Dobro baenko 1964 wrote: ↑28/02/2025 12:40Šta je okićeno, mulac?
[media]http://www.meteoblue.com/hr/weather/web ... na_3191281[/media]
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sarajev ... /250225152
Dobro baenko 1964 wrote: ↑28/02/2025 12:40Šta je okićeno, mulac?
[media]http://www.meteoblue.com/hr/weather/web ... na_3191281[/media]
MarlboroGold wrote: ↑28/02/2025 12:45 Sa ovim što se dešavalo zadnjih mjeseci Trojka će lopatom uzeti naredne izbore.
SDA i DF ko fol drago za Dodika, a ovamo liju suze što se to nije desilo za njihovo vrijeme u vlasti.
Naravno da nismo. Sto bi bili? Kad su se interesi našeg naroda isporučivali na pladnju. Dok je seronja rezao, pljuvao, vrijedjao i omalovažavao. Bahateci se i kurceci se. I kad mu isporuče nešto.madesa wrote: ↑28/02/2025 13:06MarlboroGold wrote: ↑28/02/2025 12:45 Sa ovim što se dešavalo zadnjih mjeseci Trojka će lopatom uzeti naredne izbore.
SDA i DF ko fol drago za Dodika, a ovamo liju suze što se to nije desilo za njihovo vrijeme u vlasti.![]()
![]()
![]()
u kojem ti svijetu zivis. Bas suprotno bar dok je SDA bila nismo nikad bili na granici sa ratom
Uzima pare, bolje on nego konzum, merkatori i ovi preko drine. On je najveći što se tiće otkupa proizvoda domaće proizvodnje.
Zasto ti je bitno jel opcija rat sada, ili za dvije, tri, pet godin, kad ce se isti uskoro desiti bez obzira na njega?shbc wrote: ↑28/02/2025 10:45 Mi moramo biti svjesni da on nema gdje dalje. Jedino sto ga moze spasiti je rat i on je jedini koji ima koristi od njega. Zato je jako bitno da druga strana ne upada u zamku i ne daje zapaljive izjave. Bilo kakvo drugo ponasanje bi povecalo mogucnost incidenta koji bi mogao zapaliti bure baruta. A tome se Dodik i nada, jer ce mu biti lakse galvanizirati Srbe ako "se budu morali braniti".
Ovo ignorisanje i prepustanje drzavnim institucijama da zavrse posao, uz podrsku i zastitu medjunarodne zajednice je jedini nacin kako se ovo moze rijesiti bez novih sukoba. Za sada Trojka se snalazi odlicno. Da li su savjetovanj ili su i sami to skontali, nije ni bitno. Bitno je da je ovo bas ono sto on ne zeli i sto slabi njegovu poziciju. A na sta ce izaci, vidjecemo.
I ja sam po prvi put od 90-ih oprezan. Do sada sam uvijek znao da je suplja, cak se ovdje i prepirao sa dezurnim panicarima i patriotama iz dijaspore, ali ovo sad je vec ozbiljna situacija iz koje se svasta moze izroditi. Za nadati se samo da ce biti dovoljno pameti da se ovo sve rijesi u skladu sa zakonima ove drzave.
covic ga je podrzao
Ahaaaa
Njen izraz. Muž joj je drot. Kolegama skoro svim prekinuli bolovanje i dali instrukcije da na društvenim mrežama "nabace koju patriotsku objavu". Neki expresno ugasili račune. Imali su kolegu koji je podržao studente u smrdiji i dobio suspenziju, ukinuta suspenzija. Po njenom navodu više ih je strah od rata nego nas.
kad tekbir cuju i meni bi noge klecalearman1 wrote: ↑28/02/2025 14:01Njen izraz. Muž joj je drot. Kolegama skoro svim prekinuli bolovanje i dali instrukcije da na društvenim mrežama "nabace koju patriotsku objavu". Neki expresno ugasili račune. Imali su kolegu koji je podržao studente u smrdiji i dobio suspenziju, ukinuta suspenzija. Po njenom navodu više ih je strah od rata nego nas.