praviti vlast bez njega
6. OHR ga nikada ne bi skinuo
Opozicija kakva takva već ga pritiska i napušta HNS. Dio HDZ-a onaj takodjer je protiv njega. Tako da će se Čović “umiroviti”. A HDT mu se zahvaliti za službu.
malakh wrote: ↑12/03/2025 20:55
je li trebaju 2/3 za izmjenu ustava u nsrs? i imaju li dodik i koalicija toliko zastupnika?
55 ili 56 za izmjene. Ima ih 53 max. Cak i da prodje mora ici na vijece naroda gdje mora biti vecina, gdje je B 5 a S 3. Ako tu nema, ide komisija gdje mora biti konsenzus.
Treba im bacit kost slatku jako slatku, da se jagme koji će prije dodika otjerati u zatvor da zasjedne umjesto njega i sve povlastice uživa, a ima ih takvi.
Kada se pocnu dijeliti onda ćemo moći i mi birati s kim ćemo od njih
malakh wrote: ↑12/03/2025 20:55
je li trebaju 2/3 za izmjenu ustava u nsrs? i imaju li dodik i koalicija toliko zastupnika?
55 ili 56 za izmjene. Ima ih 53 max. Cak i da prodje mora ici na vijece naroda gdje mora biti vecina, gdje je B 5 a S 3. Ako tu nema, ide komisija gdje mora biti konsenzus.
hvala za objašnjenje. u suštini, jako teško može proći.
Prelomio malo sutra. On baca šuplju o Euroatlantskim integracijama, a Željana po Briselu pušta probne balone i izjavljuje upravo ono što ovaj ljigavac misli.
Definitivno, najljigavija osoba političke scene i praznikom treba proglasiti dan kad odleti iza rešetaka, sa pajdom Miloradom
sjecam se kako smo prije 6/7 godina polemisali ovdje zasto je Inzko dozvolio uopste da se formira Zandarmerija RS, jer je ona ocigledno u svrsi njegovog cuvanja.