Bing, bing Zelenski...
Kažu ono: Dabogda živio u zanimljiva vremena.
Bing, bing Zelenski...
Kako je moguće ovo na engleskoj wiki, nije bilo primjedbi?
DebelinJoe wrote: ↑21/02/2025 02:03Bing, bing Zelenski...
Zgembo Adislić originalsnijeg_led wrote: ↑21/02/2025 02:10DebelinJoe wrote: ↑21/02/2025 02:03Bing, bing Zelenski...
Njegov fond rijeci je stvarno diskutabilan. Frajer nije procitao ni jednu knjigu![]()

djecak kao najveci lazljivac ovog foruma, apsidejzi i slicni skupise milion postova na osnovu ovog gore i ne odustaju. Sta je sljedece?SaraFina wrote: ↑21/02/2025 00:12
Ti ovo ozbiljno?![]()
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/od-k ... /250220083
CNN je u analizi izdvojio 13 najvećih laži, kako su ih nazvali, američkog predsjednika Donalda Trumpa otkako je inaugurisan 20. januara.
jbt kod tebe se svaki problem rješava vojskomdrug_profi wrote: ↑21/02/2025 00:41 Ja nesto kontam da bi u ovom mandatu mozda moglo da se desi nesto kao vojni udar u USA. Kad su vec sveli sve na standard banana drzave.
Kad mozemo mi tvoje gluposti trpiti na forumu onda si i ti mogao Bidena koji nema nikakve veze sa tobom.Truba wrote: ↑21/02/2025 09:20jbt kod tebe se svaki problem rješava vojskomdrug_profi wrote: ↑21/02/2025 00:41 Ja nesto kontam da bi u ovom mandatu mozda moglo da se desi nesto kao vojni udar u USA. Kad su vec sveli sve na standard banana drzave.ima li išta miroljubivo
npr da istrpis 4 godine kao što sam ja bidena
laganica za 4 godine tvoji pobjedjuju i bice sve ok vratice se rode i usaid i vojna podrška itd
Nema tu mojih. I republikanci su moji kad su normalni kao (npr. McCain, Dole...).Truba wrote: ↑21/02/2025 09:20jbt kod tebe se svaki problem rješava vojskomdrug_profi wrote: ↑21/02/2025 00:41 Ja nesto kontam da bi u ovom mandatu mozda moglo da se desi nesto kao vojni udar u USA. Kad su vec sveli sve na standard banana drzave.ima li išta miroljubivo
npr da istrpis 4 godine kao što sam ja bidena
laganica za 4 godine tvoji pobjedjuju i bice sve ok vratice se rode i usaid i vojna podrška itd
Pa, ako nema namjeru mijenjati ustav za treći mandat, šta ga briga.jeza u ledja wrote: ↑21/02/2025 10:10 Malo problemi![]()
Ocigledno je vec ispuhao rekordnu prednost (za njega) koju je imao zadnjih nekoliko mjeseci. Honey moon je prosao.SpoilerShow
Historijski pad u rekordno brzom roku. Takodje rekordno los skor za njega sto se tice pogotovo ekonomije. Vidjecemo hoce li samo stati na njegovih standardnih cca 40% ili ce jos padati.
it's the eggs, stupid.![]()
Aha. Ipak su bar malo ublažili onaj bahati pristup: šuti i potpiši. Zanimljivo.statixx wrote: ↑21/02/2025 10:18 Evo revidirao je ponudu. Vjerovatno su ukljucili neki oblik sigurnosnih garancija.
I'll make him an offer he can't refuse.![]()
https://kyivindependent.com/trump-admin ... s-reports/