Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
TojoOptics wrote: ↑18/02/2025 18:24
Kazu da masturbiranje na Cerica moze donijeti pogodnosti u Dzenetu. Tako se prica. Ali, mora se zamisljati u carskoj uniformi.
Druže, tvoja islamofobija nevješto prikrivena lažnom forumskom borbom za ocuvanjem tekovina NOP-a / NOB-a prelazi granice dobrog ukusa!!!
ne znam sta mi je bolje, post ili reply. Dvojim jos...
Upravo te godine bio u zadnjem razredu II gimnazije
tesko je u to povjerovati cim ti ne znas kako je izgledalo sarajevo
Znam ja kako je izgledalo, ali je tesko naci ilustraciju. Ovaj film dobro ilustrira, jer u uvodnoj špici leti od Vijećnice preko Marindvora do Alipašinog.
A moj revir je bilo Koševo, po Alipašinom sam se vrtio samo kad bi nekome išli u goste. Dobrinja, Mojmilo - k'o na drugoj planeti.
Znam ja kako je izgledalo, ali je tesko naci ilustraciju. Ovaj film dobro ilustrira, jer u uvodnoj špici leti od Vijećnice preko Marindvora do Alipašinog.
A moj revir je bilo Koševo, po Alipašinom sam se vrtio samo kad bi nekome išli u goste. Dobrinja, Mojmilo - k'o na drugoj planeti.
TojoOptics wrote: ↑18/02/2025 18:24
Kazu da masturbiranje na Cerica moze donijeti pogodnosti u Dzenetu. Tako se prica. Ali, mora se zamisljati u carskoj uniformi.
Druže, tvoja islamofobija nevješto prikrivena lažnom forumskom borbom za ocuvanjem tekovina NOP-a / NOB-a prelazi granice dobrog ukusa!!!
ne znam sta mi je bolje, post ili reply. Dvojim jos...
Kazu da je ovo omiljena Cericeva, ali od Mrtvih Kenedija orginal...
posto ti nisi bio u sarajevu tada ,a ni poslije,samo da te obavijestim da je ovako bilo do 1996. dok nisu poceli praviti razne zgrade.
Osim tih zgrada kojima su sakrili pogled ljudima , nisu izgradili ni nove pristupne saobraćajnice , ni nova parking mjesta , nego su na postojeću krvavu-komunističko-diktatorsku infrastruktru dodali svoje stakleno-betonske profitne vanjske katakombe i sjebali život svih žitelja Alipašinog polja posebno u A fazi a Boga mi i B i C faza već godinama ostaju bez daha.
To je sasvim logično ako ti je u cilju da uzmeš 20 ili 30 milja maraka (ondašnjih) po projektu da ti dijete može fino s guza na guz po Tenerifama.
muha_sa wrote: ↑20/02/2025 21:55
Ne mogu skontat tacnu lokaciju ovih taraba se ne sjecam
zaboravio si raspravljli smo vec ,pofalici
Sjecam se da se raspravljalo--al nikako da skontam jel ovo skretanje za Pofalice--ova kaldrma tarabe me bune. Ih-mene bune tarabe -ko eto ja dolazio tamo
Regulaciji plan po kojem je predviđena gradnja na toj livadi ispred "A" faze je donesen krajem '80tih a GP Bosna je izgradnju zgrade koja je danas Grawe osiguranje započela i konstrukciju završila još 1990.
Sjecam se da se raspravljalo--al nikako da skontam jel ovo skretanje za Pofalice--ova kaldrma tarabe me bune. Ih-mene bune tarabe -ko eto ja dolazio tamo
koliko ja mogu ocijeniti da je preko puta pravoslavne crkve,kaldrma skrece prema carinarnici staroj ,a tarabe i kran su gradiliste one stare zgrade uz traku prema ilidzi ,bila je nedavno slika te zgrade u izgradnji
neki wrote: ↑20/02/2025 22:16
Regulaciji plan po kojem je predviđena gradnja na toj livadi ispred "A" faze je donesen krajem '80tih a GP Bosna je izgradnju zgrade koja je danas Grawe osiguranje započela i konstrukciju završila još 1990.
tako je ,prvi dio od opstine do ive andrica je bio betoniran ,tj izgradjene su bile garaze ispod i raja parkirala na tim betonskimj plocama,prva zgrada bila zapoceta i bio je neki kran tu gdje je sad grawe i bila je pijaca i one male trgovke gdje je sad zmaj .od ive andrica do ante babica bila livada kao na slici ...
muha_sa wrote: ↑20/02/2025 21:55
Ne mogu skontat tacnu lokaciju ovih taraba se ne sjecam
zaboravio si raspravljli smo vec ,pofalici
mislim da smo svojevremeno došli do konsenzusa da je ovo upravo pofaliċka raskrsnica