Eto Kamberovića polja, Babine rijeke, Bosne i VF-a...kopija Zenice samo dok još Bešlića nađešZoomZoomKiwi wrote: ↑09/03/2025 23:14Hvala hvala!
Ma isto je to sve.![]()
Fali samo smeća po cesti i u rijeci, i ugođaj bi bio potpun![]()
Sretno!
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Eto Kamberovića polja, Babine rijeke, Bosne i VF-a...kopija Zenice samo dok još Bešlića nađešZoomZoomKiwi wrote: ↑09/03/2025 23:14Hvala hvala!
Ma isto je to sve.![]()
Da li postoji aktuelna 3 bez struje? Vozio sam jednu a rent a caru, ali ne znam da li je bila čisti ICE ili MHEV.kravamuzara wrote: ↑09/03/2025 20:41Meni je prosle godine ispala tada godinu stara sa 20k na satu za nominalno fer cijenu ali nismo se mogli dogovoriti oko otkupa moje skule, a bilo mi mrsko stavljati na oglase, kokuz jbg
Takvu kad jednom uzmem ostavljam je do kraja.
ne postoji i nema te sta bit strah, pouzdan sistemElRe wrote: ↑10/03/2025 06:40Da li postoji aktuelna 3 bez struje? Vozio sam jednu a rent a caru, ali ne znam da li je bila čisti ICE ili MHEV.kravamuzara wrote: ↑09/03/2025 20:41Meni je prosle godine ispala tada godinu stara sa 20k na satu za nominalno fer cijenu ali nismo se mogli dogovoriti oko otkupa moje skule, a bilo mi mrsko stavljati na oglase, kokuz jbg
Neki dan smo rekli da nema ali kad bolje razmislim zapravo ima, 1.8 cadjo kojeg su u evropi brzo ukinuli jer je cinio 2% udjela u prodajiElRe wrote: ↑10/03/2025 06:40Da li postoji aktuelna 3 bez struje? Vozio sam jednu a rent a caru, ali ne znam da li je bila čisti ICE ili MHEV.kravamuzara wrote: ↑09/03/2025 20:41Meni je prosle godine ispala tada godinu stara sa 20k na satu za nominalno fer cijenu ali nismo se mogli dogovoriti oko otkupa moje skule, a bilo mi mrsko stavljati na oglase, kokuz jbg
Ma slicno je pricaj ti sta hoces.ZoomZoomKiwi wrote: ↑09/03/2025 23:14Hvala hvala!
Ma isto je to sve.![]()
Hvala ti što si zarotirao fotografije prije nego što si ih postavio.ZoomZoomKiwi wrote: ↑09/03/2025 23:14Hvala hvala!
Ma isto je to sve.![]()
Šteta što nizu zadržali TD motor. TD u CX5 je skroz korektan. Svi CX5 benzinci su MHEV od 2023?kravamuzara wrote: ↑10/03/2025 09:33
Neki dan smo rekli da nema ali kad bolje razmislim zapravo ima, 1.8 cadjo kojeg su u evropi brzo ukinuli jer je cinio 2% udjela u prodaji
Nema struju, nema adblue (koliko znam jedini tog godista i norme), trosi malo, i za cadju je vrlo ugladjen.
Ali zato ne ide, regenerise dpf svako 200km i zacepit ce usisnu svako 100 hiljada.
Benzinci uvijek imaju mhev u aktuelnoj generaciji (u evropi, na drugim trzistima ima verzija bez).
2.2 od 2018. sa adblue-om je sasvim dobar, onoliko koliko cadjo sa 6d normom moze biti, ne losiji od bilo kojeg ekvivalentnog.ElRe wrote: ↑10/03/2025 19:49Šteta što nizu zadržali TD motor. TD u CX5 je skroz korektan. Svi CX5 benzinci su MHEV od 2023?kravamuzara wrote: ↑10/03/2025 09:33
Neki dan smo rekli da nema ali kad bolje razmislim zapravo ima, 1.8 cadjo kojeg su u evropi brzo ukinuli jer je cinio 2% udjela u prodaji
Nema struju, nema adblue (koliko znam jedini tog godista i norme), trosi malo, i za cadju je vrlo ugladjen.
Ali zato ne ide, regenerise dpf svako 200km i zacepit ce usisnu svako 100 hiljada.
Benzinci uvijek imaju mhev u aktuelnoj generaciji (u evropi, na drugim trzistima ima verzija bez).
1.8 dizel umjesto 2.0 benzinca u trici ili CX-30 jeste totalni promasaj, to je trziste i prepoznalo, ne voze se ta auta 30 hiljada godisnje da bi imalo imalo smisla.
https://menafn.com/1109309273/Mazda-Lea ... FatalitiesMazda Leads Industry In IIHS 2025 TOP SAFETY PICK+ Awards
Mazda has risen to the top through klix performance in IIHS's newest crash test that requires heightened rear seat occupant protection, with all tested models earning a top, Good rating.
ne znaju nista, smece od auta...kravamuzara wrote: ↑13/03/2025 15:52https://menafn.com/1109309273/Mazda-Lea ... FatalitiesMazda Leads Industry In IIHS 2025 TOP SAFETY PICK+ Awards
Mazda has risen to the top through klix performance in IIHS's newest crash test that requires heightened rear seat occupant protection, with all tested models earning a top, Good rating.
![]()
Neko dovodi ICE do limita efikasnosti a neko nabija boost troklipcima