gdje je nama ovakva podrska bila...
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- Quaresma
-
Bossona
- banjaluka078
- video
#28429 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Hebat' ce ih/nas ovaj nacista, juzno africki aparthejdista bas do kraja.
Neformalni preCjednik SAD.
Neformalni preCjednik SAD.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#28430 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nije bitno sta je otkrio
Vec kako i ko je otkrio
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#28431 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sta li bi mulder i skali odgovorli i odnosi li se ovo na njih?
- Peacean
#28432 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/amer ... /250223006Američka FDA traži od otpuštenih naučnika da se vrate
-
iz zadnje klupe
#28433 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kad vec pominjes jefria sacksa kao srpskog lobistu, istina ne moze biti dalja, covjek je digao par zemalja iz ponora kao ekonomista i covjek je samo realan, i podtoji istina istina o kosovu, da su jednostavno albanci kupili intervenciju, bili strpljivi i od povlacenja srpske vojske sa albanske obale osvojene u balkanskim ratovima pod americkim pritiskom, skontali da jedino im amerika moze pomoci da uzmu kosovo, tako da od 1912-1999 godine nije postojao ni jedan niti republikanski niti demokratski kandidst bilo za kongres, senat da nije dobio donaciju od albanskog caususa
Da le se iko sjeca izjave Dzordza buda starijeg iz maja 1992 o granatiranju Sarajeva?
Rekao je da ga to ne interesuje, vec ga interesuje samo Kosovo
Skoro sam siguran da on u tom trenutku nije ni imao pojma gdje je to Kosovo, ali se sjecs donacija pri kampanji, gdje se jedino od njega trazilo, mislite na Kosovo
Sve na Kosovu je bilo izrezirano, amerikanci su davno rekli Kosovarima, budite strpljivi, ne dizite bune dok vam mi ne kazemo i kad nastuoe prave istorijske okolnosti, dobicete drzavu
Pa covjece, albanska pobuna kosovo republika iz 1981 godine, medju demodtrantima na jednu albansku pet americkih zastava, i to u zemlji koja je jos zvanicno socijalisticka
Protjerivanje i genocid nad albancima je poceo tek u drugom dijelu kampanje, kad su srbi shvatili, sta je krajnji cilj zapadne alijanse, stvaranje druge albanske drzave
Da le se iko sjeca izjave Dzordza buda starijeg iz maja 1992 o granatiranju Sarajeva?
Skoro sam siguran da on u tom trenutku nije ni imao pojma gdje je to Kosovo, ali se sjecs donacija pri kampanji, gdje se jedino od njega trazilo, mislite na Kosovo
Sve na Kosovu je bilo izrezirano, amerikanci su davno rekli Kosovarima, budite strpljivi, ne dizite bune dok vam mi ne kazemo i kad nastuoe prave istorijske okolnosti, dobicete drzavu
Pa covjece, albanska pobuna kosovo republika iz 1981 godine, medju demodtrantima na jednu albansku pet americkih zastava, i to u zemlji koja je jos zvanicno socijalisticka
Protjerivanje i genocid nad albancima je poceo tek u drugom dijelu kampanje, kad su srbi shvatili, sta je krajnji cilj zapadne alijanse, stvaranje druge albanske drzave
-
JovicSA
#28434 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ja ni na jednoj slici iz tog vremena i demonstracija ne mogu vidjeti američke zastave, niti jednu a kamoli 5 na jednu albansku.iz zadnje klupe wrote: ↑23/02/2025 10:42 Kad vec pominjes jefria sacksa kao srpskog lobistu, istina ne moze biti dalja, covjek je digao par zemalja iz ponora kao ekonomista i covjek je samo realan, i podtoji istina istina o kosovu, da su jednostavno albanci kupili intervenciju, bili strpljivi i od povlacenja srpske vojske sa albanske obale osvojene u balkanskim ratovima pod americkim pritiskom, skontali da jedino im amerika moze pomoci da uzmu kosovo, tako da od 1912-1999 godine nije postojao ni jedan niti republikanski niti demokratski kandidst bilo za kongres, senat da nije dobio donaciju od albanskog caususa
-
iz zadnje klupe
#28435 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Potrazi na you tube kosovarske demonstracije kosovo republika iz 1981 gdje demostranti klicu americi, pronadji cuveni govor enbera hodze iz 70-i neke godine, gdje kaze da ce kosovo sigurno do 2000 godine biti nezavisna drzava, nijr covjrk pino fulio, ljudi procjenili da ce im trebati bar 100 godina da povrate kosovo od srbije, radili predano i d
Sistemsticno, mi bosnjaci necemo nikad biti ni 1 posto od nacije kakvi su albanci
Sistemsticno, mi bosnjaci necemo nikad biti ni 1 posto od nacije kakvi su albanci
- SaraFina
#28436 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
https://www.klix.ba/magazin/showbiz/sta ... /250223029
Dzaba mu da kupi Jupiter, kad je poremećen. Umislio da pravi neke nadljude u svom ludilu. Pa nema nijedne veze normalne, u kojoj nije dobio dijete. A i žene se ponašaju s njim kao rasplodne kobile. Nadajući se da će dobiti “trkačkog konja” tatinog “pedigrea”.
Dzaba mu da kupi Jupiter, kad je poremećen. Umislio da pravi neke nadljude u svom ludilu. Pa nema nijedne veze normalne, u kojoj nije dobio dijete. A i žene se ponašaju s njim kao rasplodne kobile. Nadajući se da će dobiti “trkačkog konja” tatinog “pedigrea”.
U jednoj od poruka je spomenula izvjesnog Jareda za kojeg tvrdi da je narušio njihovu vezu.
"Rekao mi je mnoge užasne stvari koje je pripisao tebi, a mislim da prije toga nije postojao razdor u našoj vezi. Ukoliko si u New Yorku ili želiš da ja dođem u Washington, zaista bi mi značilo da uživo popričamo. Duboko mi je stalo do tebe i osjećam kao da je neko treći pokvario naš odnos za koji mislim da bi trebao biti bolji zbog našeg sina", napisala mu je. Musk je na to kratko odgovorio: "Hmm, ok", a ona mu je zatim poslala GIF iz filma "Ace Ventura: Pet Detective" u kojem Jim Carrey govori: "Uredu". Musk je onda poručio: "Imamo armiju djece za napraviti".
Last edited by SaraFina on 23/02/2025 12:11, edited 2 times in total.
-
JovicSA
#28437 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa što bi tražio kada nisam mogao naći američke zastave ni na jednoj slici a ni albanske sa demonstracija 1981. Daj mi ti to postavi, ti tvrdiš nešto.iz zadnje klupe wrote: ↑23/02/2025 11:25 Potrazi na you tube kosovarske demonstracije kosovo republika iz 1981 gdje demostranti klicu americi, pronadji cuveni govor enbera hodze iz 70-i neke godine, gdje kaze da ce kosovo sigurno do 2000 godine biti nezavisna drzava, nijr covjrk pino fulio, ljudi procjenili da ce im trebati bar 100 godina da povrate kosovo od srbije, radili predano i d
- Peacean
-
iz zadnje klupe
#28439 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ja kao narodu proriv Albanaca nemam nista osim zavisti sto su nacija kakva mi nikad necemo biti
Naci cu ti snimak, al zar ti nije simpotamicno da na pocetku rata u BIH nijedan , od najviseg do najnizeg, americkog politicara nisu htjeli cuti za BIH, vec samo ponavljali da sto se ti ce bivse jugoslavije, njih jedino interesuje Kosovo, da nije bilo CNn i drugih i pritiska javnosti zbog zrtava, ne bi se uopste ukljucivali
Poslije jevrejsko-americkih, albansko-americki odnosi i kako su uspjeli natjerati Amerikance da im stvore drugu drzavu, jedna je od vecih misterija, mada nisam njegov ljubtelj zbog onog sto je uradio BIH obaranjem aprilskog paketa, volio bih procitati doktorski rad Silajdzica cija je tema bas bila americko-albanski odnosi, i uticaj albanskog caucusa na americku politiku, on je taj doktorst odbranio negdje sredinom 80-tih godina
Naci cu ti snimak, al zar ti nije simpotamicno da na pocetku rata u BIH nijedan , od najviseg do najnizeg, americkog politicara nisu htjeli cuti za BIH, vec samo ponavljali da sto se ti ce bivse jugoslavije, njih jedino interesuje Kosovo, da nije bilo CNn i drugih i pritiska javnosti zbog zrtava, ne bi se uopste ukljucivali
Poslije jevrejsko-americkih, albansko-americki odnosi i kako su uspjeli natjerati Amerikance da im stvore drugu drzavu, jedna je od vecih misterija, mada nisam njegov ljubtelj zbog onog sto je uradio BIH obaranjem aprilskog paketa, volio bih procitati doktorski rad Silajdzica cija je tema bas bila americko-albanski odnosi, i uticaj albanskog caucusa na americku politiku, on je taj doktorst odbranio negdje sredinom 80-tih godina
- TAFKAP
#28440 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Trepča, olovo, zlato, srebro...
- SaraFina
#28441 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
https://www.kosovo-mining.org/resurset- ... a/?lang=sriz zadnje klupe wrote: ↑23/02/2025 12:26 Ja kao narodu proriv Albanaca nemam nista osim zavisti sto su nacija kakva mi nikad necemo biti
-
zilog
#28442 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Moron fakat nije normalan.
Niko ziv ne moze obraditi toliku kolicinu e-mailova!!! Osim toga, mogu samo zamisliti - kolicinu povjerljivih informacija u tim mailovima.
Ovo, "napisite sta ste radili prosle sedmice", djeluje kao "textbook" primjer prikupljanja dataset-a za AI trening...
Samo me interesuje kada ce ljudi skontati sta je cilj.
- ultima_palabra
#28443 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Bravozilog wrote: ↑23/02/2025 12:54Moron fakat nije normalan.
Niko ziv ne moze obraditi toliku kolicinu e-mailova!!! Osim toga, mogu samo zamisliti - kolicinu povjerljivih informacija u tim mailovima.
Ovo, "napisite sta ste radili prosle sedmice", djeluje kao "textbook" primjer prikupljanja dataset-a za AI trening...
Samo me interesuje kada ce ljudi skontati sta je cilj.
-
toska
#28444 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
iz zadnje klupe wrote: ↑23/02/2025 11:25 ...
mi bosnjaci necemo nikad biti ni 1 posto od nacije kakvi su albanci
Ne bih ostalo komentarisao jer ideš u SF, izvini na ovome.iz zadnje klupe wrote: ↑23/02/2025 12:26 Ja kao narodu proriv Albanaca nemam nista osim zavisti sto su nacija kakva mi nikad necemo biti
...
Albanci na Kosovu su dobili i brzu Nato intervenciju i državu prvenstveno zahvaljujući bošnjačkim žrtvama.
Te 1999. je već svima bilo jasno koji su razmjeri zločina bili u BiH pa i Srebrenica i postojanje stvarne opasnost od ponavljanja istog na Kosovu bilo je jasno svakome. Morali su reagovati.
Kosovo svoju nezavisnost treba prvo zahvaliti našim žrtvama, pa Americi, i naravno, srpskoj zločinačkoj politici 90ih.
- Altsa
#28445 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Vidio bih kakva bi nacija bili da imaju pola drzave protiv sebe i da nemaju Albaniju iza leda. Sveli su srbe na saku pisake i opet ih ne mogu istjerati do zadnjeg. Mi imamo 2 unutrasnja neprijatelja protiv BiH i dobro smo ikako zivi. A silajdzicu se bas sa merakom naserem u usta zbog aprilskog paketaiz zadnje klupe wrote: ↑23/02/2025 12:26 Ja kao narodu proriv Albanaca nemam nista osim zavisti sto su nacija kakva mi nikad necemo biti
- drug_profi
#28446 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
To je ono sto sam ja 1992 govorio. Srbi bi kmali Veliku Srbiju samo da nisu cinili zlocine. Skini vlast, postavi vojnu. Malo ko bi se gico i isao ginut ako mu nije zivot i egzistencija ugrozena.
Prihvatili bi svi nove okolnosti. Hajmo radit, gdje cemo za prvi maj i takoto.
-
toska
#28447 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Vrlo vjerovatno.drug_profi wrote: ↑23/02/2025 14:27 To je ono sto sam ja 1992 govorio. Srbi bi kmali Veliku Srbiju samo da nisu cinili zlocine. Skini vlast, postavi vojnu. Malo ko bi se gico i isao ginut ako mu nije zivot i egzistencija ugrozena.
To je bio i plan organizatora sarajevskih aprilskih protesta koje su srpske budale pretvorile u suprotnost pucajući po narodu.
ovo je naravno kontraverzno mnogima i iznosim kao lični stav po tadašnjoj vlastitoj procjeni.
to ne mora značiti nužno loše, ali bi dobili vojnu upravu iz Beograda, i ko zna šta kasnije i šta sa Z. Herceg.
-
zilog
#28448 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Naravno da su mogli, ALI...drug_profi wrote: ↑23/02/2025 14:27 To je ono sto sam ja 1992 govorio. Srbi bi kmali Veliku Srbiju samo da nisu cinili zlocine. Skini vlast, postavi vojnu. Malo ko bi se gico i isao ginut ako mu nije zivot i egzistencija ugrozena.
To velikosrpskoj zlocinackoj bagri nije pilo vode. Imati Veliku Srbiju sa znacajnim procentom nesrpskog stanovnistva, nikad nije bila opcija, ni u BiH, ni na Kosovu 1999.
-
DebelinJoe
#28449 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Srbima i nije bio cilj da nametnu upravu i pod svoju kontrolu da stave neku teritoriji. Cilj rata koji su pokrenuli jesu isključivo bili zločini koje su bili isplanirali. Njima nisu trebale bošnjačke njive i avlije, jedino što su željeli jeste poubijati što više ljudi u Bosni i to što na što okrutniji način. Ima negdje izjava Momčila Krajišnika koji je rekao da su oni mogli zauzeti Sarajevo da su željeli, ali nisu, željeli su da muslimani pate i da oni, Srbi užvaju u tome.drug_profi wrote: ↑23/02/2025 14:27 To je ono sto sam ja 1992 govorio. Srbi bi kmali Veliku Srbiju samo da nisu cinili zlocine. Skini vlast, postavi vojnu. Malo ko bi se gico i isao ginut ako mu nije zivot i egzistencija ugrozena.
- drug_profi
#28450 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Zato ja kazem da je to divlje pleme.