Ne vjerujem, bukvalno se potpuno ogulio...tramvajtrojka wrote: ↑08/03/2025 22:25Ja pizde gdje nestade ono njegovo da su Srbi junacki narodJovicSA wrote: ↑08/03/2025 22:14 Tačno više ne zna gdje udara
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodiku- ... /250308100Dodiku zadrhtala ruka: Obrisao tvitove u kojima je prkosno označio Marca Rubija![]()
![]()
![]()
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#9451 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
-
ajdamo
- Grijem se na: Sunce
- Vozim: Dvotočkaš
#9452 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Sad će reći da mu ih je Musk obrisao.
Kad će Vepar u zatvor ili u bjekstvo?
Kad će Vepar u zatvor ili u bjekstvo?
- banjaluka078
#9453 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
A, ok, to je lokalna uprava. Ja sam pisala za one na rep. budžetu. Ima i dosta javnih preduzeća s dugovanjima prema radnicima. Dosta hje gubitaka i u Šumama, NP Sutjeska... Sve puca, pomalo.made_in_sarajevo wrote: ↑08/03/2025 22:21
Zaposlenici Opstine Sokolac kazu 11 plata nisu ocima vidjeli. Dokle to cemo vidjeti
Ne znam da li su ti u Sokocu tužili, ako nisu, budale su.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
- problemnatravunu
#9455 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
No Mind wrote: ↑08/03/2025 22:22Ovo je već čisti nadrealizam, preCednik je više za neku terapiju a ne za zatvor!SaraFina wrote: ↑08/03/2025 20:52 Oho vam se oho od precjednika sada!
Sada kada smo se oslobodili Suda i Tužilaštva BiH, VSTS-a BiH i Sipe, stvoreni su svi preduslovi da RS postane prava pravna država u kojoj neće biti organizovanog kriminala i visoke korupcije, ali se najprije moramo obračunati sa lažnom borbom protiv kriminala i korupcije koju su ovdje provodili Sud i Tužilaštvo BiH. A vrhunac te njihove hajke je nepravedno utamničenje naših istaknutih rukovodilaca, ministra bezbjednosti BiH Nenada Nešića i direktora ‘Puteva RS’ Milana Dakića. Pritom su se koristili montiranim optužbama i lažnim svjedocima da su Nešić i Dakić uzimali neki navodno veliki novac za reket i i mito: e, neka se ti svjedoci sada pojave u našoj pravnoj državi pred našim nezavisnim pravosuđem u RS, pa ćemo im mi pokazati da Nešić i Dakić spadaju u red naših najčestitijih patriota, koji ni jednu jedinu marku mimo svoje plate nisu ni pogledali, a kamoli uzeli!“, objavio je predsjednik RS Milorad Dodik na svom nalogu na Iksu.![]()

- SaraFina
#9456 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pazi nesto, mi na forumu pa se koliko toliko trudiš odrzati neki nivo u diskusiji. Biti realan koliko je moguce i sl.No Mind wrote: ↑08/03/2025 22:22Ovo je već čisti nadrealizam, preCednik je više za neku terapiju a ne za zatvor!SaraFina wrote: ↑08/03/2025 20:52 Oho vam se oho od precjednika sada!
Sada kada smo se oslobodili Suda i Tužilaštva BiH, VSTS-a BiH i Sipe, stvoreni su svi preduslovi da RS postane prava pravna država u kojoj neće biti organizovanog kriminala i visoke korupcije, ali se najprije moramo obračunati sa lažnom borbom protiv kriminala i korupcije koju su ovdje provodili Sud i Tužilaštvo BiH. A vrhunac te njihove hajke je nepravedno utamničenje naših istaknutih rukovodilaca, ministra bezbjednosti BiH Nenada Nešića i direktora ‘Puteva RS’ Milana Dakića. Pritom su se koristili montiranim optužbama i lažnim svjedocima da su Nešić i Dakić uzimali neki navodno veliki novac za reket i i mito: e, neka se ti svjedoci sada pojave u našoj pravnoj državi pred našim nezavisnim pravosuđem u RS, pa ćemo im mi pokazati da Nešić i Dakić spadaju u red naših najčestitijih patriota, koji ni jednu jedinu marku mimo svoje plate nisu ni pogledali, a kamoli uzeli!“, objavio je predsjednik RS Milorad Dodik na svom nalogu na Iksu.![]()
Ova Budaletina nema izgleda ni savjetnila, niti ikoga normalnoj oko sebe. Inace ko bi ovo izjavljivao. I oznacavao pa brisao Rubia po Tw. Kreten.
- Riddle
- tramvajtrojka
#9458 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kazem ti prati malo podrobnije sta sam ti pisao sta ce se desitisehohari wrote: ↑08/03/2025 22:25Ne vjerujem, bukvalno se potpuno ogulio...tramvajtrojka wrote: ↑08/03/2025 22:25Ja pizde gdje nestade ono njegovo da su Srbi junacki narodJovicSA wrote: ↑08/03/2025 22:14 Tačno više ne zna gdje udara
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodiku- ... /250308100![]()
![]()
![]()
Pravi posao tek sada predstoji ovo je mala slatka odstupnica al sad tek prava zanimacija od ponedjeljka pocinje
- No Mind
- SaraFina
#9460 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Treba samo narikače dovesti, da man oplaču precjednika i to je to. LOLRiddle wrote: ↑08/03/2025 22:31 https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-j ... /250307064
Ovo kao da sam ja napisao.![]()
- SaraFina
#9461 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
PreCjednik nam je politicčka lešina već.tramvajtrojka wrote: ↑08/03/2025 22:31Kazem ti prati malo podrobnije sta sam ti pisao sta ce se desiti, slično sam sarafini rekao za HDZ nedavno
![]()
Pravi posao tek sada predstoji ovo je mala slatka odstupnica al sad tek prava zanimacija od ponedjeljka pocinje![]()
- Mr.Sojic
#9462 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ко преЦеднику пише постове на енглеском језику, Жељко

On je tek dogurao do drugog padeža.
On je tek dogurao do drugog padeža.
Last edited by Mr.Sojic on 08/03/2025 22:39, edited 1 time in total.
- No Mind
#9463 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Odljepio je on malo, svako ima granicu do koje moze podnijeti pritisak!
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#9464 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Džaba mu, internet sve pamtiJovicSA wrote: ↑08/03/2025 22:14 Tačno više ne zna gdje udara
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodiku- ... /250308100Dodiku zadrhtala ruka: Obrisao tvitove u kojima je prkosno označio Marca Rubija
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#9465 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Мистер пресидент доес спеак енглисх, ит ис джуст тхат хе доесн'т аццепт тхе латин сцрипт. А труе Серб.
Онли а Муслим цоулд маке суцх фалсефул цлаимс. Оур беловед Мр. Додицк ис а едуцатед анд цултуред ман.
Last edited by PreWiBa on 08/03/2025 22:45, edited 3 times in total.
-
Bossona
#9466 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
“Drugovi, došlo je vrEme ćorke. Upozoravam, u ćorku će uskoro da se ide k'o sad u kafanu što se ide.”No Mind wrote: ↑08/03/2025 22:22Ovo je već čisti nadrealizam, preCednik je više za neku terapiju a ne za zatvor!SaraFina wrote: ↑08/03/2025 20:52 Oho vam se oho od precjednika sada!
Last edited by Bossona on 08/03/2025 22:42, edited 1 time in total.
- SaraFina
#9467 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
-
last mohicans
#9468 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Bit će zanimljivo pratiti da li će evropejac i haver Dode, bjeloglavi sup, i dalje štiti kriminalce u DN i opstruirati smjenu Špire. Kako bezobrazna izjava o geopolitičkim događanjima i zamjena teza kada je cijeli svijet rekao jasno i glasno o čemu se radi. Samo su njemu to geoplitičke situacije. Vidim pomalo se otima dio HNS, veoma dobro bi bilo da se i u hrvatskom korpusu stvori jači opozicioni blok. Ništa loše im ne bi donijelo. Vidimo da je smjena SDA dobro došla, opozicija u RS, red je malo smanjiti moći i poluge Čove.
- SaraFina
#9469 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kada Dodo ode, Cho i HDZ su rakodjer gotova prica. Niko iz RŠ nije sklon biti saveznik Covicu i HDZ-u.last mohicans wrote: ↑08/03/2025 22:41 Bit će zanimljivo pratiti da li će evropejac i haver Dode, bjeloglavi sup, i dalje štiti kriminalce u DN i opstruirati smjenu Špire. Kako bezobrazna izjava o geopolitičkim događanjima i zamjena teza kada je cijeli svijet rekao jasno i glasno o čemu se radi. Samo su njemu to geoplitičke situacije. Vidim pomalo se otima dio HNS, veoma dobro bi bilo da se i u hrvatskom korpusu stvori jači opozicioni blok. Ništa loše im ne bi donijelo. Vidimo da je smjena SDA dobro došla, opozicija u RS, red je malo smanjiti moći i poluge Čove.
Znaci gotovo je blokiranje i opstriranje drzave. To njega ustvari najvise i placi. Zato amnestira Dodika.
- No Mind
#9470 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- SaraFina
#9471 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Klix namjwrno ponavlja sta je strvina pisala. LOL
Kada progovori državni sekretar SAD to je uvijek ozbiljno i ja to tako prihvatam. Ali, u onome što je on rekao vidim recidive Bidenove administracije. Znamo da Trumpovi ljudi nisu ušli u sve pore. Drago mi je da Rubio zna za nas, čak iako negativno piše. Niz grešaka je imao. Državni sekretar nema vremena, i ja to razumijem, da se uputi u pojedinosti. Zabrinutost oko pozicije BiH je nešto što smo slušali od Bidenove administracije", napisao je Dodik.
Dodik je ponovio izjave Trumpa da se neće miješati u unutrašnje stvari drugih država, da odustaju od koncepta gradnje tuđih država i nacija.
"Ovo može da bude dio lobiranja koje prepoznajemo u zaostavštinama Bidenove administracije. Kada on kaže da je zabrinut za budućnost BiH, i mi smo zabrinuti. Zato što je ona ugrožena antidejtonskim i antimeđunarodno-pravnim aktima i da nije primijetio da Schmidt nije imenovan u UN-u. Preuzeli su matricu kako je on imenovan u UN-u bez obzira što nije imenovan u skladu sa procedurama".
Poručio je da RS neće odustati od svojih politika.
"On nije u pravu kada to tvrdi. Može da bude božanstvo, a ne sekretar SAD. Bilo bi lijepo da se pročita šta se ovdje dešava, a ne samo da se preuzimaju lažni narativi koji su konstituisani u Bidenovoj administraciji".
Dodik poručuje da i dalje misli da je Rubio prijatelj svih u BiH i da je nasjeo na promuslimanske lobiste koji su izdejstvovali ovako nešto.
"U RS smo imali ovakve trenutke, imali smo prijetnje, tri godine ambasadora koji je činio samo zlo RS. Mi ne možemo odustati od naših ciljeva i naših politika ko god bio na drugih strani. Molim sve koji hoće da drže do stava ovdje, da čuju i drugu stranu. Ne mogu oni da odlučuju o nama, nego treba da odlučuju sa nama", pisao je Dodik.
-
sajber87
#9472 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Covic je nakon dodika sljedeci i to je sada samo pitanje vremena. On to zna i zato se trudi da maksimalno odgodi ono sto je neizbjezno. Do sljedecih opstih izbora nista nece biti isto da nanovo utvrdimo gradivolast mohicans wrote: ↑08/03/2025 22:41 Bit će zanimljivo pratiti da li će evropejac i haver Dode, bjeloglavi sup, i dalje štiti kriminalce u DN i opstruirati smjenu Špire. Kako bezobrazna izjava o geopolitičkim događanjima i zamjena teza kada je cijeli svijet rekao jasno i glasno o čemu se radi. Samo su njemu to geoplitičke situacije. Vidim pomalo se otima dio HNS, veoma dobro bi bilo da se i u hrvatskom korpusu stvori jači opozicioni blok. Ništa loše im ne bi donijelo. Vidimo da je smjena SDA dobro došla, opozicija u RS, red je malo smanjiti moći i poluge Čove.
- SaraFina
#9473 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Jos samo da mu baniraju nalog. Pa da subotu zavrsimo u smijehu do suza.
-
LSD
#9474 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Bjeloglavog supa nema ko smijeniti, jer HDZ nema alternativu, nema opoziciju.last mohicans wrote: ↑08/03/2025 22:41 Bit će zanimljivo pratiti da li će evropejac i haver Dode, bjeloglavi sup, i dalje štiti kriminalce u DN i opstruirati smjenu Špire. Kako bezobrazna izjava o geopolitičkim događanjima i zamjena teza kada je cijeli svijet rekao jasno i glasno o čemu se radi. Samo su njemu to geoplitičke situacije. Vidim pomalo se otima dio HNS, veoma dobro bi bilo da se i u hrvatskom korpusu stvori jači opozicioni blok. Ništa loše im ne bi donijelo. Vidimo da je smjena SDA dobro došla, opozicija u RS, red je malo smanjiti moći i poluge Čove.
SDA i SNSD imaju opoziciju, kakvu-takvu, nekad je slaba, nekad jaka, al ima nesto...hercegovacki bandit nema nikakvu ! ogromna razlika.
Inace, radi se o kriminalcu koji je vec i od Dodika.
Last edited by LSD on 08/03/2025 23:07, edited 1 time in total.
- dembele
#9475 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Najnovija poruka PreCednika:Ja sam se samo šalio, znate.