Ja sam onda napisao razloge zasto mislim da je dobro da se povuce pitanje vitalnog nacio along interesa. I necu ponovno obrazlagati. Al rekao sam da.i nisam.siguran da sam u pravu. Al zapravo nebitno je, jel se trebalo podnijeti ili nije.malakh wrote: ↑05/03/2025 18:54ne znam, suzdržavao sam se od komentiranja. do danas. ali je očito da se slažemo da je danas trebao biti pokrenut vitalni nacionalni interes. to je mehanizam koji se može iskoristiti i treblo ga je iskoristiti.palermo wrote: ↑05/03/2025 18:30E, jebi ga, na forumu se digla.kuka I motika kako SDA pomaze Dodiku sa zahtjevom prema VN RS-a ( ja bio jedan od rijetkih koji je smatrao to dobrim potezom) I sax kad su rekli, nece, , opet ne valja. Smijesni smo.malakh wrote: ↑05/03/2025 18:25
![]()
![]()
izvodi on što je zamislio, a sda za to baš briga zaboli.
ok, mogu shvatiti logiku, misle da ustavni sud rs neće poništiti zakone i misle da je to besmisleno, ali si mu dao vremena do odluke ustavog suda bih da razori sipu i kordinaciju, a do odluke suda, sve po zakonu.
ne razumijete vi to, izgleda.
međunarodna zajednica traži akciju bošnjaka i hrvata, to je očito i netko misli da će mz popušiti priču da nisu iskoristili mehanizam preispitivanja ili obaranja zakona, da bi natjerali dodika da odma potpiše zakone. pa potpisat će ih, čovjek na koljenima, hoće da napravi štetu svima i žuri mu se, i sda mu danas servirala sve i odmah.
Ono sto je tragicno je da nasi politicki prvaci cak I u ovom yrenutku biju svoje stranacke bitke.....kad je SDA najavila , trojkasi, mater vam izdajnicku, sad nece, opet mater Izdajnicku. Isto radi I SDA da se razumijemo....I o cemu mi pricamo....Dodik je u pravu, nabit ce SIPU nogom u guzicu a ovi ce raspravljati o direktoru Komunalnog.
Jebo te, oni se nadglasavaju u ovom trenutku