Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
anex wrote: ↑08/03/2025 22:55
Mogu bez ovog paketa.
Nije da ga moram imati.
Još samo da @Telemach napiše neku dobru ponudu za ostanak na ovom paketu..bilo bi dobro...
Inače, idemo na manji paket i kraću ugovornu obavezu.
Zdravo @anex Zahvaljujemo se na javljanju na ovaj način. Vaše informacije smo proslijedili ka kolegama relevantnog odjela. Kolege će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Unaprijed se zahvaljujemo na razumjevanju.
Dobro.
Nego da pitam, zašto nemam internet vezu trenutno?
Zenica je u pitanju.
anex wrote: ↑08/03/2025 22:55
Mogu bez ovog paketa.
Nije da ga moram imati.
Još samo da @Telemach napiše neku dobru ponudu za ostanak na ovom paketu..bilo bi dobro...
Inače, idemo na manji paket i kraću ugovornu obavezu.
Zdravo @anex Zahvaljujemo se na javljanju na ovaj način. Vaše informacije smo proslijedili ka kolegama relevantnog odjela. Kolege će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Unaprijed se zahvaljujemo na razumjevanju.
Dobro.
Nego da pitam, zašto nemam internet vezu trenutno?
Zenica je u pitanju.
@anex Hvala na obraćanju. Trenutno je na Vašem području aktivan generalni problem o kome su kolege već upoznati i upućeni na dalju provjeru. Zaista se nadamo brzoj sanaciji problema, molimo Vas za strpljenje.
Zdravo @Radar71 Zahvaljujemo se na javljanju. Molimo Vas da u inbox stranice dostavite pojedinosti Vašeg upita kako bi pristupili daljoj provjeri. Stojimo Vam na raspolaganju.
Zdravo @Radar71 Zahvaljujemo se na javljanju. Molimo Vas da u inbox stranice dostavite pojedinosti Vašeg upita kako bi pristupili daljoj provjeri. Stojimo Vam na raspolaganju.
Radar71 wrote: ↑05/03/2025 17:46
@Telamach moze i meni poziv
Zdravo @Radar71 Hvala na javljanju. Zamolit ćemo Vas da u inbox stranice dostavite aktivan kontakt broj. Unaprijed se zahvaljujemo na razumjevanju. Stojimo Vam na raspolaganju.
Radar71 wrote: ↑05/03/2025 17:46
@Telamach moze i meni poziv
Zdravo @Radar71 Hvala na javljanju. Zamolit ćemo Vas da u inbox stranice dostavite aktivan kontakt broj. Unaprijed se zahvaljujemo na razumjevanju. Stojimo Vam na raspolaganju.
Želimo se izviniti na previdu povratne poruke. Vaše informacije smo proslijedili ka kolegama. Bit ćete kontaktirani u najkraćem roku. Unaprijed se zahvaljujemo na razumjevanju.
Evolution_IV wrote: ↑09/03/2025 23:00
Ima li neko problema da internet radi ali nece da ucita web page do kraja, tipa slike i slicno
na mobitelu isto wi-fi stane pa krene pa stane, brzina i ping normalni i kablom i Wi-Fi, fkt ne kontam
brzina normalna
Zdravo @Evolution_IV,
Ljubazno Vas molimo da nam putem privatne poruke dostavite korisničke podatke i kontakt broj. Naše kolege iz Tima tehničke podrške će Vas odmah kontaktirati za dalje detaljne provjere rada servisa. Stojimo Vam na raspolaganju.
Thorgerson wrote: ↑09/03/2025 23:05
Fino igra Telemach. Navukli me ko levata da potpisem novi ugovor tako sto su mi snizili cijenu, da bi je kroz mjesec dana podigli.
Naravno, vec sam trazio raskid ugovora. Nije mi zbog popisane 3 KM, sad prelazim i na skuplji paket, ali kakav je odnos prema klijentu?
Nicely played.
Zdravo @Thorgerson,
Hvala što ste nam pisali na ovaj način. Ovim putem Vas pozivamo na saradnju te ćemo Vas zamoliti da nam putem privatne poruke dostavite Vaše podatke i kontakt broj. Vjerujemo da ćemo zajednički pronaći adekvatnu ponudu koja će odgovarati Vašim potrebama. Stojimo Vam na raspolaganju.
Thorgerson wrote: ↑09/03/2025 23:05
Fino igra Telemach. Navukli me ko levata da potpisem novi ugovor tako sto su mi snizili cijenu, da bi je kroz mjesec dana podigli.
Naravno, vec sam trazio raskid ugovora. Nije mi zbog popisane 3 KM, sad prelazim i na skuplji paket, ali kakav je odnos prema klijentu?
Nicely played.
Nista oni nisu na gubitku ovim konstantnim mjenjanjem ugovora kako neki kontaju, cak naprotiv, kontas dobio si nesta, a u biti nista.
Ja se dvoumim sta kako...
Prije par dana vasa kolegica me je kontaktirala i ponudila produzenja ugovora sa nekim benefitima. Danas sam pokusavao zvati broj sa kojeg se javila, da se eventualno dogovorimo u svezi pomenutog ali je broj mrtav.
Prije par dana vasa kolegica me je kontaktirala i ponudila produzenja ugovora sa nekim benefitima. Danas sam pokusavao zvati broj sa kojeg se javila, da se eventualno dogovorimo u svezi pomenutog ali je broj mrtav.
Detalje vam saljem u pp
Zdravo @cikavelja,
Hvala na obraćanju. Pružili smo Vam odgovor u pp.
Zdravo @heat Zahvaljujemo se na javljanju i pruženoj prilici za prezentaciju naših usluga i posebno kreiranih benefita. Vaše informamcije smo proslijedili ka kolegama relevantnog odjela te će Vas kolege kontaktirati u najkraćem roku. Stojimo Vam na raspolaganju.
+1 @Telemach mozete proslijediti i moje podatke kolegama.Hvala
Zdravo @shandrprcSA Hvala na javljanju. Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke i kontakt podatke. Vrlo rado ćemo provjeriti šta možemo učiniti za Vas i Vaše usluge.
+1 @Telemach mozete proslijediti i moje podatke kolegama.Hvala
Zdravo @shandrprcSA Hvala na javljanju. Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke i kontakt podatke. Vrlo rado ćemo provjeriti šta možemo učiniti za Vas i Vaše usluge.
@Telemach jos uvijek cekam poziv...Hvala
Zdravo @shandrprcSA,
Hvala na obraćanju. Zamolit ćemo da nam putem privatne poruke dostavite korisničke podatke na koje se odnosio upit jer ne pronalazimo da ste nam iste dostavili nakon što smo Vam uputili odgovor na obraćanje od dana 08.03.2025. godine. Stojimo Vam na raspolaganju.
Jel eon connect aplikacija radi ili ne radi
Ne mogu da se prijavim. Izbacuje mi pogrešno korisničko ime ili lozinka .
Prijavljujem se sa podacima moj telemah i neće.