Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
GandalfSivi wrote: ↑07/03/2025 18:03
Prije nego sto ovdje pocnete dramiti o 120 Madjara (Twitter ne smijem ni otvoriti), oni nemaju nikakve veze sa onim specijalcima, i vojska ovdje postuje komandnu strukturu. Ne bi se oni zajebavali sa svojom pozicijom u NATO-u zarad Dodika…
ne bi đavola, predsjednik im ne izlazi iz Putinovog anusa evo već deceniju a preostalo mu je malo nosa i za Trumpov
odu u Brisel, pokupe milione iz fondova i onda im isplaze jezik
ti se odavno zajbavaju...od ovih 120 sad će neko prebrojavati kojih je tih 7 koji ne vole Orbana
Klix.ba nezvanično saznaje da bi, od 400 novih vojnika EUFOR-a, njih po 120 došlo iz Mađarske, Rumunije i Bugarske, dok bi ostatak činili vojnici iz Slovenije.
Sto ce nam jos vojnika? Koliko je ono puta Nato i nasa vojska trenirali "Brzi odgovor" iznad B.L.
Lug wrote: ↑07/03/2025 18:30
Klix.ba nezvanično saznaje da bi, od 400 novih vojnika EUFOR-a, njih po 120 došlo iz Mađarske, Rumunije i Bugarske, dok bi ostatak činili vojnici iz Slovenije.
Sto ce nam jos vojnika? Koliko je ono puta Nato i nasa vojska trenirali "Brzi odgovor" iznad B.L.
Lug wrote: ↑07/03/2025 18:30
Ti bi odmah maljem u glavu, čekaj polako, prvo po prstima
DonieBrasco wrote: ↑07/03/2025 16:04
Slijede ga mentoli i ovce stranke kojoj pripada, kao Reufa, Elmu, Jahju i slicne.
ko je ovaj jahja žvaljo, vidim stalno se pominje
Lik profesor međunarodnih odnosa a ima ovakve stavove i izjave, eto ko edukuje mlade i pitanje na kakav nacin.
To moze kod nas, u današnji vakat, da je on profesor, onakav balav, rigidnih i diskutabilnih stavova. Da su vremena od prije 20 godina, mogao bi biti neki demonstrator, eventualno asistent u nastavi. Svaka fuklja se zove profesorom.
zasto mi ova njegova posljednja izjava kao priprema terena za ostavku
Dostupan sam svima, osim nelegitimnom Tužilaštvu Bosne i Hercegovine koje je politički motivisano i ima cilj da napravi skandal. Nema razloga za bilo kakvu uzbunu. Da sam kršio bilo koji zakon u skladu sa Ustavom, bio bih spreman da za to odgovaram
ima li i promil sanse da na kraju napravi neki deal dogovor, u zamjenu za odbacivanje optuzbi da se povlaci
farenhajt983 wrote: ↑07/03/2025 18:44
zasto mi ova njegova posljednja izjava kao priprema terena za ostavku
Dostupan sam svima, osim nelegitimnom Tužilaštvu Bosne i Hercegovine koje je politički motivisano i ima cilj da napravi skandal. Nema razloga za bilo kakvu uzbunu. Da sam kršio bilo koji zakon u skladu sa Ustavom, bio bih spreman da za to odgovaram
ima li i promil sanse da na kraju napravi neki deal dogovor, u zamjenu za odbacivanje optuzbi da se povlaci
Nakon reakcije US BiH ako se smiri Dodik i ne bude uhapsen,ili se ne odazove Tuzilastvu- ovo sto sto se desavalo shvatit cu kao dio igre za ispitivanja pulsa koliko daleko moze ici..
Samo drago mi je sto vise nece moci koristiti metodu da plasi MZ i strance sa ovim zakonoma,morat ce nesto novo smisliti.
Idealna ponuda ulazak u NATO za slobodnog Dodika,sad ili nikad.
Last edited by upitan on 07/03/2025 18:48, edited 1 time in total.
upitan wrote: ↑07/03/2025 18:47
Nakon reakcije US BiH ako se smiri Dodik i ne bude uhapsen,ili se ne odazove Tuzilastvu- ovo sto sto se desavalo shvatit cu kao dio igre za ispitivanja pulsa koliko daleko moze ici..
Samo drago mi je sto vise nece moci koristiti metodu da plasi MZ i strance sa ovim zakonoma,morat ce nesto novo smisliti.
upitan wrote: ↑07/03/2025 18:47
Ljudi, 15.3. u Begish dolazi milion ljutih Srba da ruse Pick.oustog i u tom svjetlu treba gledati i ovo kod nas. Moze mu Bik otici jos neki put i to je to. Moze i Orban efendiji, sve sitno.
Cekam cetnicke veterane, obecali su akciju. Da vidimo sutra kad se probude.