Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
propojeilijas wrote: ↑02/03/2025 20:35
zgrada Bosnabahna danas dom zdravlja zanimljivo tad jos nije izgradjena zgrada danijela mojca saloma na broju titova 5 kao ni orijentalni institut
Ona crkva je pravoslavna crkva kod ekonomije?
Odakle se ovo moglo slikati? Neka zgrada sa Hastahane?
zgrada Bosnabahna danas dom zdravlja zanimljivo tad jos nije izgradjena zgrada danijela mojca saloma na broju titova 5 kao ni orijentalni institut
Gdje je bio orijentalni institut
Đoke Mazalića, gdje je sad Direkcija europskih integracija
predrat na vrhu bio mikrotri, neka radnica im se htjela ubit i skočila lastu odozgo .... i pljus direkt na krov novog novcatog auta zoke kapetanovića (bitanga garant zna koji je bio) ... amortizovo je vrhunski, nije joj nešto previše bilo, autu jeste
nemam pojma je li imao zoka fulkasko
RJ57 wrote: ↑04/03/2025 14:13
predrat na vrhu bio mikrotri, neka radnica im se htjela ubit i skočila lastu odozgo .... i pljus direkt na krov novog novcatog auta zoke kapetanovića (bitanga garant zna koji je bio) ... amortizovo je vrhunski, nije joj nešto previše bilo, autu jeste
Mislim da su Zokini roditelji bili prof Esad i Jelica Kapetanović
RJ57 wrote: ↑04/03/2025 14:13
Znam, moj stari je radio u mikro tri,rubina se zove ta sto je skocila,pala na krov audija i nista joj nije bilo.audi jaje 80 krov se savio do sjedista.
drug_profi wrote: ↑04/03/2025 13:54
Da je ostao na 4 sprata bilo bi ljepše, ovako mi je vazda izgledao kao šaka u oko.
Urbicid birvaktilski.
Zato sto nikada nije trebao ovako nakaradno izgledati nego nedostatak financija i dobili smo ovu nakaradu kako bi bilo vrhunski kad bi se nekako mogla uraditi rekonstrukcija da izgleda kao prvobitno zamišljeni dizajn