Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post Reply
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#8801 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Velkoski »

House wrote: 08/03/2025 00:28

Uh, tvrdokorna Republikanka (dobro, malo manje :D).

Not bad.
romagnoli90

#8802 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by romagnoli90 »

samo sarajevo wrote: 08/03/2025 00:14
sehohari wrote: 08/03/2025 00:05
samo sarajevo wrote: 08/03/2025 00:02 lik sa pola dana starim profilom i u zestokoj odbrani komsica je tu da nam otvori oci
Ne insuiniram ništa, ali i tvoj profil ima 80 komentara u 13 godina.

I to je tipični bot profil karakteristika. Ne mora značiti da je bot samo što mu je profil tek otvoren, pogotovo u ovoj situaciji.
kada budem vrtio ovu pricu svi su krivi za rat odma me proglasi botom,ili kada budem branio zeljkoslava
Ko je spominjao rat? Pričamo o odnosima među Bošnjacima i tvrdim da su apsolutno SVI krivi za privatne stranačke ratove, međusobne optužbe, netrpeljivost, animozitet i mržnju koja prevladava među Bošnjacima posljednjih godina. Konakoviću su najveći problem Bakir i Komšić, bukvalno ne može rečenicu sastaviti bez da ih spomene, čak ni u momentu dok je u toku državni udar Milorada Dodika. Zato kažem, ne trebaju nama ni Dodik ni Čović ni velikosrpski ni velikohrvatski neprijatelji - mi smo sami sebi najveći dušmani! :thumbup:
Last edited by romagnoli90 on 08/03/2025 00:35, edited 1 time in total.
PreWiBa
Grijem se na: Plin i centralno
Horoskop: Lav

#8803 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by PreWiBa »

samo sarajevo wrote: 08/03/2025 00:02 lik sa pola dana starim profilom i u zestokoj odbrani komsica je tu da nam otvori oci

I to je tipični bot profil karakteristika. Ne mora značiti da je bot samo što mu je profil tek otvoren, pogotovo u ovoj situaciji.
kada budem vrtio ovu pricu svi su krivi za rat odma me proglasi botom,ili kada budem branio zeljkoslava
"Ako ne misli kao ja onda mora biti bot".
romagnoli90

#8804 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by romagnoli90 »

sehohari wrote: 08/03/2025 00:35

"Ako ne misli kao ja onda mora biti bot".
Botovska logika: Ako imaš drugačije mišljenje, odmah si bot suprotnog tabora :mrgreen: Ako su oni botovi, svi su drugi botovi. Kao u onim špijunskim filmovima, ako nisi s nama 100%, onda mora da si njihov. :run:

luckylaka

#8805 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by luckylaka »

Zaobilazim politicke teme ali pratim situaciju.Inace .isli. da je ova tema najpoganija od svih te.a na klix.Sta sve ziv covjek ovdje napise.Znaci ako si simpatizer trojke bot si,ako si sdaovac bot si,ako si dfovac bot si...Samo ako nisi iz moje odmah si supak.Pa vi niste normalni.Pa danas su sve politicke vodje trebale biti u zasjedanju 24 sata...bar juce i danas ali jok.Vode im politiku lazni moralisti na forumu sa laznih adresa,izmisljeni gradova i drzava.Dodjite sebi pameti i mozete normalno diskutovati.Niste vucici i dodici
romagnoli90

#8806 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by romagnoli90 »

DaysleepeR wrote: 08/03/2025 00:28
romagnoli90 wrote: 08/03/2025 00:24
caros wrote: 08/03/2025 00:09 SDA je na vlasti od 1992. godine, tako da mantru o svi su krivi možeš jedino prosipati u štabu. Jesu li ostali na nivou zelenih četnika nećemo nikada znati jer ne postoje epizode alternativne historije.
Naravno da su SVI isti i svi nose krivicu za ovu nezapamćenu neprpeljivost koja vlada među Bošnjacima. SDP nije pao s neba 2022. nego su prije toga bili na vlasti tri puta, statistički čak češće i duže u koaliciji sa ozloglašenim SNSD-on nego SDA. Za razliku od stranačkih botova, ja ne zaboravljam da je Milorad Dodik sve donedavno upravo od lidera Trojke bio prikazivan kao konstruktivan političar koji je spreman za evropski put BiH, samo eto jadan nije bio shvaćen i prihvaćen od strane "bošnjačkih radikala iz muslimanske reprezentacije".

Dakle, ponavljam, narativ koji nekolicina forumskih senatora danonoćno pokušava da nametne kao jedini tačan i ispravan ne mora nužno da znači generalno, opšteprihvaćeno mišljenje čitavog jednog naroda. Ostavite bar nakratko po strani sarajevska čaršijanerska međustranačka botovska prepucavanja i budite jednom složni, barem dok traje de facto državni udar, iako čak i to pojedinci ovdje negiraju, omalovažavaju i relativiziraju :thumbup:
Za netrpeljivost medju bosnjacima je kriva ona stranka koja je prva uvela narativ da je svaka njihova opozicija automatski, cafir, komunjara, krmojes, dezerter, pobjegulja, genocidas, yutelovac, izdajnik, bez obzira je li proveo rat ovdje, bio u Armiji BiH, mozda dobio i odlikovanje, ranjavan, nebitno, SDA je to sve proglasavala cetnikom, makar se neko bunio protiv kioska. I sad ti zacudjen sto ima raskola medju bosnjacima...

Hajd ba bjezi tamo, ne pravi se englez
Pa upravo to govorim. Krivicu za trenutno stanje Bošnjaka logično najviše snosi SDA, ali to ne znači da su oni jedini isključivi krivci za ovo sranje u državi, kako se ovdje predstavlja, i da su svi ostali amnestirani od odgovornosti zbog situacije u kojoj se nalazimo. :thumbup:
romagnoli90

#8807 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by romagnoli90 »

luckylaka wrote: 08/03/2025 00:44 Zaobilazim politicke teme ali pratim situaciju.Inace .isli. da je ova tema najpoganija od svih te.a na klix.Sta sve ziv covjek ovdje napise.Znaci ako si simpatizer trojke bot si,ako si sdaovac bot si,ako si dfovac bot si...Samo ako nisi iz moje odmah si supak.Pa vi niste normalni.Pa danas su sve politicke vodje trebale biti u zasjedanju 24 sata...bar juce i danas ali jok.Vode im politiku lazni moralisti na forumu sa laznih adresa,izmisljeni gradova i drzava.Dodjite sebi pameti i mozete normalno diskutovati.Niste vucici i dodici
Upravo tako, svaka čast! :thumbup: Na to sam pokušao da ukažem, ali evo odmah me etiketiraše kao nekakvog bota i strpaše me u koš koji im odgovara :mrgreen:
DaysleepeR

#8808 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by DaysleepeR »

romagnoli90 wrote: 08/03/2025 00:45
romagnoli90 wrote: 08/03/2025 00:24

Naravno da su SVI isti i svi nose krivicu za ovu nezapamćenu neprpeljivost koja vlada među Bošnjacima. SDP nije pao s neba 2022. nego su prije toga bili na vlasti tri puta, statistički čak češće i duže u koaliciji sa ozloglašenim SNSD-on nego SDA. Za razliku od stranačkih botova, ja ne zaboravljam da je Milorad Dodik sve donedavno upravo od lidera Trojke bio prikazivan kao konstruktivan političar koji je spreman za evropski put BiH, samo eto jadan nije bio shvaćen i prihvaćen od strane "bošnjačkih radikala iz muslimanske reprezentacije".

Dakle, ponavljam, narativ koji nekolicina forumskih senatora danonoćno pokušava da nametne kao jedini tačan i ispravan ne mora nužno da znači generalno, opšteprihvaćeno mišljenje čitavog jednog naroda. Ostavite bar nakratko po strani sarajevska čaršijanerska međustranačka botovska prepucavanja i budite jednom složni, barem dok traje de facto državni udar, iako čak i to pojedinci ovdje negiraju, omalovažavaju i relativiziraju :thumbup:
Za netrpeljivost medju bosnjacima je kriva ona stranka koja je prva uvela narativ da je svaka njihova opozicija automatski, cafir, komunjara, krmojes, dezerter, pobjegulja, genocidas, yutelovac, izdajnik, bez obzira je li proveo rat ovdje, bio u Armiji BiH, mozda dobio i odlikovanje, ranjavan, nebitno, SDA je to sve proglasavala cetnikom, makar se neko bunio protiv kioska. I sad ti zacudjen sto ima raskola medju bosnjacima...

Pa upravo to govorim. Krivicu za trenutno stanje Bošnjaka logično najviše snosi SDA, ali to ne znači da su oni jedini isključivi krivci za ovo sranje u državi, kako se ovdje predstavlja, i da su svi ostali amnestirani od odgovornosti zbog situacije u kojoj se nalazimo. :thumbup:
Nije tacno da se samo SDA krivi, svi prave greske. SDA jedino ima oraha u dzepu od 30 godina, ovi ostali ipak malo manje.
A SDA ovom momentu samo vuce poteze koji igraju u Dodikovu korist i umjesto da se barem malo smire, koriste ovo da dodatno handre Trojku. Jebe im se za drzavu. To je problem.
romagnoli90

#8809 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by romagnoli90 »

zenit dozic wrote: 08/03/2025 00:13
sime_cipol wrote: 07/03/2025 22:41
zenit dozic wrote: 07/03/2025 22:38 Za ovo danas sve je kriv Culum i nacelnik ureda sipe u B Luci koji su usmenim naređenjem usrali motku i naredili da se napuste prostorije.
Oni bi zbog ovog također trebali biti procesuirani.
Bez papira je sve rekla kazala
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/40 ... gradi.html

https://slobodanvaskovic.blogspot.com/2 ... i.html?m=1
Ništa ovo, važno je samo mišljenje forumske elite koja je presudila da je Avdo Avdić lažov koji je sve ovo izmislio. :mrgreen:
BHDragons

#8810 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by BHDragons »

Da se SDA kritikovala kroz godine vlasti kako se Trojka sad kritikuje mi bismo bili Švicarska.
romagnoli90

#8811 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by romagnoli90 »

DaysleepeR wrote: 08/03/2025 00:56

Nije tacno da se samo SDA krivi, svi prave greske. SDA jedino ima oraha u dzepu od 30 godina, ovi ostali ipak malo manje.
A SDA ovom momentu samo vuce poteze koji igraju u Dodikovu korist i umjesto da se barem malo smire, koriste ovo da dodatno handre Trojku. Jebe im se za drzavu. To je problem.
Po čemu vuku samo poteze koji Dodiku odgovaraju? Koliko znam, glasali su u Parlamentu za bukvalno svaku smjenu kadrova iz RS-a, naročito ove iz SNSD-a. Tačnije, Radmanović ne bi mogao biti smijenjen bez njihovih glasova. Glasali su za smjenu Košarca prošle godine, kad Trojkašima još nije padalo na pamet. Glasali su za smjenu Nešića. Glasali su PROTIV smjene Konakovića jer je to bila inicijativa SNSD-a oko 9. januara. Odbili Dodikove pozive za ulazak u vlast. Takođe, ne vidim da je iko danas ovdje spomenuo da su SDA i DF takođe podnijeli apelaciju Ustavnom sudu BiH protiv Dodikovih ukaza i zakona. Ali ne, bitno je čitav dan palamuditi o Avdi Avdiću koji, ispostavilo se na kraju, ništa nije izmislio osim ovog dijela da je MUP RS upao u zgradu u Banjaluci, što se zaista očekivalo, to su potvrdili i uposlenici SIPA-e, zbog toga su i napustili prostorije. Razumijem ja veliki animozitet, ljutnju i razočarenje koje se nakupilo među ljudima, vjeruj mi ni ja ne mogu smisliti SDA iz milion razloga, ali dajte odvadite malo, sada nema mjesta za prepucavanja i podjebavanja, moramo fakat biti jedinstveni.
Last edited by romagnoli90 on 08/03/2025 01:18, edited 10 times in total.
Casual's

#8812 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Casual's »

BHDragons wrote: 08/03/2025 00:57 Da se SDA kritikovala kroz godine vlasti kako se Trojka sad kritikuje mi bismo bili Švicarska.
Dosli su na vlast voljom Smita, obecavajuci nam bolje, a ne gore stanje. Sta onda ocekivati?
tramvajtrojka

#8813 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tramvajtrojka »

Image

Don't feed botovsko trolanje dojadilo im sa komsijskog foruma od bovsih forumasa u egzilu da pljuju tamo po nama eho komora se napunila brzo pa haj na mrski klix

@_BataZiv_0809 glaj nas elita jbt postali :mrgreen: :mrgreen: :lol:
BHDragons

#8814 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by BHDragons »

romagnoli90 wrote: 08/03/2025 01:06

Po čemu vuku samo poteze koji Dodiku odgovaraju? Koliko znam, glasali su u Parlamentu za bukvalno svaku smjenu kadrova iz RS-a, naročito ove iz SNSD-a. Tačnije, Radmanović ne bi mogao biti smijenjen bez njihovih glasova. Glasali su za smjenu Košarca prošle godine, kad Trojkašima još nije padalo na pamet. Glasali su za smjenu Nešića. Glasali su PROTIV smjene Konakovića jer je to bila inicijativa SNSD-a oko 9. januara. Odbili Dodikove pozive za ulazak u vlast. Takođe, ne vidim da je iko danas ovdje spomenuo da su SDA i DF takođe podnijeli apelaciju Ustavnom sudu BiH protiv Dodikovih ukaza i zakona. Ali ne, bitno je čitav dan palamuditi o Avdi Avdiću koji, ispostavilo se na kraju, ništa nije izmislio osim ovog dijela da je MUP RS upao u zgradu u Banjaluci, što se zaista očekivalo, to su potvrdili i uposlenici SIPA-e, zbog toga su i napustili prostorije. Razumijem ja veliki animozitet, ljutnju i razočarenje koje se nakupilo među ljudima, vjeruj mi ni ja ne mogu smisliti SDA iz milion razloga, ali dajte odvadite malo, sada nema mjesta za prepucavanja i podjebavanja, moramo fakat biti jedinstveni.
Nisu glasali protiv.
giovanni008

#8815 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by giovanni008 »

15. marta su zakazene ogromne demonstracije protiv rezima Vucica u Beogradu.
Ovaj ce uciniti sve da iscenira neki incident u BiH do tog datuma da bi skrenuo paznju sa ovih masovnih demonstracija!
caros

#8816 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by caros »

Novi account koji otvara oči ✅
Nisam bot, svi su drugi botovi ✅
Svi su krivi ✅
Instantna SDA+DF priča o trojci ✅
Odbrana Komšića ✅
Zašto me zovu botom? Ovo je sve elita, klanovi, komunizam, tjeranje ✅
Evidentno poznaje forumske tokove, evo ovo oko Manje ✅
DaysleepeR

#8817 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by DaysleepeR »

giovanni008 wrote: 08/03/2025 01:21 15. marta su zakazene ogromne demonstracije protiv rezima Vucica u Beogradu.
Ovaj ce uciniti sve da iscenira neki incident u BiH do tog datuma da bi skrenuo paznju sa ovih masovnih demonstracija!
SDA ce mu pomoci u tome.
Postrojice neke brude koji se stavljaju na raspolaganje, homogenizovati srbe opet iza Dodika. Eto sta ce biti do 15-og.
Styling

#8818 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Styling »

DaysleepeR wrote: 08/03/2025 01:25
giovanni008 wrote: 08/03/2025 01:21 15. marta su zakazene ogromne demonstracije protiv rezima Vucica u Beogradu.
SDA ce mu pomoci u tome.
Postrojice neke brude koji se stavljaju na raspolaganje, homogenizovati srbe opet iza Dodika. Eto sta ce biti do 15-og.
Sve će ih Ramo Isak rasturiti.
romagnoli90

#8819 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by romagnoli90 »

BHDragons wrote: 08/03/2025 01:21
romagnoli90 wrote: 08/03/2025 01:06

Nisu glasali protiv.
U pravu si, izvinjavam se. Suzdržani ili protiv, u ovom slučaju je svejedno. Čak i da su SNSD-ovci došli na sjednicu, (koji su inače bili inicijatori smjene :lol:) ne bi ga mogli smijeniti jer SDA nije glasala ZA, a 20 je bilo PROTIV.
Last edited by romagnoli90 on 08/03/2025 01:39, edited 4 times in total.
romagnoli90

#8820 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by romagnoli90 »

caros wrote: 08/03/2025 01:24 Novi account koji otvara oči ✅
Nisam bot, svi su drugi botovi ✅
Svi su krivi ✅
Instantna SDA+DF priča o trojci ✅
Odbrana Komšića ✅
Zašto me zovu botom? Ovo je sve elita, klanovi, komunizam, tjeranje ✅
Evidentno poznaje forumske tokove, evo ovo oko Manje ✅
Super, sada sve to što si napisao primijeni na sebe i udari zelene kvačice. :thumbup:

Jeste li završili sa toplom "ad hominem" dobrodošlicom?

Da, poznajem forumske tokove jer vas čitam godinama i mislim da je demokratski da se čuju različita mišljenja i stavovi. :bih:

Shvatite da nismo svi fascinirani i zaslijepljeni Dinom Konakovićem i Sabinom Ćudić. Da li me to automatski čini glasačem SDA? Gluho bilo, nikad u životu. Kunem se svim na svijetu, u mjesecu ramazanu, nikad nisam glasao za SDA, ali ne znači ni da ću bespogovorno odobravati i klimati glavom šta god urade ovi koji su sada na vlasti.

Suprotno mišljenje ili mišljenje koje se ne poklapa sa tvojim ne znači da je neko "bot". Počnite čitati s razumijevanjem i usvajati drugačija mišljenja. Riješite se okova i prestanite etiketirati neistomišljenike, čak i kad je u pitanju dobronamjerna kritika. Ovaj forum nije privatni blog "vladajućeg režima". Sretno! :thumbup: :bih:
Last edited by romagnoli90 on 08/03/2025 02:36, edited 8 times in total.
Nisamsdaali

#8821 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Nisamsdaali »

E cuj vladajuci režim :lol: ko da je bjelorusija u najmanju ruku
romagnoli90

#8822 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by romagnoli90 »

Nisamsdaali wrote: 08/03/2025 01:39 E cuj vladajuci režim :lol: ko da je bjelorusija u najmanju ruku
Pa naravno, s obzirom na to da ovi što su sada vlast za prethodnu vlast kažu da je pali režim. To znači da su ovi sada vladajući režim. Ništa nisam izmislio, obrati se Konakoviću koji non stop drži monologe o palom režimu. :thumbup:
Last edited by romagnoli90 on 08/03/2025 01:56, edited 5 times in total.
studiorum_tuzlaensis

#8823 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by studiorum_tuzlaensis »

samo nastaviti slušati saVete našeg vojina banjOlučkog i neČe biti zime za bošnjOke. :zjev: 8)
Pklat4

#8824 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Pklat4 »

Image

Sunce ti jebem kakav nokaut i kakvo koprcanje. :thumbup:

Država Bosna!
studiorum_tuzlaensis

#8825 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by studiorum_tuzlaensis »

ostala bez kafica pa radi prekovremeno za taju... još malo :)
Post Reply