Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da li je realno da su ovi ljudi ovako glupi a da pritom imaju ove pare da daju za ovakve stvari ?
Koliko ima ovih carobnjaka, vracara, vjestica, super ljudi sa mocima i ljudi na to padaju da im takvi mogu pomoci, razno razne prevara koje su prosta-logika glupost neviđena i ljudi padaju na to a imaju silne pare da na to trose ?
Podsjeti me na YouTube klip u kojem Dynamo hoda po vodi. U komentarima se priča o paktu sa Sotonom, Džinima, vradžbinama itd. Doslovno sljedeći klip koji YouTube nudi je onaj sa objašnjenjem kako Dynamo izvodi taj trik. Da stvar bude ljepša, trik je jednostavan i svaki mađioničar bi ga mogao izvesti.
Naši ljudi odmah vide nešto natprirodno, neke zavjere i neke paktove sa natprirodnim bićima. Stvari koje su jednostavne vide kao komplikovane i obrnuto, komplikovane stvari pretjerano pojednostavljuju.
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑20/02/2025 18:49
pojma nisam imao ni kako se zove glumica a još manje je bitno je li lgbt ili nije
upitah sto to nije opasno kada isusa glumi zena a jeste opasno da zena glumi muhameda
Ok, htio sam reci da dodjela glavne uloge u predstavi nema veze sa woke-om, ostalo me se ne tice. Vas dvojica slobodno nastavite.
Kraj price.
Neka, hvala. Ja ne bih nastavljao. Glupo je što sam i dovde došao.
Btw, ni ja nisam ovo povezivao sa woke-om, očito je da je u pitanju umjetnost i tu važe duga pravila.
Niko te nije ni spomenuo. Moji komentari su se odnosili na diskusiju između @DaysleepeR i @kakavdanakneiskustvu , odnosno na tvrdnju jednog od njih kako je izbor glavnog glumca u pomenutoj predstavi motivisan propagiranjem woke ideologije.
Zato opusteno, nemam problem da direktno repliciram nekom sa cijim stavom se ne slazem.
Ne sjećam se te epizode, ali o ovakvim slučajevima pričam. A pisali smo o istinitom slučaju majke i ćerke u Hrvatskoj, obje sa XY setom hromozoma.
Uglavnom, u svoj ovoj woke histeriji je reakcija otišla previše na aanti-woke stranu. Tu bi trebalo pokušati naći neki optimum, a on nije u političkim dekretima niti u otvorenoj mržnji prema drugačijima.
P.S. Zaboravih: nekako me ni najmanje ne zanima da li će neko nekoga u USA ili UK zvati "on", "ona" ili "ono", niti da li će Isusa u nekoj operi glumiti bijelac ili crnkinja. Više me nervira to što raznorazni idioti imaju previše uticaja na moj život.
Jeste gledali sada aktuelni film Conclave , pa sam završetak , ko je bio izabran za novog papu?! Sve je moguće
Ne sjećam se te epizode, ali o ovakvim slučajevima pričam. A pisali smo o istinitom slučaju majke i ćerke u Hrvatskoj, obje sa XY setom hromozoma.
Uglavnom, u svoj ovoj woke histeriji je reakcija otišla previše na aanti-woke stranu. Tu bi trebalo pokušati naći neki optimum, a on nije u političkim dekretima niti u otvorenoj mržnji prema drugačijima.
P.S. Zaboravih: nekako me ni najmanje ne zanima da li će neko nekoga u USA ili UK zvati "on", "ona" ili "ono", niti da li će Isusa u nekoj operi glumiti bijelac ili crnkinja. Više me nervira to što raznorazni idioti imaju previše uticaja na moj život.
Jeste gledali sada aktuelni film Conclave , pa sam završetak , ko je bio izabran za novog papu?! Sve je moguće
Pogađam: za papu je izabrana crnkinja?
Ni blizu.... pogledaj film , zaista je dobar
[/quote]
dragma wrote: ↑20/02/2025 20:08
Ok, htio sam reci da dodjela glavne uloge u predstavi nema veze sa woke-om, ostalo me se ne tice. Vas dvojica slobodno nastavite.
Kraj price.
Btw, ni ja nisam ovo povezivao sa woke-om, očito je da je u pitanju umjetnost i tu važe duga pravila.
Niko te nije ni spomenuo. Moji komentari su se odnosili na diskusiju između @DaysleepeR i @kakavdanakneiskustvu , odnosno na tvrdnju jednog od njih kako je izbor glavnog glumca u pomenutoj predstavi motivisan propagiranjem woke ideologije.
Zato opusteno, nemam problem da direktno repliciram nekom sa cijim stavom se ne slazem.
Onda se izvinjavam.
Mislim, ironično, o operi diskutuju ljudi koji operu u životu nisu gledali (uključujući tu i mene).
Onda se izvinjavam.
Mislim, ironično, o operi diskutuju ljudi koji operu u životu nisu gledali (uključujući tu i mene).
dragma wrote: ↑20/02/2025 22:32
Onda se izvinjavam.
Kako ti prijatelju znaš ko je gledao operu?
Pretpostavljam, kao i kolege sa foruma za sve ostalo. Ako ti jesi gledao operu, super za tebe. Ja ne bih mogao, ne leži mi to.
P.S. Pretpostavka ništa lošija od pretpostavke da je neko non-binary ili trans iz ćejfa, trenda ili ga neko nagovorio pa će se za koju godinu pokajati.
Kako ti prijatelju znaš ko je gledao operu?
Pretpostavljam, kao i kolege sa foruma za sve ostalo. Ako ti jesi gledao operu, super za tebe. Ja ne bih mogao, ne leži mi to.
Ne valja tako pretpostavljati stvari.
Otiđi jednom, izneandićeš se.
Recimo kad bude Requiem.
Nabucco u režiji Sulejmana Kupusovića je bio fenomenalan.
Figarovu Ženidbu ne bih nikom preporučio ako je prvi put da gleda operu, dugo traje i jako malo stvari se dešava.
Ako ikad opet bude Carmina Burana, to svaki čovjek na planeti treba da gleda radi mentalnog zdravlja.
Recimo kad bude Requiem.
Figarovu Ženidbu ne bih nikom preporučio ako je prvi put da gleda operu, dugo traje i jako malo stvari se dešava.
Ako ikad opet bude Carmina Burana, to svaki čovjek na planeti treba da gleda radi mentalnog zdravlja.
Recimo kad bude Requiem.
Moguće. Možda nekad i probam.
Mogu ti reći profesore da je malo sramota što nisi nikad gledao operu.
Iskreno da ti kažem.
Recimo kad bude Requiem.
Moguće. Možda nekad i probam.
Mogu ti reći profesore da je malo sramota što nisi nikad gledao operu.
Iskreno da ti kažem.
Od kulturnih događaja upratio sam par pozorišnih predstava.
DaysleepeR wrote: ↑21/02/2025 09:13
Ali ti je um obogaćen sigurno.
Nisam sigurna da sam je razumijela uopšte, muzika mi je bila bitna, možda bi doživljaj bio drugačiji da je sad pogledam, ali onda...zaista mi nije sjela
Evo sad si me zadeverao, potražiću na netu i pogledati
DaysleepeR wrote: ↑21/02/2025 09:13
Ali ti je um obogaćen sigurno.
Nisam sigurna da sam je razumijela uopšte, muzika mi je bila bitna, možda bi doživljaj bio drugačiji da je sad pogledam, ali onda...zaista mi nije sjela
Evo sad si me zadeverao, potražiću na netu i pogledati
Svakako je u životu bolje biti izložen remek djelima pa makar ti se i ne dopala, nego politici i sličnim užasima.
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑20/02/2025 08:35
pa valjda po tome što je Isus ako je postojao, bio bijelac, i bio je muškarac a ne žena, što je prilično bitno.
ne očekujem da ćeš odgovoriti jer čekam da na dva pitanja na drugim temama odgovoriš ,a ti to izbjegavaš
Sin božji? Kćerka božja?
Ionako su to bajke...
da, bajka, ali ajde da onda da u ulozi lare croft bude muškarac?
da, bajka, ali ajde da onda da u ulozi lare croft bude muškarac?
Sto se zamaras time uopste?
Nema pametnija posla. Svakako je dobro da ima neki hobi.
Smeta i meni da se razumijemo ova woke sranja, lgbt ali fakat nmg zivotnu energiju trositi na to.
A danak je reklo bi se opterecen malo time. Ono legne navecer i razmislja sto isusa glumi zensko. Bezveze se trosi.
Smeta i meni da se razumijemo ova woke sranja, lgbt ali fakat nmg zivotnu energiju trositi na to.
A danak je reklo bi se opterecen malo time. Ono legne navecer i razmislja sto isusa glumi zensko. Bezveze se trosi.
Ista stvar i kod mene + što smatram da sve treba prepustiti stručnjacima. Da li neko za nešto ima opravdan razlog, fiziološkiili psihološki, ili ne nije na meni niti na političaru da određuje, još manje zabranjuje. Imaju ljudi koji su stručni pa neka procijene za svaki pojedinačan slučaj.
+ Šta je Hajrudina iz Čevljanovića briga da li će se neki Tex iz Dallasa izjasniti kao on, ona ili ono? A ovdje to ljude opterećuje.