Ma sami sebe lazu, zar ne mislis da bi Dodik pravio proteste podrske svaki dan da misli da ce mu se okupiti narod?
Sjebo se na dan presude da niko nije dosao, sad ne smije pokazati da ga niko ne podrzava vise.
Ma sami sebe lazu, zar ne mislis da bi Dodik pravio proteste podrske svaki dan da misli da ce mu se okupiti narod?
zato što onima prije nisu odgovarale jake institucije. jasno ko dan._BataZiv_0809 wrote: ↑10/03/2025 21:28 Nesto kontam, pa nisu poruke Amerike i NATO-a znacajno razlicite nego sto su bile ranije. Uvijek je bilo dogovorite se, preuzmite odgovornost, a mi smo to docekivali sa negodovanjem. Ocekivali smo da oni potezom pera rijese nase probleme.
E sada nije tako. Ocigledno se klatno povjerenja u institucije snazno nagnulo unaprijed. I to je ono sto mene veseli.
Mislim da je Trojka uradila lavovski posao na tom terenu i da je istrpila i trpi strasne udare, ali ce povjerenje u institucije sistema ostati njihovo trajno nasljedje.
Sipa ne hapsi u ovom slucaju, ustavni sud je suspendirao zakone tako se vrati na tablu i laganini ponovnobosanski__ wrote: ↑10/03/2025 21:35 - Sipa se neće usuditi da hapsi Dodika, a MUP RS to neće svakako.
BiH će raspisati tjeralicu ,a Dodik će paziti kud ide i to je to.
Zakoni u RS ostaju koje su izglasali.
Moje predviđanje.
_BataZiv_0809 wrote: ↑10/03/2025 21:28 Nesto kontam, pa nisu poruke Amerike i NATO-a znacajno razlicite nego sto su bile ranije. Uvijek je bilo dogovorite se, preuzmite odgovornost, a mi smo to docekivali sa negodovanjem. Ocekivali smo da oni potezom pera rijese nase probleme.
E sada nije tako. Ocigledno se klatno povjerenja u institucije snazno nagnulo unaprijed. I to je ono sto mene veseli.
Mislim da je Trojka uradila lavovski posao na tom terenu i da je istrpila i trpi strasne udare, ali ce povjerenje u institucije sistema ostati njihovo trajno nasljedje.
Bosna Bosna pa opet BosnaMalisa11 wrote: ↑10/03/2025 21:46 Zatisje botova, uhh...
Prvo se pitali gdje je eu, usa, gb. Kad je doslo to, pitali se gdje je drzava, uhhhhh krenuli procesi, sve po zakonu, da ne bude tehnickih propusta.
Sada golden shower opet usa komentari, njih nema.
Mada mi je odlican komentar rubia, gdje se kaze da interno nisu svi na istom glasu, sto ocito kaze da je i rs fino lobirala, ali nedovoljno. Za sada.
Ostaje nam da pratimo usa interese U SVEMU, pa i utoj Palestini. Za nas Bosna i Hercegovina i Bogostali neka se o sebi zabave.
MAKE AMERICA AGAIN BOSANCEROS.
Sjoj kada se sjetim faksa i dosla seljadija okolo fakulteta na fax...na faxu engleski...od 30 studenata ,4 nas zna engleski,ostali veze nemaju.SmokingMan wrote: ↑10/03/2025 21:43 Tako oni naopačke tumače i Dejton, mada ih treba smatrati irelevatnima pošto i ne znaju čitati niti pisati engleski jezik.![]()
Ti i ja samo ovo drugačije protumačili. Ja sam mislio da kaže da je njihova interna politika duboko podijeljena, ali da se stav prema BiH nikad nije mijenjao.
Zna se ko i sta je njihov kriptonit
hmmm, mozda. Nisam na to tako gledao, mozda nisam razumio jer prevodim bukvalno, nisam sto bi rekli native american
Pa de idi i ukini RS. Evo imas moju podrskubosanski__ wrote: ↑10/03/2025 21:53 Šta će se desiti ako ode Dodik ?
Doći će drugi Dodik.
Ista politika podržana iz Beograda, ko god tamo bio.
U najboljem slučaju za BiH light verzija srpskog sveta.
Pravo riješenje je demontaža RS, da ne postoji više, da je nema više.
To treba da bude ultimativni cilj, a ne oterati Dodika, da bi došao bilo ko iz opozicije , a svima je Beograd glavni grad.
jarane nije 95 al bi bilo lijepobosanski__ wrote: ↑10/03/2025 21:53 Šta će se desiti ako ode Dodik ?
Doći će drugi Dodik.
To treba da bude ultimativni cilj, a ne oterati Dodika, da bi došao bilo ko iz opozicije , a svima je Beograd glavni grad.
Nije tacno.bosanski__ wrote: ↑10/03/2025 21:53 Šta će se desiti ako ode Dodik ?
Doći će drugi Dodik.