https://srpskainfo.com/300-grama-cokola ... -jahorini/
Moderator: anex
Dobar test inteligencije. Jos jedan u nizu mnogih.
E to je bonkot. Samo kupovati gdje je jeftinijeshape of despair wrote: ↑01/03/2025 10:59 Duric sad se vratili. Ustedili barem ali barem 30KM na ukupno 140KM. Milke 3.99 do 4.99, pavlake njihove neke,duplo jeftinije, hell 0.89, mlijeko 1,49, kafa 500gr. 8.99, vajkremi 200gr. 1.99, makaroni 0,89, brasno 5kg 5,49, itd. slatkisa na akciji tona, hurme na akciji. Racun 140KM, u bingu bi bio najmanje 170 a sigirno i vise, zena i ja se zgledali kad je rekla cifru
Ima li guzve ili ce sutra biti udarshape of despair wrote: ↑01/03/2025 10:59 Duric sad se vratili. Ustedili barem ali barem 30KM na ukupno 140KM. Milke 3.99 do 4.99, pavlake njihove neke,duplo jeftinije, hell 0.89, mlijeko 1,49, kafa 500gr. 8.99, vajkremi 200gr. 1.99, makaroni 0,89, brasno 5kg 5,49, itd. slatkisa na akciji tona, hurme na akciji. Racun 140KM, u bingu bi bio najmanje 170 a sigirno i vise, zena i ja se zgledali kad je rekla cifru
Ima guzve, ko ne mora nek ne ide, ni u Bingo ni nigdjenoviclan wrote: ↑01/03/2025 13:47Ima li guzve ili ce sutra biti udarshape of despair wrote: ↑01/03/2025 10:59 Duric sad se vratili. Ustedili barem ali barem 30KM na ukupno 140KM. Milke 3.99 do 4.99, pavlake njihove neke,duplo jeftinije, hell 0.89, mlijeko 1,49, kafa 500gr. 8.99, vajkremi 200gr. 1.99, makaroni 0,89, brasno 5kg 5,49, itd. slatkisa na akciji tona, hurme na akciji. Racun 140KM, u bingu bi bio najmanje 170 a sigirno i vise, zena i ja se zgledali kad je rekla cifru
Mozda i napravi presedan nakon iskustva u lukavici. Mada upitno je da li im treba kad ima ovaj u lukavici.
Mrzim te ljude sto navale subotom jer je nedjelja neradna ili ovako kad je praznik
Znaci lapisnicaReymondReddington wrote: ↑01/03/2025 14:59Mozda i napravi presedan nakon iskustva u lukavici. Mada upitno je da li im treba kad ima ovaj u lukavici.
Mozda negdje gore u gradu da taj dio pokriju.
shape of despair wrote: ↑01/03/2025 16:41 Na klix portalu u komentarima nisu normalni jos me napadose. Zasto da placam nesto 200KM ako isto ima na 5km od mene za 150? Podigni mi platu,smanji namete pa neću brojati svaku marku i moći ću se malo vise razbacivati parama. Sto Bingo i ostali, sto vlast,nisu patriote pa da gledaju da jacaju drzavu, zadrze mlade i sposobne dobrim poslovima,platama, ugodnim okruzenjem, sadrzajima za stare i mlade.... jok, sve pokrase i da mi neko kaze nemoj kod Durića ici. Ma jebite se vise. Gledam neki dan na registraciji za auto,stavka nesto kao izdvajanje za ceste,koje ba ceste,sve rupa do rupe, svako malo mijenjam nesto na tockovima. Mozda da su u moru poskupljenja iz vlasti smanjili doprinose pa mi gazda dao vecu platu,a dao.bi mi sigurno jer bi mogao,jedan od rijetkih boljih gazda, juce bi u fbih kupovao,ne bi birao.
Neki dan u vrazovoj zubaru,sve ok,odradili mi zub,ali to je to,za nesto komplikovanije haj privatniku. Jedan privatnik jaci od drzave a placam 10 godina zdravstveno koje iskoristim 10%.
Invalid.shape of despair wrote: ↑01/03/2025 16:41 Na klix portalu u komentarima nisu normalni jos me napadose. Zasto da placam nesto 200KM ako isto ima na 5km od mene za 150? Podigni mi platu,smanji namete pa neću brojati svaku marku i moći ću se malo vise razbacivati parama. Sto Bingo i ostali, sto vlast,nisu patriote pa da gledaju da jacaju drzavu, zadrze mlade i sposobne dobrim poslovima,platama, ugodnim okruzenjem, sadrzajima za stare i mlade.... jok, sve pokrase i da mi neko kaze nemoj kod Durića ici. Ma jebite se vise. Gledam neki dan na registraciji za auto,stavka nesto kao izdvajanje za ceste,koje ba ceste,sve rupa do rupe, svako malo mijenjam nesto na tockovima. Mozda da su u moru poskupljenja iz vlasti smanjili doprinose pa mi gazda dao vecu platu,a dao.bi mi sigurno jer bi mogao,jedan od rijetkih boljih gazda, juce bi u fbih kupovao,ne bi birao.
Neki dan u vrazovoj zubaru,sve ok,odradili mi zub,ali to je to,za nesto komplikovanije haj privatniku. Jedan privatnik jaci od drzave a placam 10 godina zdravstveno koje iskoristim 10%.
Svaka čast.shape of despair wrote: ↑01/03/2025 17:12 Dovoljno sam patriot. Prestao loziti, uveo plin,smanjio zagadenje, placam poreza 1000+ KM svaki mjesec od kojeg nemam nista, djelujem lokalno koliko mogu, metem ispred ulaza,a sad i ulaz jer sarajevo stan vise ne salje cistacice a placam,itd itd,i neko me jebe sto sam ustedio 30KM u Đurića. Trebao sam Bingu ostaviti pare,a jesam 100000 puta, da otvori jos koji trzni centar i izrabljuje radnike a on lezi na milionima