SaraFina wrote: ↑10/03/2025 14:21
dr_Evil wrote: ↑10/03/2025 14:15
SaraFina wrote: ↑10/03/2025 14:12
Kad ode Mile, HDz cemo svesti na KUD u Zapadnoj Hercegovini. Imacemo odrijesene ruke od opozicije iz RŠ. I svu moguciäu pomoc.

jos lozenja iz majke Svedske. Mislim da ti bas i ne kuzis mentalitet glasaca HDZ-a, a sanse da svedes HDZ na KUD su ravne da ja dobijem Nobela.
Kakvog lozenja? Sad forumski panicari tvog kalibra, imaju strah i od rata sa HDZ-om? Popustilo ovo s Dodom, ne protjera ni SIPU ä, niti posla mup da zauzmu drzavne institucije. Sad nam je prijetnja Dragan Covic i HDZ?
Ako jeste i ako se bojiš, ne preduzimaj nista. Neka provodi aparthejd i u Sarajevu. Izaberite ga za dozivotnog clana presjednistva. Ja se sjecam i Platforme i Alijanse. Ti ocigledno ne.
sIjecam se malo bolje nego ti, bit ce jer sam mozda stajao pored onih transportera dok se istovarala Hercegovacka banka, igrao kosarke sa jelavicevim sinom.. i jos nekih sitnica, haman zaman, koje u ovom trenutku nisu ni bitne.
Dakle, opet da ti kazem. Ne shvatas ti taj narod, mozda pomislis da je to HDZ, ali HDZ je samo istureni pijun, ako njega nestane preuzet ce crkva, ako vec ne postoji neka zamijena, a koja uvijek postoji. 45 godina mrskih komunista je uradilo jedno veliko nista, ali zato ces ih ti pretvoriti u KUD.
Diplomatski rat sa Covicem je potpuno drugaciji od onog koji se igra sa Dodikom. Spusti loptu.
Ne radi se tu o panici, nisam panicario ni u jednom trenutku ove krize koja jos nije gotova. Ti ne razumijes sta zapravo se moze poduzeti. Tvoj lobij nije ni desetina lobija kojeg oni imaju. Sa Dodom je bila drugacija prica, njemu se moze poklopit jupiter sa venerom pa da dobije koju na geopolitici, ali u osnovi oni ne pripadaju zapadnom svijetu.