Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#4801 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by _BataZiv_0809 »

Bosanski_kralj wrote: 01/03/2025 21:49
P.s. i ona Avdina objava da sipa ne djeluje ne prostoru rsa je demantovana..avduka po običaju izmišlja i laže
Gdje je objavljen demant?
Bosanski_kralj

#4802 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Bosanski_kralj »

_BataZiv_0809 wrote: 01/03/2025 21:51
Bosanski_kralj wrote: 01/03/2025 21:49
P.s. i ona Avdina objava da sipa ne djeluje ne prostoru rsa je demantovana..avduka po običaju izmišlja i laže
Gdje je objavljen demant?
Negdje sam na fb naletio na tu vijest, ako ponovo mi ispadne postavit ću ovdje
Lug

#4803 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Lug »

tramvajtrojka wrote: 01/03/2025 13:27
Ironmen wrote: 01/03/2025 13:24
A_A_AKCIJA wrote: 01/03/2025 13:12

Kako prepoznati SDA propagandu?

Da, baš sada, kada je Mile izolovan, kada nema saveznika, kada ima otvorenu i jaku opoziciju u rs koja mu se protivi, kada nam treba podrška OHR, ako bude trebalo, kada imamo VP koji je već poništio slične zakone,...

Hajmo pružiti ruku Miletu i pokazati da smo sranje od države u kojem su tri strane i tražimo smjenu Šmita.

Jel sami ovo smišljate, ili vam šalju napisano iz Beograda, samo me to zanima?
Mozeli tvoja glavica skontati da je drzavni udar u toku ili treba da ti nacrtam ako hoces nije mi mrsko do Ikindije ima dva sata ?
Drzavni udar je samo na avdinom portalu i u sdf glavama jer vi ne zelite da pojmite da postoje institucije BiH jer vi ih isto tako kao o sam Dodik ne priznajete otvoreno sdaovci govore da je sud bih nepostojeca institucija
U poruci upućenoj zastupnicima iz vladajuće koalicije u RS-u, Crnadak kaže kako ovi zakoni "možda ne vode u rat, ali otvaraju put za sukobe i, ne daj Bože, krvoproliće."

"Da li će doći do takvog nesretnog ishoda? Da li ste svjesni da MUP RS ima zadatak da zaustavi SIPA-u, a da su i jedni i drugi naoružani? Da li znate da postoje primjeri da je jedan brat pripadnik SIPA, a drugi MUP RS. Šta hoćete, da puca brat na brata?", poruka je bivšeg državnog ministra vanjskih poslova.
mist

#4804 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by mist »

Jasta je nego demantovana ali 2015 :D
Dr Arsla

#4805 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Dr Arsla »

Da brat puca na brata nije neobično u BiH. Svjež primjer su Abdićevci i V korpus ABiH
Lug

#4806 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Lug »

A_A_AKCIJA wrote: 01/03/2025 13:12
Ironmen wrote: 01/03/2025 13:00 Defile pred zgradom OHR-a gdje treba traziti smjenu Smita jer nas lako moze kostati drzave i glave sa svojim ne radom.
Kako prepoznati SDA propagandu?

Da, baš sada, kada je Mile izolovan, kada nema saveznika, kada ima otvorenu i jaku opoziciju u rs koja mu se protivi, kada nam treba podrška OHR, ako bude trebalo, kada imamo VP koji je već poništio slične zakone,...

Hajmo pružiti ruku Miletu i pokazati da smo sranje od države u kojem su tri strane i tražimo smjenu Šmita.

Jel sami ovo smišljate, ili vam šalju napisano iz Beograda, samo me to zanima?
kako nema saveznika, a Putin, Madjarska.. na noge mu dosli predstavnici srpske crkve koja je expozitura ruske crkve, eto Dodo ko Batman sam protiv sviju. :roll:
hilmija frlj
Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine

#4807 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by hilmija frlj »

Za ocjepljenje će morati opet uzeti oružje, mirni raspad mogu samo sanjati. Bosna, a i Hercegovina neće šaptom pasti.
nivla

#4808 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by nivla »

hilmija frlj wrote: 01/03/2025 22:08 Za ocjepljenje će morati opet uzeti oružje, mirni raspad mogu samo sanjati. Bosna, a i Hercegovina neće šaptom pasti.
evo ja se javljam za odbranu odmah, prva minhenska brigada
samo budala ce uzet pusku da brani drzavu,
ako i uzmem pusku nece to biti da branim drzavu i ideale nego zivote svoje porodice i komsija, a na prve znake i pozive na rat odoh ja vani, a svima isto savjetujem, bolje su svakako prosli svi sto su otisli na pocetku rata pa nam kukali kako im je tesko u prihvatnim centrima za izbjeglice po evropi bilo, za razliku od nas sto smo jeli keks i konzerve iz vijetnamskog rata
Hakiz

#4809 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Hakiz »

Opet bih ja ali skupo mi. Pozdrav Deliću. Adnanu.
Prpa.ba

#4810 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Prpa.ba »

Kolega vjerovatno misli na ovaj demant. Koliko je konkretan, neka svako za sebe procijeni.

https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... m-1024762/
Na društvenim mrežama se jučer pojavila informacija kako je navodno Državna agencija za istrage i zaštitu obustavila aktivnosti na prostoru RS-a. Ovu informaciju prenijeli su i mnogi mediji.

Zbog toga smo, prije objavljivanja jedne ovako krajnje zapaljive informacije uradili osnovnu novinarsku stvar - ovu vijest smo provjerili kod Ćuluma.

- To nije tačno, kazao nam je Ćulum, ne želeći da daje bilo kakve komentare na objavljene dezinformacije.
Scheduler

#4811 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Scheduler »

Nismo mi uzimali puske da porazimo jna vec da nam cetnici ne siluju majke i zene
Lug

#4812 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Lug »

Scheduler wrote: 01/03/2025 22:24 Nismo mi uzimali puske da porazimo jna vec da nam cetnici ne siluju majke i zene
to ti dodje na isto..
Dimu1927

#4813 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Dimu1927 »

jel ramo isak uhapsio culuma ?
DonieBrasco

#4814 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by DonieBrasco »

Konaković: Dodik je otvorio vrata za donošenje konačne arbitražne odluke za Brčko distrikt BiH
Hipoteticki kako ovo moze da zavrsi ako dođe do ovoga, ima li vise nacina ?
Bosanski_kralj

#4815 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Bosanski_kralj »

Prpa.ba wrote: 01/03/2025 22:24 Kolega vjerovatno misli na ovaj demant. Koliko je konkretan, neka svako za sebe procijeni.

https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... m-1024762/
Na društvenim mrežama se jučer pojavila informacija kako je navodno Državna agencija za istrage i zaštitu obustavila aktivnosti na prostoru RS-a. Ovu informaciju prenijeli su i mnogi mediji.

Zbog toga smo, prije objavljivanja jedne ovako krajnje zapaljive informacije uradili osnovnu novinarsku stvar - ovu vijest smo provjerili kod Ćuluma.

- To nije tačno, kazao nam je Ćulum, ne želeći da daje bilo kakve komentare na objavljene dezinformacije.
Konkretniji je od avdine informacije da su mu kao neki iz sipe rekli da se ne smije u RS, nema pisane naredbe, sve nešto usmeno se zabranjuje.

Uostalom vrijeme će pokazati
Dimu1927

#4816 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Dimu1927 »

skrbavi-admin wrote: 01/03/2025 17:35 jbo mater ja bih sad stavio na jarbol zastavu ARBIH na karushama pa nek je gledaju familiju im jebem
imaju ljiljani na brdu cim prodjes hifine pumpe prema maglaju vidi se desno
Lug

#4817 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Lug »

Crnadak: "... Da li ste svjesni da MUP RS ima zadatak da zaustavi SIPA-u.."

izgleda da se i Crnadak informise kod Avde.. :D
Dimu1927

#4818 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Dimu1927 »

tuitamo wrote: 01/03/2025 17:15
Rothmans wrote: 01/03/2025 17:12
shandrprcSA wrote: 01/03/2025 16:29 a tamo te docekaju "s obrazom"

Image
A sto ide da provocira ? Umjesto da bude zahvalan da ima gdje otic u kupovinu, jer su mu pametne Bosnje i to uskratile, ono mase zastavicama.
Ovo nije prekršaj. Samo predat na sud.
prekrsaj je po njihovom zakonu, bujrum pa predaj na sud, ili obiljezavaj drzavni praznik tamo pa vidi kako ces proci

ovako to radi jedna ozbiljna (polovica) drzave

u drugoj ti recimo dodje smrad i psuje srebrenicu na sastank i niko nista
Zlocin&Kazna

#4819 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Zlocin&Kazna »

Dimu1927 wrote: 01/03/2025 22:47
Rothmans wrote: 01/03/2025 17:12

A sto ide da provocira ? Umjesto da bude zahvalan da ima gdje otic u kupovinu, jer su mu pametne Bosnje i to uskratile, ono mase zastavicama.
prekrsaj je po njihovom zakonu, bujrum pa predaj na sud, ili obiljezavaj drzavni praznik tamo pa vidi kako ces proci

Ako je u pitanju zastava RBiH (koju oni zovu ratnom) dobiće glat na sudu. Tokić je razvio u sred Banjaluke, pa ga oslobodili na sudu.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#4820 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by sime_cipol »

Ali Dodo je najjači, kaze, kad se zakon krene primjenjivati (a nece nikad jer ce ga oboriti US) sve cemo proglasiti izdajnicima :lol:
Tyke

#4821 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Tyke »

nivla wrote: 01/03/2025 22:15
hilmija frlj wrote: 01/03/2025 22:08 Za ocjepljenje će morati opet uzeti oružje, mirni raspad mogu samo sanjati. Bosna, a i Hercegovina neće šaptom pasti.
ako i uzmem pusku nece to biti da branim drzavu i ideale nego zivote svoje porodice i komsija, a na prve znake i pozive na rat odoh ja vani, a svima isto savjetujem, bolje su svakako prosli svi sto su otisli na pocetku rata pa nam kukali kako im je tesko u prihvatnim centrima za izbjeglice po evropi bilo, za razliku od nas sto smo jeli keks i konzerve iz vijetnamskog rata
Da su nasi roditelji cekalo takve kao ti mi bismo danas bili srpska kolonija, njihovi robovi i sredstvo za izivljavanje.
Svi vi pametolozi i paceri zasto odmah ne odete vani, vozite brzu postu/dostavu po Njemackoj, radite na bausteli ili perite njemacke guzice dok ne naucite jezik i izdignete se? Mislim, kad vec tako razmisljate onda ne vidim ni razlog da ste ovdje.

Ja i sve moje kolege kao i clanovi porodice bismo stali u odbranu drzave i nasih porodica po svaku cijenu, jer druge m drzave nemamo niti zelimo drugu. Ovakve price se stalno vrte u krug i uvijek istacu pojedini pametnjakovici koji nuzno pozivaju bjezanje vani i da svako ko bi drugacije uradio je budala. Sta ima pametni nasi bosanci, sugradjani, komsije?
korisnicki

#4822 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by korisnicki »

Tyke wrote: 01/03/2025 22:54
Da su nasi roditelji cekalo takve kao ti mi bismo danas bili srpska kolonija, njihovi robovi i sredstvo za izivljavanje.
Svi vi pametolozi i paceri zasto odmah ne odete vani, vozite brzu postu/dostavu po Njemackoj, radite na bausteli ili perite njemacke guzice dok ne naucite jezik i izdignete se? Mislim, kad vec tako razmisljate onda ne vidim ni razlog da ste ovdje.

Ja i sve moje kolege kao i clanovi porodice bismo stali u odbranu drzave i nasih porodica po svaku cijenu, jer druge m drzave nemamo niti zelimo drugu. Ovakve price se stalno vrte u krug i uvijek istacu pojedini pametnjakovici koji nuzno pozivaju bjezanje vani i da svako ko bi drugacije uradio je budala. Sta ima pametni nasi bosanci, sugradjani, komsije?
Ali šta i od koga braniti?
Dodik svečano obećao da neće napadati.
Dimu1927

#4823 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Dimu1927 »

korisnicki wrote: 01/03/2025 22:58
Ali šta i od koga braniti?
Dodik svečano obećao da neće napadati.
pa hoce valjda da oslobadjaju lukavicu, da mogu nedjeljom ici u shoping slobodno, ili subotom na drzavni praznik koji se tamo ne postuje :lol:
nivla

#4824 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by nivla »

Tyke wrote: 01/03/2025 22:54

samo ti, znam sta mi je stari i komsije uradio, imao priliku da nas sve izvuce ali ostao da brani bosnu, ostali i mi sa njim, ne znam za tebe ali ja sam 1992 napunio 6 godina, ne bih svom djetetu pozelio minutu muke koju sam prosao sa svojim vrsnjacima u toku rata, iskustvo nije ni najmanje vrijedilo
u odbranu porodice i komsija bih stao, u odbranu drzave gdje ce mi nakon sto je odbranim ili poginem neki novi izetbegovici,komsici,niksici,lagumdzije,sahinpasici,bicakcici i njima slicni krojiti sudbinu potomstva nikad
tuitamo

#4825 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tuitamo »

Zlocin&Kazna wrote: 01/03/2025 22:53
Dimu1927 wrote: 01/03/2025 22:47

Ako je u pitanju zastava RBiH (koju oni zovu ratnom) dobiće glat na sudu. Tokić je razvio u sred Banjaluke, pa ga oslobodili na sudu.
O tome se radi. Zastava nije zabranjena zakonom. Ovi koriste to što se ljudi ljudi ne žele na sud.
I zadnja odluka ustavnog suda RS-a je takva da svako ima pravo da se poistovječuje sa zastavom kojoj pripada.
Post Reply