Mi, nama, smo, RS, nase, možemo, mi, o nama...
"U Republici Srpskoj smo imali ovakve trenutke, imali smo prijetnje, tri godine ambasadora koji je činio samo zlo Republici Srpskoj. Mi ne možemo odustati od naših ciljeva i naših politika ko god bio na drugih strani. Molim sve koji hoće da drže do stava ovdje, da čuju i drugu stranu. Ne mogu oni da odlučuju o nama, nego treba da odlučuju sa nama", kaže Dodik.
Ovaj lik se poistovjećuje sa srpskim narodom u BiH dok doživljava strmoglavi gubitak podrške i pad popularnosti. Zaluđeno misli da posjeduje sve ljude u Republici Srpskoj, a vjerovatno nije siguran ni u najbliže saradnike.
Bilo je očekivano da će cirkus od NSRS biti gorivo, a MUP RS "izvršni organ' puča. Tu jedino ima kontrolu koju je dobio KRAĐOM IZBORA 2022. god. uz pomoć SDA. Ukrao je minimalno 100 000 glasova dopisivanjem.
Iza ovih poteza po uputama BIA-nog Kaligule Vulina stoji cca 50tak ljudi, gdje je mastermind Sinisa Karan i pobočnik imenjak Kostrešević, Miletovi obavještajni i narko intimusi.
Ostali na listi su ekonomski mag Višković zv. premetač masovnih grobnica, predsj. sk. NSRS Gica Stevandić zv. crveni kombi i Vaško Stanivuković zv. điha-điha opozicionar
Nemaju podršku srpskog naroda, niti boraca i veterana, već samo grupe jataka okupljenih oko nelegalno stečenih pozicija i imovine. Obični narod u RS nije ogrezao u kriminalu, korupciji i trgovini narkoticima, i njihov život je društveno, ekonomski i socijalno vezan za tokove u FBiH.
Krajišnik Srbin i Bosnjak isto govore, imaju iste manire i oɓičaje, i krvavo se bore da uopste opstanu u rodnom zavičaju. Isto vrijedi i za Hercegovca (Srbima, Bošnjaka i Hrvata) ili Istočnog ili Zapadnog ili običnog

... i za Podrinjca i Semberca i ljude Srednje Bosne.
Ako već neko želi jednostrano mijenjati 'nepravedni Dejton', dok nudi opciju rušenja države, nek bude spreman na istu ili goru reakciju da druge strane. Ovo je još uvijek u rukama naroda u RS i oni će položiti ovaj test sa lijepim pozdravima dok budu bježali ili ih budu vodili državni sluzbenici u zasluženi bajbuk u pazi sad ironije - Državni zatvor Vojkovići, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina.
Otriježnjenje već polako dolazi, dok se strah od gubitka kontrole uvlači u raskošne prostorije ranča u Laktašima.
Pratim.