Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Upoznao sam prosle sedmice licno Djurica, radi sa mojom firmom gdje ja radim. narucuje nove konstrukcije za sirenje novih objekata na prvu lik je totalni saljivdzija i jako pozitivan hajmo reci covjek iz naroda nadam se da ce ostati ok sa cijenama da mu slava nece udariti u glavu.
Bingo/konzum iskoristio frku oko dodika, doslovno su sve digli u zadnjih 7 dana
pileci file u Bingu prije Ramazana bio oko 12,7 juce 13,7 km markica po markica nabrat ce se opet 200+ miliona ciste dobite a ona crvenkapica kod Emele ce kukati i dalje kako joj dodje da baci kesu od skupoce.
U crvenoj jabuci file oko 10.5, samo kod srba treba kupovati.
9.95 fileti u novoj otkad se otvorila. Teleca plecka bez kosti 19.95, rebra 17 i nesta, šnicla 30-32, opet jeftinija CJ od ostalih lihvara mesara kao što je to ova debela mrcina gore. A sve je uvoz kod svih.
pileci file u Bingu prije Ramazana bio oko 12,7 juce 13,7 km markica po markica nabrat ce se opet 200+ miliona ciste dobite a ona crvenkapica kod Emele ce kukati i dalje kako joj dodje da baci kesu od skupoce.
U crvenoj jabuci file oko 10.5, samo kod srba treba kupovati.
9.95 fileti u novoj otkad se otvorila. Teleca plecka bez kosti 19.95, rebra 17 i nesta, šnicla 30-32, opet jeftinija CJ od ostalih lihvara mesara kao što je to ova debela mrcina gore. A sve je uvoz kod svih.
Ma 90% je uvoz kod svih,price o domacem mesu su malu djecu, u BiH nemamo dvoljno mesa za dva kantona kamoli za drzavu cijelu, nigdje farmi nema sve se zivo uvozi sa strane.
shape of despair wrote: ↑08/03/2025 19:35
Mliječni namazi u đurića su iz Gradačca, i mlijeko sto je bilo 1.49 isto
Sve to mi99 proizvodi za bingo konzum segamega ali koliko ko hoce da uzme na prozvodu to je pitanje, samo me interesuje odakle sirovinu mlijeka uzimaju
shape of despair wrote: ↑08/03/2025 19:35
Mliječni namazi u đurića su iz Gradačca, i mlijeko sto je bilo 1.49 isto
Sve to mi99 proizvodi za bingo konzum segamega ali koliko ko hoce da uzme na prozvodu to je pitanje, samo me interesuje odakle sirovinu mlijeka uzimaju