Nemoj tako....shape of despair wrote: ↑01/03/2025 17:12 Dovoljno sam patriot. Prestao loziti, uveo plin,smanjio zagadenje, placam poreza 1000+ KM svaki mjesec od kojeg nemam nista, djelujem lokalno koliko mogu, metem ispred ulaza,a sad i ulaz jer sarajevo stan vise ne salje cistacice a placam,itd itd,i neko me jebe sto sam ustedio 30KM u Đurića. Trebao sam Bingu ostaviti pare,a jesam 100000 puta, da otvori jos koji trzni centar i izrabljuje radnike a on lezi na milionima
Patriota petkom parkira na dzamijska vrata, ne mozes proci osim kolovozom, patriota bi da uvozi firaune iz bijelog svijeta da rintaju ovdje, a nasu djecu otjerao vani nek se snalaze pod tudjim nebom, jebem ti patriotu, hoce da da pljacka, da narkomafija vlada gradom,nema zdravstva kako treba, javnog prevoza u kurcu,infrastrukture,seljadija sjebala i malo jada sto je ostalo potpuno bezakonje, patriote sute kad se ubija,krade,vara itd...ismijavaju, ljubomorisu, komentarisu,znaju sve bolje, zavrsavaju trafika univerzitete samo da pokazu narodu kako su obrazovani strucni ,reketare,ucjenjuju,od djece prave ljudozdere i sve to patriote, nelegalna gradnja, bacanje smeca,unistavanje prirode,sjeca sume, divljacine glavate sa kvadovima sto se sile i zive od haramine i bihuzure prirodu i zivotinje slave praznik, sve patriote.