Uh, tvrdokorna Republikanka (dobro, malo manje
Not bad.
Ko je spominjao rat? Pričamo o odnosima među Bošnjacima i tvrdim da su apsolutno SVI krivi za privatne stranačke ratove, međusobne optužbe, netrpeljivost, animozitet i mržnju koja prevladava među Bošnjacima posljednjih godina. Konakoviću su najveći problem Bakir i Komšić, bukvalno ne može rečenicu sastaviti bez da ih spomene, čak ni u momentu dok je u toku državni udar Milorada Dodika. Zato kažem, ne trebaju nama ni Dodik ni Čović ni velikosrpski ni velikohrvatski neprijatelji - mi smo sami sebi najveći dušmani!samo sarajevo wrote: ↑08/03/2025 00:14kada budem vrtio ovu pricu svi su krivi za rat odma me proglasi botom,ili kada budem branio zeljkoslavasehohari wrote: ↑08/03/2025 00:05Ne insuiniram ništa, ali i tvoj profil ima 80 komentara u 13 godina.samo sarajevo wrote: ↑08/03/2025 00:02 lik sa pola dana starim profilom i u zestokoj odbrani komsica je tu da nam otvori oci
I to je tipični bot profil karakteristika. Ne mora značiti da je bot samo što mu je profil tek otvoren, pogotovo u ovoj situaciji.
"Ako ne misli kao ja onda mora biti bot".samo sarajevo wrote: ↑08/03/2025 00:14kada budem vrtio ovu pricu svi su krivi za rat odma me proglasi botom,ili kada budem branio zeljkoslavasehohari wrote: ↑08/03/2025 00:05Ne insuiniram ništa, ali i tvoj profil ima 80 komentara u 13 godina.samo sarajevo wrote: ↑08/03/2025 00:02 lik sa pola dana starim profilom i u zestokoj odbrani komsica je tu da nam otvori oci
I to je tipični bot profil karakteristika. Ne mora značiti da je bot samo što mu je profil tek otvoren, pogotovo u ovoj situaciji.
Botovska logika: Ako imaš drugačije mišljenje, odmah si bot suprotnog taborasehohari wrote: ↑08/03/2025 00:35"Ako ne misli kao ja onda mora biti bot".samo sarajevo wrote: ↑08/03/2025 00:14kada budem vrtio ovu pricu svi su krivi za rat odma me proglasi botom,ili kada budem branio zeljkoslava
Pa upravo to govorim. Krivicu za trenutno stanje Bošnjaka logično najviše snosi SDA, ali to ne znači da su oni jedini isključivi krivci za ovo sranje u državi, kako se ovdje predstavlja, i da su svi ostali amnestirani od odgovornosti zbog situacije u kojoj se nalazimo.DaysleepeR wrote: ↑08/03/2025 00:28Za netrpeljivost medju bosnjacima je kriva ona stranka koja je prva uvela narativ da je svaka njihova opozicija automatski, cafir, komunjara, krmojes, dezerter, pobjegulja, genocidas, yutelovac, izdajnik, bez obzira je li proveo rat ovdje, bio u Armiji BiH, mozda dobio i odlikovanje, ranjavan, nebitno, SDA je to sve proglasavala cetnikom, makar se neko bunio protiv kioska. I sad ti zacudjen sto ima raskola medju bosnjacima...romagnoli90 wrote: ↑08/03/2025 00:24Naravno da su SVI isti i svi nose krivicu za ovu nezapamćenu neprpeljivost koja vlada među Bošnjacima. SDP nije pao s neba 2022. nego su prije toga bili na vlasti tri puta, statistički čak češće i duže u koaliciji sa ozloglašenim SNSD-on nego SDA. Za razliku od stranačkih botova, ja ne zaboravljam da je Milorad Dodik sve donedavno upravo od lidera Trojke bio prikazivan kao konstruktivan političar koji je spreman za evropski put BiH, samo eto jadan nije bio shvaćen i prihvaćen od strane "bošnjačkih radikala iz muslimanske reprezentacije".
Dakle, ponavljam, narativ koji nekolicina forumskih senatora danonoćno pokušava da nametne kao jedini tačan i ispravan ne mora nužno da znači generalno, opšteprihvaćeno mišljenje čitavog jednog naroda. Ostavite bar nakratko po strani sarajevska čaršijanerska međustranačka botovska prepucavanja i budite jednom složni, barem dok traje de facto državni udar, iako čak i to pojedinci ovdje negiraju, omalovažavaju i relativiziraju![]()
Hajd ba bjezi tamo, ne pravi se englez
Upravo tako, svaka čast!luckylaka wrote: ↑08/03/2025 00:44 Zaobilazim politicke teme ali pratim situaciju.Inace .isli. da je ova tema najpoganija od svih te.a na klix.Sta sve ziv covjek ovdje napise.Znaci ako si simpatizer trojke bot si,ako si sdaovac bot si,ako si dfovac bot si...Samo ako nisi iz moje odmah si supak.Pa vi niste normalni.Pa danas su sve politicke vodje trebale biti u zasjedanju 24 sata...bar juce i danas ali jok.Vode im politiku lazni moralisti na forumu sa laznih adresa,izmisljeni gradova i drzava.Dodjite sebi pameti i mozete normalno diskutovati.Niste vucici i dodici
Nije tacno da se samo SDA krivi, svi prave greske. SDA jedino ima oraha u dzepu od 30 godina, ovi ostali ipak malo manje.romagnoli90 wrote: ↑08/03/2025 00:45Pa upravo to govorim. Krivicu za trenutno stanje Bošnjaka logično najviše snosi SDA, ali to ne znači da su oni jedini isključivi krivci za ovo sranje u državi, kako se ovdje predstavlja, i da su svi ostali amnestirani od odgovornosti zbog situacije u kojoj se nalazimo.DaysleepeR wrote: ↑08/03/2025 00:28Za netrpeljivost medju bosnjacima je kriva ona stranka koja je prva uvela narativ da je svaka njihova opozicija automatski, cafir, komunjara, krmojes, dezerter, pobjegulja, genocidas, yutelovac, izdajnik, bez obzira je li proveo rat ovdje, bio u Armiji BiH, mozda dobio i odlikovanje, ranjavan, nebitno, SDA je to sve proglasavala cetnikom, makar se neko bunio protiv kioska. I sad ti zacudjen sto ima raskola medju bosnjacima...romagnoli90 wrote: ↑08/03/2025 00:24
Naravno da su SVI isti i svi nose krivicu za ovu nezapamćenu neprpeljivost koja vlada među Bošnjacima. SDP nije pao s neba 2022. nego su prije toga bili na vlasti tri puta, statistički čak češće i duže u koaliciji sa ozloglašenim SNSD-on nego SDA. Za razliku od stranačkih botova, ja ne zaboravljam da je Milorad Dodik sve donedavno upravo od lidera Trojke bio prikazivan kao konstruktivan političar koji je spreman za evropski put BiH, samo eto jadan nije bio shvaćen i prihvaćen od strane "bošnjačkih radikala iz muslimanske reprezentacije".
Dakle, ponavljam, narativ koji nekolicina forumskih senatora danonoćno pokušava da nametne kao jedini tačan i ispravan ne mora nužno da znači generalno, opšteprihvaćeno mišljenje čitavog jednog naroda. Ostavite bar nakratko po strani sarajevska čaršijanerska međustranačka botovska prepucavanja i budite jednom složni, barem dok traje de facto državni udar, iako čak i to pojedinci ovdje negiraju, omalovažavaju i relativiziraju![]()
Hajd ba bjezi tamo, ne pravi se englez![]()
Ništa ovo, važno je samo mišljenje forumske elite koja je presudila da je Avdo Avdić lažov koji je sve ovo izmislio.zenit dozic wrote: ↑08/03/2025 00:13https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/40 ... gradi.htmlsime_cipol wrote: ↑07/03/2025 22:41Bez papira je sve rekla kazalazenit dozic wrote: ↑07/03/2025 22:38 Za ovo danas sve je kriv Culum i nacelnik ureda sipe u B Luci koji su usmenim naređenjem usrali motku i naredili da se napuste prostorije.
Oni bi zbog ovog također trebali biti procesuirani.
https://slobodanvaskovic.blogspot.com/2 ... i.html?m=1
Po čemu vuku samo poteze koji Dodiku odgovaraju? Koliko znam, glasali su u Parlamentu za bukvalno svaku smjenu kadrova iz RS-a, naročito ove iz SNSD-a. Tačnije, Radmanović ne bi mogao biti smijenjen bez njihovih glasova. Glasali su za smjenu Košarca prošle godine, kad Trojkašima još nije padalo na pamet. Glasali su za smjenu Nešića. Glasali su PROTIV smjene Konakovića jer je to bila inicijativa SNSD-a oko 9. januara. Odbili Dodikove pozive za ulazak u vlast. Takođe, ne vidim da je iko danas ovdje spomenuo da su SDA i DF takođe podnijeli apelaciju Ustavnom sudu BiH protiv Dodikovih ukaza i zakona. Ali ne, bitno je čitav dan palamuditi o Avdi Avdiću koji, ispostavilo se na kraju, ništa nije izmislio osim ovog dijela da je MUP RS upao u zgradu u Banjaluci, što se zaista očekivalo, to su potvrdili i uposlenici SIPA-e, zbog toga su i napustili prostorije. Razumijem ja veliki animozitet, ljutnju i razočarenje koje se nakupilo među ljudima, vjeruj mi ni ja ne mogu smisliti SDA iz milion razloga, ali dajte odvadite malo, sada nema mjesta za prepucavanja i podjebavanja, moramo fakat biti jedinstveni.DaysleepeR wrote: ↑08/03/2025 00:56Nije tacno da se samo SDA krivi, svi prave greske. SDA jedino ima oraha u dzepu od 30 godina, ovi ostali ipak malo manje.romagnoli90 wrote: ↑08/03/2025 00:45Pa upravo to govorim. Krivicu za trenutno stanje Bošnjaka logično najviše snosi SDA, ali to ne znači da su oni jedini isključivi krivci za ovo sranje u državi, kako se ovdje predstavlja, i da su svi ostali amnestirani od odgovornosti zbog situacije u kojoj se nalazimo.DaysleepeR wrote: ↑08/03/2025 00:28
Za netrpeljivost medju bosnjacima je kriva ona stranka koja je prva uvela narativ da je svaka njihova opozicija automatski, cafir, komunjara, krmojes, dezerter, pobjegulja, genocidas, yutelovac, izdajnik, bez obzira je li proveo rat ovdje, bio u Armiji BiH, mozda dobio i odlikovanje, ranjavan, nebitno, SDA je to sve proglasavala cetnikom, makar se neko bunio protiv kioska. I sad ti zacudjen sto ima raskola medju bosnjacima...
A SDA ovom momentu samo vuce poteze koji igraju u Dodikovu korist i umjesto da se barem malo smire, koriste ovo da dodatno handre Trojku. Jebe im se za drzavu. To je problem.
DaysleepeR wrote: ↑08/03/2025 00:56Nije tacno da se samo SDA krivi, svi prave greske. SDA jedino ima oraha u dzepu od 30 godina, ovi ostali ipak malo manje.romagnoli90 wrote: ↑08/03/2025 00:45Pa upravo to govorim. Krivicu za trenutno stanje Bošnjaka logično najviše snosi SDA, ali to ne znači da su oni jedini isključivi krivci za ovo sranje u državi, kako se ovdje predstavlja, i da su svi ostali amnestirani od odgovornosti zbog situacije u kojoj se nalazimo.DaysleepeR wrote: ↑08/03/2025 00:28
Za netrpeljivost medju bosnjacima je kriva ona stranka koja je prva uvela narativ da je svaka njihova opozicija automatski, cafir, komunjara, krmojes, dezerter, pobjegulja, genocidas, yutelovac, izdajnik, bez obzira je li proveo rat ovdje, bio u Armiji BiH, mozda dobio i odlikovanje, ranjavan, nebitno, SDA je to sve proglasavala cetnikom, makar se neko bunio protiv kioska. I sad ti zacudjen sto ima raskola medju bosnjacima...
A SDA ovom momentu samo vuce poteze koji igraju u Dodikovu korist i umjesto da se barem malo smire, koriste ovo da dodatno handre Trojku. Jebe im se za drzavu. To je problem.

Nisu glasali protiv.romagnoli90 wrote: ↑08/03/2025 01:06Po čemu vuku samo poteze koji Dodiku odgovaraju? Koliko znam, glasali su u Parlamentu za bukvalno svaku smjenu kadrova iz RS-a, naročito ove iz SNSD-a. Tačnije, Radmanović ne bi mogao biti smijenjen bez njihovih glasova. Glasali su za smjenu Košarca prošle godine, kad Trojkašima još nije padalo na pamet. Glasali su za smjenu Nešića. Glasali su PROTIV smjene Konakovića jer je to bila inicijativa SNSD-a oko 9. januara. Odbili Dodikove pozive za ulazak u vlast. Takođe, ne vidim da je iko danas ovdje spomenuo da su SDA i DF takođe podnijeli apelaciju Ustavnom sudu BiH protiv Dodikovih ukaza i zakona. Ali ne, bitno je čitav dan palamuditi o Avdi Avdiću koji, ispostavilo se na kraju, ništa nije izmislio osim ovog dijela da je MUP RS upao u zgradu u Banjaluci, što se zaista očekivalo, to su potvrdili i uposlenici SIPA-e, zbog toga su i napustili prostorije. Razumijem ja veliki animozitet, ljutnju i razočarenje koje se nakupilo među ljudima, vjeruj mi ni ja ne mogu smisliti SDA iz milion razloga, ali dajte odvadite malo, sada nema mjesta za prepucavanja i podjebavanja, moramo fakat biti jedinstveni.DaysleepeR wrote: ↑08/03/2025 00:56Nije tacno da se samo SDA krivi, svi prave greske. SDA jedino ima oraha u dzepu od 30 godina, ovi ostali ipak malo manje.romagnoli90 wrote: ↑08/03/2025 00:45
Pa upravo to govorim. Krivicu za trenutno stanje Bošnjaka logično najviše snosi SDA, ali to ne znači da su oni jedini isključivi krivci za ovo sranje u državi, kako se ovdje predstavlja, i da su svi ostali amnestirani od odgovornosti zbog situacije u kojoj se nalazimo.![]()
SDA ce mu pomoci u tome.giovanni008 wrote: ↑08/03/2025 01:21 15. marta su zakazene ogromne demonstracije protiv rezima Vucica u Beogradu.
Ovaj ce uciniti sve da iscenira neki incident u BiH do tog datuma da bi skrenuo paznju sa ovih masovnih demonstracija!
Sve će ih Ramo Isak rasturiti.DaysleepeR wrote: ↑08/03/2025 01:25SDA ce mu pomoci u tome.giovanni008 wrote: ↑08/03/2025 01:21 15. marta su zakazene ogromne demonstracije protiv rezima Vucica u Beogradu.
Ovaj ce uciniti sve da iscenira neki incident u BiH do tog datuma da bi skrenuo paznju sa ovih masovnih demonstracija!
Postrojice neke brude koji se stavljaju na raspolaganje, homogenizovati srbe opet iza Dodika. Eto sta ce biti do 15-og.
U pravu si, izvinjavam se. Suzdržani ili protiv, u ovom slučaju je svejedno. Čak i da su SNSD-ovci došli na sjednicu, (koji su inače bili inicijatori smjeneBHDragons wrote: ↑08/03/2025 01:21Nisu glasali protiv.romagnoli90 wrote: ↑08/03/2025 01:06Po čemu vuku samo poteze koji Dodiku odgovaraju? Koliko znam, glasali su u Parlamentu za bukvalno svaku smjenu kadrova iz RS-a, naročito ove iz SNSD-a. Tačnije, Radmanović ne bi mogao biti smijenjen bez njihovih glasova. Glasali su za smjenu Košarca prošle godine, kad Trojkašima još nije padalo na pamet. Glasali su za smjenu Nešića. Glasali su PROTIV smjene Konakovića jer je to bila inicijativa SNSD-a oko 9. januara. Odbili Dodikove pozive za ulazak u vlast. Takođe, ne vidim da je iko danas ovdje spomenuo da su SDA i DF takođe podnijeli apelaciju Ustavnom sudu BiH protiv Dodikovih ukaza i zakona. Ali ne, bitno je čitav dan palamuditi o Avdi Avdiću koji, ispostavilo se na kraju, ništa nije izmislio osim ovog dijela da je MUP RS upao u zgradu u Banjaluci, što se zaista očekivalo, to su potvrdili i uposlenici SIPA-e, zbog toga su i napustili prostorije. Razumijem ja veliki animozitet, ljutnju i razočarenje koje se nakupilo među ljudima, vjeruj mi ni ja ne mogu smisliti SDA iz milion razloga, ali dajte odvadite malo, sada nema mjesta za prepucavanja i podjebavanja, moramo fakat biti jedinstveni.DaysleepeR wrote: ↑08/03/2025 00:56
Nije tacno da se samo SDA krivi, svi prave greske. SDA jedino ima oraha u dzepu od 30 godina, ovi ostali ipak malo manje.
Super, sada sve to što si napisao primijeni na sebe i udari zelene kvačice.
Pa naravno, s obzirom na to da ovi što su sada vlast za prethodnu vlast kažu da je pali režim. To znači da su ovi sada vladajući režim. Ništa nisam izmislio, obrati se Konakoviću koji non stop drži monologe o palom režimu.