Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
laik1981 wrote: ↑11/03/2025 10:19
Je li ko dobio sta bolje od 20% nizu cijenu u prvoj godini za obnovu. Ne daju mi vise ovo 1KM pola godine Premium paket je u pitanju.
Vjerovatno idem na light paket. Nije ni on vise jeftin, al ovi jaci paketi su fakat postali pretjerano skupi.
Pređi na niži paket - eon full
Ja sad imam eon full umjesto eon light.
Prva godina u pola cijene.
Sad ne znam hoćeš ti dobiti prvu godinu u pola cijene jer ideš na niži paket, ali pitaj.
hava123 wrote: ↑11/03/2025 10:36
Jel eon connect aplikacija radi ili ne radi
Ne mogu da se prijavim. Izbacuje mi pogrešno korisničko ime ili lozinka .
Prijavljujem se sa podacima moj telemah i neće.
Zdravo @hava123,
Hvala na javljanju. Zamolit ćemo da nam putem privatne poruke dostavite Vaše korisničke podatke kako bi kolege iz Tima tehničke podrške izvršile detaljne provjere poteškoća na koje ste naišli. Stojimo Vam na raspolaganju.
Je li ko dobio sta bolje od 20% nizu cijenu u prvoj godini za obnovu. Ne daju mi vise ovo 1KM pola godine Premium paket je u pitanju.
Vjerovatno idem na light paket. Nije ni on vise jeftin, al ovi jaci paketi su fakat postali pretjerano skupi.
Sad ne znam hoćeš ti dobiti prvu godinu u pola cijene jer ideš na niži paket, ali pitaj.
Ma vjerovatno idem na najeftiniji trio, a to je light. Ako ne bude nekih benefita i za taj onda bez ugovorne obaveze na dvije godine. Najbolje iz pocetka, pa su poslije i benefiti bolji kada se prelazi na skuplji. Vidjecu. Mozda do kraja mjeseca ponude sta bolje od 20%. Max nisam deset puta upalio. Tv gledam kad je moto gp i formula, a i to kad su na sk1. I 250kbps je vise nego dovoljno dobar net.
Last edited by laik1981 on 11/03/2025 11:36, edited 1 time in total.
Ma vjerovatno idem na najeftiniji trio, a to je light. Ako ne bude nekih benefita i za taj onda bez ugovorne obaveze na dvije godine. Najbolje iz pocetka, pa su poslije i benefiti bolji kada se prelazi na skuplji. Vidjecu. Mozda do kraja mjeseca ponude sta bolje od 20%
Nikom nisu ponudili više od 20% za 12 mjeseci, očito je naredba takva i džabe se nadaš.
Ma vjerovatno idem na najeftiniji trio, a to je light. Ako ne bude nekih benefita i za taj onda bez ugovorne obaveze na dvije godine. Najbolje iz pocetka, pa su poslije i benefiti bolji kada se prelazi na skuplji. Vidjecu. Mozda do kraja mjeseca ponude sta bolje od 20%
Nikom nisu ponudili više od 20% za 12 mjeseci, očito je naredba takva i džabe se nadaš.
Prosli put su nudili 15% u startu, pa su omeksali. Meni odgovara ova marka za prvih pola godine jer svakih 7-8 mjeseci oni uglavnom urade nesto sto omoguci obnovu ugovora
laik1981 wrote: ↑11/03/2025 11:38
Prosli put su nudili 15% u startu, pa su omeksali. Meni odgovara ova marka za prvih pola godine jer svakih 7-8 mjeseci oni uglavnom urade nesto sto omoguci obnovu ugovora
Meni da ponude markicu za prvih pola godine za eon premium pristao bih,ali nakon dva zadnja ugovora -20% 18 mjeseci ne mogu pristati na 12 mjeseci -20% pa takodjer razmisljam o nizem paketu do kraja mjeseca.Mislio sam na optiku u telecom,ali su preskupi kao i telemah.
Meni da ponude markicu za prvih pola godine za eon premium pristao bih,ali nakon dva zadnja ugovora -20% 18 mjeseci ne mogu pristati na 12 mjeseci -20% pa takodjer razmisljam o nizem paketu do kraja mjeseca.Mislio sam na optiku u telecom,ali su preskupi kao i telemah.
Sa -20% dodje oko 71KM, bar mi tako rekose. I to je bas preskupo. Racuni za struju i vodu zajedno su mi otprilike toliki van grejne sezone. Sto je mnogo, mnogo je.
Neka ponude ono sto nude novim korisnicima. Kakva je to logika da novi dobije vise nego neko ko je s njima od samog pocetka. Kako se tu nahradjuje lojalnost
Sa -20% dodje oko 71KM, bar mi tako rekose. I to je bas preskupo. Racuni za struju i vodu zajedno su mi otprilike toliki van grejne sezone. Sto je mnogo, mnogo je.
Neka ponude ono sto nude novim korisnicima. Kakva je to logika da novi dobije vise nego neko ko je s njima od samog pocetka. Kako se tu nahradjuje lojalnost
Briga njih ko je stari ko je novi.
Ne fermaju nas 2%.
Radar71 wrote: ↑11/03/2025 15:11
Napravili smo dogovor za naredne 2 godine, Telemach
@Radar71,
Hvala Vam na informacijama, drago nam je da smo pronašli odgovarajuće rješenje te da će naša saradnja i dalje biti uspješna. Stojimo Vam na raspolaganju.
15% popusta na prvu godinu za Eon full paket uz potpis 24 mjeseca. Mora da se šalite?
Moramo se pozdraviti, bilo mi je drago saradjivati sa vama @Telemach
Ja dobio ponudu -10% za Premium i "kapak". Kolegica im letargicna i nije zainteresovana. Rekao sam da zelim Duo, bez dodatnog boxa, ona me samo uputila na poslovnicu i da tamo razduzim telefon i dodatni box, kao i da potpisem novi ugovor bez benefita na odabrani Duo paket.
emirsarajevo wrote: ↑11/03/2025 17:34
15% popusta na prvu godinu za Eon full paket uz potpis 24 mjeseca. Mora da se šalite?
Moramo se pozdraviti, bilo mi je drago saradjivati sa vama @Telemach
Zdravo @emirsarajevo,
Hvala Vam na javljanju. Lojalnost posebno cijenimo te želimo istaći da za naše postojeće korisnike uvijek imamo spremne posebne pogodnosti, ovisno o tome koji paket usluga koristite. Naglašavamo da ste i pethodno uživali u posebnim beneficijskim akcijama koje su istekle zaključno sa 17.12.2024. godine. Kolege iz Tima za brigu o korisnicima su Vas ponovo pozivali te predložili nove pogodnosti, ukoliko Vam navedeno bude odgovaralo, budite slobodni da nam se obratite ovim putem za dalji dogovor. Stojimo Vam na raspolaganju.
Ja dobio ponudu -10% za Premium i "kapak". Kolegica im letargicna i nije zainteresovana. Rekao sam da zelim Duo, bez dodatnog boxa, ona me samo uputila na poslovnicu i da tamo razduzim telefon i dodatni box, kao i da potpisem novi ugovor bez benefita na odabrani Duo paket.
Zdravo @heat,
Hvala na javljanju. Zaista nam je žao zbog navedenog. Nije nam cilj da budete nezadovoljni, a lojalnost posebno cijenimo. Ljubazno ćemo Vas zamoliti da nam u inbox dostavite korisničke podatke. Kolege iz nadležnog odjela će Vas kontaktirati te pokušati iznaći najbolje rješenje za nastavak saradnje. Uvijek smo Vam na raspolaganju.
Zdravo @heat,
Hvala na javljanju. Zaista nam je žao zbog navedenog. Nije nam cilj da budete nezadovoljni, a lojalnost posebno cijenimo. Ljubazno ćemo Vas zamoliti da nam u inbox dostavite korisničke podatke. Kolege iz nadležnog odjela će Vas kontaktirati te pokušati iznaći najbolje rješenje za nastavak saradnje. Uvijek smo Vam na raspolaganju.
Zavrsio sam vec po uputama kolegice oko 19h. Razduzio viska opremu i potpisao novi ugovor za Duo light bez benefita, a imate svakako moje korisnicke podatke.
Nije mi jasno da nikako nije spomenula ili ponudila Duo Full ili Premium paket sa nekim popustom, totalno bezvoljna da prodaje usluge, al' nema veze.
Da li se za promjenu paketa sa premium na duo light mora ici bas u poslovnicu u Radnickoj ili moze u BBI? Malo je glupo ograniciti promjenu paketa samo u jednoj poslovnici?
Pozdrav @Telemach zamolio bi da me neko kontaktira u vezi benefita povodom ovog poskupljenja. Broj već imate ako može samo poslije 4 sata oko pola 5 bi bilo najbolje..