FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Moderator: anex
-
gozila555
#9526 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Dodik dnevnik,sta ce Senad radit kad mu ode dodik
-
gozila555
-
nekome
-
ibizza
-
gozila555
#9530 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Opet vukan hahaha gasi emisiju,motaj kablove.
- BarbaDue
#9531 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
E neka volim nego pare. Kad sam ovdje govorio da je Senad postao teški serator. Emisiju FtoF je pretvorio u šou. Toliko je srozao novinarsku profesiju da je Kesić za njega gigant. Kada je prestao da radi face to face emisije sve je postlo irelevantno. Bitno mu je bilo da dovede bilo koga ko će da se nalaje na nekoga ili na nešto. Nigdje druge, treće strane...nema kontra stava. Odavno to nije novinar već komedijaš, i to loš.

-
gozila555
#9532 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
I ne moze mu se emisija vise zvat dnevnik kad to nije.Dnevnik su dnevne vijesti ,a ne prepricavanje sta je bilo u sedmici. Trebao bi mu se zvat Centralni sedmicak . Totalo je izgubio smisao senci,totalno zastario sa vodjenjem emisije,kao da lik zivi u 80 tim kad si imao samo dva tv kanala. Ubi sa dodikom,te dodik ovo ,te dodik ono,pa obavezno je sam vam ja rekao sta ce bit,pa najava rata,pa obavezno vadjenje iz arhiva dnevnika sta je to on upitao dodika.kratko receno bla,bla,bla.... predosadan si postao senci. i trebalo bi da odgovara za konstantu najavu rata i plasenje naroda,najavljuje ga vec preko 20 godina.i onda kad dodje ljeto ode na tromjesecni godisnji odmor,odjednom mu tad nema rata
i kad dovede nekog dobrog gosta,opet mu ne zna postavit prava pitanja. nikakav on nije novinar,uvijek je bio citac vijesti.jer njegovo istrazivacko novinarstvo ne postoji.
i kad dovede nekog dobrog gosta,opet mu ne zna postavit prava pitanja. nikakav on nije novinar,uvijek je bio citac vijesti.jer njegovo istrazivacko novinarstvo ne postoji.
- Haris033
#9533 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ja sam tog nasmrkanog klovna odavno prestao glesati.
Da nema hrvatskih kanala, čovjek ne bi imao šta pogledati na tv-u.
Da nema hrvatskih kanala, čovjek ne bi imao šta pogledati na tv-u.
-
LSD
#9534 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Pa sta bi da nema Dodika ? dovodio bi Kapidzica i svađao se sa njim u emisiji ? o cemu bi pricao ?gozila555 wrote: ↑22/02/2025 12:19 I ne moze mu se emisija vise zvat dnevnik kad to nije.Dnevnik su dnevne vijesti ,a ne prepricavanje sta je bilo u sedmici. Trebao bi mu se zvat Centralni sedmicak . Totalo je izgubio smisao senci,totalno zastario sa vodjenjem emisije,kao da lik zivi u 80 tim kad si imao samo dva tv kanala. Ubi sa dodikom,te dodik ovo ,te dodik ono,pa obavezno je sam vam ja rekao sta ce bit,pa najava rata,pa obavezno vadjenje iz arhiva dnevnika sta je to on upitao dodika.kratko receno bla,bla,bla.... predosadan si postao senci. i trebalo bi da odgovara za konstantu najavu rata i plasenje naroda,najavljuje ga vec preko 20 godina.i onda kad dodje ljeto ode na tromjesecni godisnji odmor,odjednom mu tad nema rata![]()
Svaki biznismen ima neku svoju zlatnu koku, koju ne da ni po cijenu zivota. Njemu je to Dodik. Zato i smara gledaoce sa njim vec 20 godina. Bolje ga poznaje i vise se bavi sa njim, nego Dodikova supruga.
I treba da bude zahvalan do groba Dodiku, sto uopste ima neku emisiju i gledanost.
-
gozila555
#9535 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
ali dodik je na svim medjima non stopLSD wrote: ↑22/02/2025 12:50Pa sta bi da nema Dodika ? dovodio bi Kapidzica i svađao se sa njim u emisiji ? o cemu bi pricao ?gozila555 wrote: ↑22/02/2025 12:19 I ne moze mu se emisija vise zvat dnevnik kad to nije.Dnevnik su dnevne vijesti ,a ne prepricavanje sta je bilo u sedmici. Trebao bi mu se zvat Centralni sedmicak . Totalo je izgubio smisao senci,totalno zastario sa vodjenjem emisije,kao da lik zivi u 80 tim kad si imao samo dva tv kanala. Ubi sa dodikom,te dodik ovo ,te dodik ono,pa obavezno je sam vam ja rekao sta ce bit,pa najava rata,pa obavezno vadjenje iz arhiva dnevnika sta je to on upitao dodika.kratko receno bla,bla,bla.... predosadan si postao senci. i trebalo bi da odgovara za konstantu najavu rata i plasenje naroda,najavljuje ga vec preko 20 godina.i onda kad dodje ljeto ode na tromjesecni godisnji odmor,odjednom mu tad nema rata![]()
Svaki biznismen ima neku svoju zlatnu koku, koju ne da ni po cijenu zivota. Njemu je to Dodik. Zato i smara gledaoce sa njim vec 20 godina. Bolje ga poznaje i vise se bavi sa njim, nego Dodikova supruga.
I treba da bude zahvalan do groba Dodiku, sto uopste ima neku emisiju i gledanost.
-
Sociolog
#9536 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
ovaj kreten opet najavljuje rat 
- dječak sa šibicama
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#9538 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
FACE TV vam je očit primjer šta se dešava kada nema javnih emitera.
On je privatnik, ganja profit i to je glavni cilj, briga njega koliko moralnih načela gazi prilikom toga, da je 93. bio rat uživo bi pravio emisije sa čuvarima Dretelja i VRS generalima preko online linka. I vjerovatno ne bi bio jedini.
On je privatnik, ganja profit i to je glavni cilj, briga njega koliko moralnih načela gazi prilikom toga, da je 93. bio rat uživo bi pravio emisije sa čuvarima Dretelja i VRS generalima preko online linka. I vjerovatno ne bi bio jedini.
-
nekome
#9539 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
kako nema
ftv ima mrežu, dnevnik d, odgovorite ljudima, svaki radni dan osim petka ima nesta
bht ima isto kopiran dan uzivo kako je dosla n1 ekipa plus jutarnji program
samo se mi bez zivota nadamo da ce nas senad i avdo zabaviti za vikend
ftv ima mrežu, dnevnik d, odgovorite ljudima, svaki radni dan osim petka ima nesta
bht ima isto kopiran dan uzivo kako je dosla n1 ekipa plus jutarnji program
samo se mi bez zivota nadamo da ce nas senad i avdo zabaviti za vikend
-
sikstinajn
#9540 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
senad je toliko odvratan da čak i Maki u njegovom društvu izgleda skoro pa simpatičan. 
- BarbaDue
#9541 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Svejedno sto je privatnik, on treba da pravi program koji se gleda. Možda ja nisam relevantan ali po meni on radi suprotno. Mene, ne znam za vas, je sa svojim užasnim intervjuima, odvratnim gostima, neprofesionalnim ponašanjem, itd..itd...davno izgubio.sehohari wrote: ↑22/02/2025 19:37 FACE TV vam je očit primjer šta se dešava kada nema javnih emitera.
-
jagugu
#9542 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
E gledaj mu naslova videa
- mfa_secure
#9543 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Bolesnik.
Živi za dan kad će opet reći "ovo je rat".
Ne treba ga osuđivati, već mu treba ponuditi stručnu psihijatrijsku pomoć i smještaj u nekoj od psihijatrijskih ustanova kako bi se izliječio.
Nemojte ga ismijavati niti osuđivati, bolest se ne može birati.
-
BiBi911
-
Malisa11
#9545 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Sjecam se naslova "Iz bosanskog Wuhana".
No niste mi vi jasno. Klix, avaz, times, face, guardian etc serviraju ono sto je njihovoj publici interesantno. Nama u BIH su interesantne stvari o Dodiku, Bakiru, RS, traceviima, naglabanjima, ko ce se kome vise nagovoriti, diplomama..odnosno o svemu sto je trending tog dana.
Kome je zanimljivo to sto sada zeljeznice uredno voze? Bilo je zanimljivo dok su se prepucavali, sada otislo u zaborav. Kome je interesantna jablanica pa da na kliksu imas tri reda udarnih vijesti sta se do sada obnovilo u Jablanici? Nikome. Zato daj tri reda dodika, tri reda rs, tri reda odgovora "BIH patriota" i tako iz dana u dan, do nove trening vijesti.
Nismo mi nista drugacij od tih na koje se zalimo jer svakodnevno to konzumiramo.
No niste mi vi jasno. Klix, avaz, times, face, guardian etc serviraju ono sto je njihovoj publici interesantno. Nama u BIH su interesantne stvari o Dodiku, Bakiru, RS, traceviima, naglabanjima, ko ce se kome vise nagovoriti, diplomama..odnosno o svemu sto je trending tog dana.
Kome je zanimljivo to sto sada zeljeznice uredno voze? Bilo je zanimljivo dok su se prepucavali, sada otislo u zaborav. Kome je interesantna jablanica pa da na kliksu imas tri reda udarnih vijesti sta se do sada obnovilo u Jablanici? Nikome. Zato daj tri reda dodika, tri reda rs, tri reda odgovora "BIH patriota" i tako iz dana u dan, do nove trening vijesti.
Nismo mi nista drugacij od tih na koje se zalimo jer svakodnevno to konzumiramo.
- Haris033
#9546 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
"Taj Senad Hadžifejzović je od onih ljudi kojima je žao što je rat stao. Vazda mu je*em mater. On je imao centralni dnevnik a ja sam pravio parodiju na OBN-u na dnevnik kao fenomen. Jer i danas je dnevnik u svim bivšim republikama Juge najgledanija emisija. Jesmo li mi ikad evoluirali?! I ja napravim zajebanciju celu imao sam gore košulju i kravatu a dole samo bio u gaćama. A u to vreme majka mog prvog sina je bila stilista. I Senad dođe i kaže joj – ti, onaj tvoj i to tvoje dete nećete imati ni za kifle. A moj sin tada imao godinu dana. Je*em li mu sve", rekao je Dragan Mainkovic Maca u podkastu "Mario zna".
-
sencobih
#9547 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
I ono trčkaranje za Vučićem, predsjedniče, predsjedniče, nenadmašno
-
4L0n3
#9548 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ovaj nije ni prosli odjavio a sad najavljuje novi. Happy tv za sirotinju.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#9549 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Steta sto Kifla ne postavi ovo pitanje Nobilu
- Casual's
#9550 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Da je države, Nenad bi već do 21:00 bio u pritvoru zbog debilnosti koje radi.