Telemach BH
Moderator: Benq
-
Lain Coubert
#25126 Re: Telemach BH
Korisnik sam premium paketa i ako mozete dati mi novu ponudu jer ne zelim placati 100 KM...ako ima sta sto mi odgovara, a ako nema onda da trazim drugog operatera. Imam opciju za optiku i kod drugih operatera pa da vidimo sta
Poslacu podatke u privatnu poruku
- crnivrag
- xPaco1337
#25128 Re: Telemach BH
Kad odes u vijesti i informacije u desnom cosku imaš kotacic to su "servisne informacije".
- Telemach
#25129 Re: Telemach BH
Zdravo @Malisa11,
Obavijest o izmjeni i dopunama cjenovnika možete pogledati pod sekcijom Vijesti i informacije - servisne informacije.
- Telemach
#25130 Re: Telemach BH
Zdravo @Lain Coubert,Lain Coubert wrote: ↑04/03/2025 10:09 Korisnik sam premium paketa i ako mozete dati mi novu ponudu jer ne zelim placati 100 KM...ako ima sta sto mi odgovara, a ako nema onda da trazim drugog operatera. Imam opciju za optiku i kod drugih operatera pa da vidimo sta
Hvala Vam na obraćanju. Zaprimili smo Vašu poruku te smo Vam pružili odgovor. U najkraćem roku možete očekivati poziv kolega, za Vas smo pripremili nove pogodnosti i iznenađenja. Vjerujemo da ćemo pronaći idealnu ponudu prema Vašim potrebama.
-
ertz1
#25131 Re: Telemach BH
Na ovo prvo poskupljenje nisam ni obracao paznju,ali na ovo drugo cu definitivno raskinuti ugovor. Placam premium paket,to sam navise uzeo zbog hbo aplikacije,a nema je vec dugo.Na kraju sam ostao,a ono svako malo neko poskupljenje.
-
hamo1977
#25132 Re: Telemach BH
Radi MAX aplikacija čitavo vrijeme. To je nova HBO aplikacija.
- Telemach
#25133 Re: Telemach BH
Zdravo @ertz1,
Hvala što ste nam pisali na ovaj način. Nažalost, ekonomska situacija i rast lokalnih troškova poslovanja uticali su na povećanje operativnih troškova, zbog čega je bilo nužno da prilagodimo cijene poslovnom okruženju. Mi i dalje pružamo najveću vrijednost za novac uz najbolju ponudu u odnosu na cijene usluga. Prethodnih godina smo intenzivno ulagali u najsavremeniju GIGA infrastrukturu, servis te edukaciju i obuke naših zaposlenih, kako bismo svim korisnicima omogućili surfanje GIGA brzinama, najveći broj HD kanala – preko 135, Video klub sa najvećim brojem naslova u BiH – preko 25 hiljada, nagrađivani EON box i aplikaciju, kao i niz drugih ekskluzivnih sadržaja i benefita.
Pripremili smo nove pogodnosti i iznenađenja stoga Vas ljubazno molimo da nam putem privatne poruke dostavite broj ugovora, kao i kontakt broj na koji ste dostupni za razgovor. Potruditi ćemo se da pronađemo idealnu ponudu, u skladu sa Vašim potrebama. Stojimo Vam na raspolaganju.
- madesa
- semsasuljakovic
#25135 Re: Telemach BH
- dječak sa šibicama
#25136 Re: Telemach BH
Ja imam BHT optiku, vec sam koristio njihove usluge 2 godine, sto se mene tice konkurencija postoji i ako mi Telemah ponudi onu suplju "mozete dobiti skuplji paket sa popustom ili isti paket sa redovnom cijenom" bye bye sto se mene tice, curik na Telekom.
-
Ivicaaaa
#25137 Re: Telemach BH
Samo da upitam.Mi koji smo potpisali ugovor sa benefitima da li imamo pravo na raskid ugovora?Ili moramo prvo platiti punu cijenu za one mijesece u kojima smo dobili benefit?To samo pitam da se razjasni.
-
kakaljin
#25138 Re: Telemach BH
Sa povecanjem cijene mozes bez ikakvih problema raskinuti ugovor i uslugu, bez ikakvih dodatnih placanja bilo cega. Sto si platio platio si.
Znaci to sve mozes uraditi do 1.4. a poslije bi morao platiti cak i preostale mjesece iz ugovora
- madesa
#25139 Re: Telemach BH
ja sam imao benefite i danas su mi opet izasli u susret, ne toliko koliko prvi put ali je ok
-
username_here
#25140 Re: Telemach BH
Mene samo zanima do kad ce nas telemach silovat sa ovom analognom televizijom?
-
caseytron
#25141 Re: Telemach BH
I ovo jos.
@Telemach
recite svojima iz call centra da ne zovu staru i daju novi ugovor na dvije godine, benefit 10KM manje prvih sest mjeseci.
@Telemach
recite svojima iz call centra da ne zovu staru i daju novi ugovor na dvije godine, benefit 10KM manje prvih sest mjeseci.
-
Hakiz
#25142 Re: Telemach BH
Sve dok ima onih koji je koriste?username_here wrote: ↑04/03/2025 13:43 Mene samo zanima do kad ce nas telemach silovat sa ovom analognom televizijom?
Svi moramo po tvom tabijatu?
Ima nas koji volimo analogiju
Nazvali jutros. Neki momak. Fakat se ljudima u Telemachu moraju priznati strpljenje, ljubaznost itd.
Digresija: Nikada nisam ostavio ovdje Telemachu svoje podatke, a znaju ko sam. Prate se upisi, prate adrese (i IP i kućne) kao da jsu CIA, NSA, STASI, KGB, UDBA i OZNA u pitanju
Elem, kao što rekoh, nazva momak, dobar dan, vi ste XY, jesam, vidjeli smo da ste se bunili na poskupljenje pa da vodimo možemo li šta ponuditi. Ma, nisan se bunio nego kkmentarisao, ali nema veze
Fina ponuda, priznajem.
Odbijem, više razloga:
1. Ne želim potpisivati nove ugovore.
2. TV program je loš, ne vrijedi zbog njega u novi ugovor.
3. Brži internet je super, ali ne treba mi toliko da zbog njega idem u novi ugovor
4. Jeste godinu pola cijene, ali poslije toga je skuplji paket od trenutnog. A iz tačaka 2 i 3 se vidi da mi to ne treba.
5. Koji je smisao nekome ko se buni na poskupljenje nuditi paket koji je skuplji od trenutnog
Opet, trude se ljudi, ljubazni su, sve je super, ali, kao što rekoh u jednom prethodnom postu, daj mi šta želim (da manje plaćam, ne više
Kako god, pozdrav ljudima u Telemachu. Nije teško reći "ne, hvala" koliko god desetina ili stotina puta treba i ne tersati ljudima koji ne odlučuju, samo rade svoj posao. Do inih kojima treba twrsati ne možemo doći
P. S. Ako će iduće godine novo poskupljenje sa opet ponudom za pila cijene, možda da prihvatim spomrnutu ponudu
P. P. S. Moram napustiti ovaj nick, prijaviti se sa novim, i ne dolaziti više na ovu temu. VPN, TOR itd, here I come
Last edited by Hakiz on 04/03/2025 15:05, edited 2 times in total.
-
dennxster
#25143 Re: Telemach BH
Ja sam također i više nego zadovoljan sa Telemachom i njihovom korisničkom podrškom, mada iskreno, mislim da sam samo jednom prijavio smetnju, koja je otklonjena u roku od pola sata 
A ugovor sam produzio na 3, 2 , 1 može
Realno su daleko ispred trenutne konkurencije u BiH i nadam se samo da će ostati tako i dalje, bez obzira na promjenu vlasničke strukture.
Hvala @Telemach
A ugovor sam produzio na 3, 2 , 1 može
Realno su daleko ispred trenutne konkurencije u BiH i nadam se samo da će ostati tako i dalje, bez obzira na promjenu vlasničke strukture.
Hvala @Telemach
-
Malisa11
#25144 Re: Telemach BH
Nema sanse da su te pozvali i da su povezali HAKIZ sa bilo kojim podatkom koji nisi naveo njima direktno. Prosto bi lanac odgovornosti bio ogroman, od kliksa, do telekom operatera. Kazne ne da bi bile samo za kompanije, vec i krivicne za odgovorna lica.
- Telemach
#25145 Re: Telemach BH
Zdravo @dječak sa šibicama,dječak sa šibicama wrote: ↑04/03/2025 13:11 Ja imam BHT optiku, vec sam koristio njihove usluge 2 godine, sto se mene tice konkurencija postoji i ako mi Telemah ponudi onu suplju "mozete dobiti skuplji paket sa popustom ili isti paket sa redovnom cijenom" bye bye sto se mene tice, curik na Telekom.
Hvala što ste nam se ponovo obratili. Kolege iz Odjela za brigu o korisnicima će Vas u najkraćem roku. Pripremili smo posebne ponude i pogodnosti, sukladno potrebama korisnika te vjerujemo da ćemo pronaći najbolju opciju, koja će Vam odgovarati. Unaprijed se zahvaljujemo na strpljenju.
- Telemach
#25146 Re: Telemach BH
Zdravo @Ivicaaaa,
Zahvaljujemo se na obraćanju na ovaj način. Svjesni smo vrijednosti koju tražite u našim uslugama. Cilj nam je da održimo vrhunske vrijednosti i kvalitete za vas. Pripremili smo mnogo pogodnosti i iznenađenja, stoga Vas ljubazno molimo da nam putem privatne poruke dostavite kontakt broj te korisničke podatke, kako bismo Vas mogli kontaktirati za više informacija. Stojimo Vam na raspolaganju.
- Telemach
#25147 Re: Telemach BH
Zdravo @caseytron,
Zamoliti ćemo Vas da nam i Vi putem privatne poruke dostavite kontakt broj na koji ste dostupni. Naše kolege iz Odjela za brigu o korisnicima će Vas kontaktirati te Vam prezentirati ponudu za obnovu ugovora, sukladno paketu usluga koji koristite. Na raspolaganju smo.
- Telemach
#25148 Re: Telemach BH
Pozdrav @Hakiz,Hakiz wrote: ↑04/03/2025 13:46Sve dok ima onih koji je koriste?username_here wrote: ↑04/03/2025 13:43 Mene samo zanima do kad ce nas telemach silovat sa ovom analognom televizijom?
Svi moramo po tvom tabijatu?
Ima nas koji volimo analogiju
Nazvali jutros. Neki momak. Fakat se ljudima u Telemachu moraju priznati strpljenje, ljubaznost itd.
Digresija: Nikada nisam ostavio ovdje Telemachu svoje podatke, a znaju ko sam. Prate se upisi, prate adrese (i IP i kućne) kao da jsu CIA, NSA, STASI, KGB, UDBA i OZNA u pitanju![]()
Elem, kao što rekoh, nazva momak, dobar dan, vi ste XY, jesam, vidjeli smo da ste se bunili na poskupljenje pa da vodimo možemo li šta ponuditi. Ma, nisan se bunio nego kkmentarisao, ali nema vezeDa ne prepričavam sve, dođe se do situacije u kojoj kaže vidjeli smo da ste spominjali 200 mps internet, EON, pa šta mislite o EON light u pola cijene na godinu (Ja sam na Trio Mini).
Fina ponuda, priznajem.
Odbijem, više razloga:
1. Ne želim potpisivati nove ugovore.
2. TV program je loš, ne vrijedi zbog njega u novi ugovor.
3. Brži internet je super, ali ne treba mi toliko da zbog njega idem u novi ugovor
4. Jeste godinu pola cijene, ali poslije toga je skuplji paket od trenutnog. A iz tačaka 2 i 3 se vidi da mi to ne treba.
5. Koji je smisao nekome ko se buni na poskupljenje nuditi paket koji je skuplji od trenutnogGodina niže cijene brzo prođe. A iz 2, 3 i 4 se vidi da mi to puno ne znači.
Opet, trude se ljudi, ljubazni su, sve je super, ali, kao što rekoh u jednom prethodnom postu, daj mi šta želim (da manje plaćam, ne više) nemoj me ubjeđivati da mi treba ono šta mi nudiš. Naravno, utopija
![]()
Kako god, pozdrav ljudima u Telemachu. Nije teško reći "ne, hvala" koliko god desetina ili stotina puta treba i ne tersati ljudima koji ne odlučuju, samo rade svoj posao. Do inih kojima treba twrsati ne možemo doći
P. S. Ako će iduće godine novo poskupljenje sa opet ponudom za pila cijene, možda da prihvatim spomrnutu ponudu
P. P. S. Moram napustiti ovaj nick, prijaviti se sa novim, i ne dolaziti više na ovu temu. VPN, TOR itd, here I come![]()
Zahvaljujemo se na izdvojenom vremenu da na ovaj način iznesete svoje mišljenje. Hvala Vam što prepoznajete zalaganje svih uposlenika u smjeru pozitivnog korisničkog iskustva. Žao nam je što Vam prezentovana ponuda u ovom trenutku nije prihvatljiva. Vjerujemo da ćete o istoj razmisliti te ako se predomislite budite slobodni da nas obavijestite. Uvijek Vam stojimo na raspolaganju kako na ovaj način, tako i pozivom ka Kontakt centru koji je dostupan 24/7 na besplatan broj 0800 31111.
- Telemach
#25149 Re: Telemach BH
Zdravo @dennxster,dennxster wrote: ↑04/03/2025 14:29 Ja sam također i više nego zadovoljan sa Telemachom i njihovom korisničkom podrškom, mada iskreno, mislim da sam samo jednom prijavio smetnju, koja je otklonjena u roku od pola sata
A ugovor sam produzio na 3, 2 , 1 može![]()
Hvala @Telemach
Veliko hvala što ste odlučili da podjelite svoje pozitivno iskustvo na ovaj način. Drago nam je čuti da ste zadovoljni našim uslugama. Kvalitetu naših usluga i ponude ćemo svakako zadržati i u narednom periodu, uz dodatna unapređenja. Uvijek smo na raspolaganju.