Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post Reply
tramvajtrojka

#9251 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tramvajtrojka »

archi_a wrote: 08/03/2025 15:46
rida1976 wrote: 08/03/2025 15:41
archi_a wrote: 08/03/2025 15:36
Ako si legalista i bosanac Komšić ti je predsjednik, bolidu. Izdaješ i odričeš se bh patriote, koliko god nije tvoja stranačka opcija. Sramoto. O čemu sa vama pričati. Tebi i takvima da se vjeruje i da se na vas oslanja? :-)
Reufe providan si. Ovo sto si nabrajao, a izostavio svog ministra vanjskih poslova, govori samo koliko je DF zadojen mrznjom. U tome ste prekucali igricu. Tu ste sampioni.
Moj mvp se nije sastajao.sa Rubiom. Al zato.kao prvi sastanak je izabrao Szjarta.I to ga doveo da se obračunava sa SAD-om i Eu iz centra Sarajeva i opravdava rusiju. Znamo šta su nam mađari pokušali nakon toga napraviti. :-)
U ovakvoj krizi kad je najveci posao uradilo MVP da to omalovazavas :mrgreen: :mrgreen: sta reci vise o "patriotama" svaki drugi isaret je nepotreban
asker

#9252 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by asker »

Moje misli su uz Obrada Kesica :sad:

Na intervjuu za poso:
- Nabrojite nam vase vrline i vase mane.
Organizovan, timski sam igrac, volim ljude, uvijek spreman da naucim nesto novo itd.
- A mane?
Lobiram ko kurac, bolje da nista ne diram, sam cu izac, hvala.
Maliodmene

#9253 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Maliodmene »

Joj SDFA ubleha sta pisu :lol:

Pucaju cirevi, necete vise nigdje prismrdit
Moenx

#9254 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Moenx »

Pazite Amerika u pravilu naplati svaku uslugu
Potom javljaju se tek sto su talasi smireni kada nije bilo pumpanja sto bi se reklo
U svakom slucaju velika pobjeda za BiH
Znam mnoge mudonje iz vlasti ce reci da su oni tako namjestili da su zapravo cijeli tok dogadjaja navodili namigivanjem
No mislim u svemu da je to tendeciozna ideja i da se prostora za napredovanje opozicije hocu rec SDA uvijek moze i treba naci
Sta nakon SNSD dolazi SDS PDP ili neko drugi na teren ce izaci mnoge teme
Oznaka Tablica

#9255 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Oznaka Tablica »

Ta veza Dodik Izetbegovic je pocela od 98-e :lol:

Velika je to ljubav bila

https://vm.tiktok.com/ZMB8xGn4M/
archi_a

#9256 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by archi_a »

rida1976 wrote: 08/03/2025 15:50
Reufe providan si. Ovo sto si nabrajao, a izostavio svog ministra vanjskih poslova, govori samo koliko je DF zadojen mrznjom. U tome ste prekucali igricu. Tu ste sampioni.
Moj mvp se nije sastajao.sa Rubiom. Al zato.kao prvi sastanak je izabrao Szjarta.I to ga doveo da se obračunava sa SAD-om i Eu iz centra Sarajeva i opravdava rusiju. Znamo šta su nam mađari pokušali nakon toga napraviti. :-)
A koji je tvoj? Bisera Hurme? Ova sto je sina smjestila u Katar i sto je dovodila Irance?
I ove godine je primljen kontogent hurmi od nase prijateljske zemlje. Imas nesto.protiv? Mozda da prekinemo sve odnose sa njima. Ima Kifla kontakte. I u Dubaiju. :wink:
romagnoli90

#9257 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by romagnoli90 »

archi_a wrote: 08/03/2025 15:36
Ako si legalista i bosanac Komšić ti je predsjednik, bolidu. Izdaješ i odričeš se bh patriote, koliko god nije tvoja stranačka opcija. Sramoto. O čemu sa vama pričati. Tebi i takvima da se vjeruje i da se na vas oslanja? :-)
Mađarska je glasala protiv Rezolucije o genocidu u Srebrenici na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija u New Yorku 23. maja. To je sve što trebate znati o našem MVP i njegovom lobiranju kod prijatelja Sijarta kojem je ipak veći prioritet odbrana Republike Srpske i izborni zakon "na kršćanskim osnovama". :mrgreen:
Last edited by romagnoli90 on 08/03/2025 15:57, edited 2 times in total.
archi_a

#9258 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by archi_a »

tramvajtrojka wrote: 08/03/2025 15:52
U ovakvoj krizi kad je najveci posao uradilo MVP da to omalovazavas :mrgreen: :mrgreen: sta reci vise o "patriotama" svaki drugi isaret je nepotreban
:lol:
made_in_sarajevo

#9259 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by made_in_sarajevo »

Archi garant popusio cin, dosla trojka i ode cin :mrgreen: .

Rijesio je komsic, opet famozni komsic, alkalaj, avdo avdic. Pa cemo prozivati i onog sda sto nije predao ustavnom sudu. Ali ncemo ni slucajno reci da je konakovic kao mvp odradio ogroman posao, da je becirevic uradio svoj posao, da je vlast konacno se sklonila u stranu i pustila nadlezne institucije da rade svoj posao. Ah ne ne to ne moze, sve je ovo komsic uradio. Nakon koje vec godine mandata, u parlamentu bukvalno 4 godine samo presjedio, lik uradi jednu stvar u lancu i komsic heroj.

Komsic, osbih poslije cevapa kod djulica, kontakata od bisere samo, to je rezultat ovog sad. Sad je jasno
Last edited by made_in_sarajevo on 08/03/2025 15:57, edited 1 time in total.
Haris.ba

#9260 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Haris.ba »

archi_a wrote: 08/03/2025 15:43
Messier wrote: 08/03/2025 15:41 Ja konto archi u Sipi, po nekim isaretima.

Zajebo se jel, opet?
Možda da ne svrstavate forumaše. Manje će grešaka biti. :D
Jesi iscitao pravila ustavnog suda?

Hoce odbiti "apelaciju" jer nije bilo "pravnog lijeka" u vijecu naroda RS?
harisl

#9261 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by harisl »

Klatno je krenulo na drugu stranu, BiH stranu, nije jos preslo najnizu tacku, ali je na putu, ne treba ga zaustavljati kojekakvim svadjama.

Mislim da je sa druge strane jos uvijek isti tim, da im se pruzi prilika svi bi se odvojili pa i po cijenu potpunog nestanka Bosnjaka (a o BiH da ne i govorim). Evo Stanivukovic prica kako je jedini problem sto Dodik nije imao podrsku Zapada za ove svoje vratolomije i eto tu mu je maltene jedina greska.

Treba iskoristiti inerciju koja raste da se BiH izbori za sto bolju poziciju, ocrniti ne samo Dodika, nego i sve te poglede, planove koji su doveli do genocida i ostalih zlocina i jos uvijek su "alive and kicking".
rida1976

#9262 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by rida1976 »

archi_a wrote: 08/03/2025 15:54
rida1976 wrote: 08/03/2025 15:50
A koji je tvoj? Bisera Hurme? Ova sto je sina smjestila u Katar i sto je dovodila Irance?
I ove godine je primljen kontogent hurmi od nase prijateljske zemlje. Imas nesto.protiv? Mozda da prekinemo sve odnose sa njima. Ima Kifla kontakte. I u Dubaiju. :wink:
Ne, ne prekidajte sa njima molim vas.
farenhajt983

#9263 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by farenhajt983 »

ova situacija u domu naroda i vezano za smjenu,

dokle se moze ovo odvlaciti, s obzirom na spiricevo opstrurianje i i mogucnost ne dolaska do daljnjeg

u kom slucaju i mogu li ikako sjednicu sazvati zamjenici i definisati dnevni red
luckylaka

#9264 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by luckylaka »

Postali ste serbianxforum.Ne jebe te vi BiH politicare ni 1% (bar one federalne koji rade koliko-toliko) nego gledate kako jedan drugom da zavucete do balcaka.Stranacki placenici na forumu odredjuju budocnost drzave i caste se primitivnim rijecnikom na kojem bi vam i dodik zavidio.Bitno je prozvati Konaka,Bakira,Zeljka,Svena...kao oni nista ne rade za drzavu ali ste zato vi sve izlobirali kod amera,njemaca,italijana ...Tuzno,jadno i zalosno sta se sve pise
archi_a

#9265 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by archi_a »

Imam poprilično godina, na forumu sam, od ihahaaaaaj. Sjećanje me služi, hvala Bogu. Jedna stvar, ne sjećam se da je forum ikad bio ovako zatrovan, zagađen od dolaska trojke na vlast. Tada i počinju sve ove rasprave, uvrede, čaščenja, svrstavanja, podjele. To nije zabilježeno. I ne znam da li je to nalog trojke ili su jednostavno izmigoljili likovi koji su na krilima pobjede uveli takav ljigavi narativ, pun uvreda i nekontrolisanog vokabulara, da to nije normalno.To je tako nekontrolisano, da su mnogi nickovi odavno i odustali od foruma i razgovora. Forum je postao močvara u kojoj par imena kruži i zagađuje sve redom. I sve znaju i misle da svakom mogu reći sve.
Spominje se gorica, vulićka, kovačević, milorad, stevandič.....
Eeee, drugari moji, po načinu komunikacije , obraćanja drugom forumašu, vrijeđanju, iznošenju neistina, mitomaniji, mogu samo konstatovati da su oni mala maca za pojedine likove ovdje. To nikad nije bilo, to je nenormalno. Fuj.
rida1976

#9266 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by rida1976 »

archi_a wrote: 08/03/2025 16:04 Imam poprilično godina, na forumu sam, od ihahaaaaaj. Sjećanje me služi, hvala Bogu. Jedna stvar, ne sjećam se da je forum ikad bio ovako zatrovan, zagađen od dolaska trojke na vlast. Tada i počinju sve ove rasprave, uvrede, čaščenja, svrstavanja, podjele. To nije zabilježeno. I ne znam da li je to nalog trojke ili su jednostavno izmigoljili likovi koji su na krilima pobjede uveli takav ljigavi narativ, pun uvreda i nekontrolisanog vokabulara, da to nije normalno.To je tako nekontrolisano, da su mnogi nickovi odavno i odustali od foruma i razgovora. Forum je postao močvara u kojoj par imena kruži i zagađuje sve redom. I sve znaju i misle da svakom mogu reći sve.
Eeee, drugari moji, po načinu komunikacije , obraćanja drugom forumašu, vrijeđanju, iznošenju neistina, mitomaniji, mogu samo konstatovati da su oni mala maca za pojedine likove ovdje. To nikad nije bilo, to je nenormalno. Fuj.
Mrznja iz tebe izbija prema trojci. To je tvoj problem. Dok nije bilo trojke bilo nam je sve odlicno. To je to.
Last edited by rida1976 on 08/03/2025 16:08, edited 1 time in total.
archi_a

#9267 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by archi_a »

Haris.ba wrote: 08/03/2025 15:56
archi_a wrote: 08/03/2025 15:43
Messier wrote: 08/03/2025 15:41 Ja konto archi u Sipi, po nekim isaretima.

Zajebo se jel, opet?
Možda da ne svrstavate forumaše. Manje će grešaka biti. :D
Jesi iscitao pravila ustavnog suda?

Hoce odbiti "apelaciju" jer nije bilo "pravnog lijeka" u vijecu naroda RS?
Naravno.da neće. :wink:
romagnoli90

#9268 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by romagnoli90 »

farenhajt983 wrote: 08/03/2025 15:56 ova situacija u domu naroda i vezano za smjenu,

dokle se moze ovo odvlaciti, s obzirom na spiricevo opstrurianje i i mogucnost ne dolaska do daljnjeg

u kom slucaju i mogu li ikako sjednicu sazvati zamjenici i definisati dnevni red
Nedolaskom na sjednicu mogu blokirati do Sudnjeg dana, osim ako visoki predstavnik ne iskoristi Bonske ovlasti. 😎
Prpa.ba

#9269 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Prpa.ba »

Ne vjerujem sta citam, i to u neizvjesnim uslovima drzavnog udara. :-) :-)
archi_a

#9270 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by archi_a »

rida1976 wrote: 08/03/2025 16:07
archi_a wrote: 08/03/2025 16:04 Imam poprilično godina, na forumu sam, od ihahaaaaaj. Sjećanje me služi, hvala Bogu. Jedna stvar, ne sjećam se da je forum ikad bio ovako zatrovan, zagađen od dolaska trojke na vlast. Tada i počinju sve ove rasprave, uvrede, čaščenja, svrstavanja, podjele. To nije zabilježeno. I ne znam da li je to nalog trojke ili su jednostavno izmigoljili likovi koji su na krilima pobjede uveli takav ljigavi narativ, pun uvreda i nekontrolisanog vokabulara, da to nije normalno.To je tako nekontrolisano, da su mnogi nickovi odavno i odustali od foruma i razgovora. Forum je postao močvara u kojoj par imena kruži i zagađuje sve redom. I sve znaju i misle da svakom mogu reći sve.
Mrznja iz tebe izbija prema trojci. To je tvoj problem. Dok nije bilo trojke bilo nam je sve odlicno. To je to.
Ne prema trojci nego.prema vama, botovima, sendvićarima. Ja sam patriota, bošnjak, bosanac i poštovaću institucije moje države, ko.god ih vodio.Gdje god da.mogu pomoći, ja ću dati sve što.mogu. odmagati neću. To je razlika.između mene i stranačke podguzne muhe na drugoj strani.
Last edited by archi_a on 08/03/2025 16:11, edited 1 time in total.
Janjicar

#9271 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Janjicar »

:bih:
neon-x

#9273 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by neon-x »

Vidi se da si ok srcan momak, ali si previse nalozen supljom patriotskom, a nema od ostrascenosti hajra u politici. Jos ne vidis u svom pisanju da nisi nista drugaciji od onih koje prozivas, tako da si i sam ili bot ili ti je ideologija malo isprala mozak.
tramvajtrojka

#9274 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tramvajtrojka »

archi_a wrote: 08/03/2025 16:10
rida1976 wrote: 08/03/2025 16:07
Ne prema trojci nego.prema vama, botovima, sendvićarima. Ja sam patriota, bošnjak, bosanac i poštovaću institucije moje države, ko.god ih vodio.
Nisi takav u prošlosti bio legalista kad je povecan budžet,plate osbih i nabavljeni helikopteri omalozavao si na sav glas tu odluku

pazi Archie znamo da sada guras neke narative al ne moras misliti da svi imamo pamcenje kao zlatne ribice

over and out :bih: :bih:
House

#9275 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by House »

Maliodmene wrote: 08/03/2025 15:53 Joj SDFA ubleha sta pisu :lol:

Pucaju cirevi, necete vise nigdje prismrdit
kmeka zelenih je muzika za moje uši.
Post Reply