Zahiraga izvlaci teorije zavjera sa dna kace, ali lanjskog kiselog kupusa. Ne zelim ni zamisliti dan kad on postane neka civija u BH politici, A JE TO ce biti limunada u odnosu na ovog majstora.DonieBrasco wrote: ↑20/02/2025 14:17 https://www.klix.ba/vijesti/bih/zahirag ... /250220099
Bas nemaju trunke obraza ovi iz SDA.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- no_sekirli
#3451 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- tramvajtrojka
#3452 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Vidis da se ispostavilo sve sto sam rekaoSaraFina wrote: ↑18/02/2025 23:56Drago mi je ako je sve sigurica.tramvajtrojka wrote: ↑18/02/2025 23:52ma pusti djonlagica ublehasa, covke malo glumi uvrijedjenu mladu jer je ispala njegova prica opci supljak, docim ce se vratiti na staro vec sutra sa glasanjem, dok se nakon 27.2 vraca stara paradigma kad okolnosti postanu drugacijeSaraFina wrote: ↑18/02/2025 23:40 TraJvan, hvale vam se koalicioni partneri da su s SNSD srusili kvorum DN. Istina?
https://www.klix.ba/vijesti/bih/donlagi ... /250218141
Dize se prasina oko dimne bombe kojom pokusava sacuvati svoj ugled u hrvatskom pučanstvu![]()
![]()
I ne pitam ja radi tvrdnji od Djonlagića. Nego se HDZ armada podigla na noge i piške uz vjetar.
-
upitan
#3453 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ono sto znam,Irfan H. je dobro vodio VTK.
Ostalo je poslije njih u VTK 183M KM u plusu,u nadi da ce se kako treba potrositi a narod biti zadovoljan.
Medjutim,kako to obicno bude nisu svi zadovoljni pozicijom unutar vlasti i onda se desavaju smjene ili imenovanja novih vlada.
Sve je to legalno,legitimno.
Sto se tice smjene kifle,mislim da SNSD kupuje vrijeme sa njim a ima indirektnu vezu sa presudom Dodika.
Zasto tako mislim,zato sto su najavili iz tkz.rs da ce podrzati njegovu smjenu a evo vidimo da se to nije desilo.
HDZ drugi put njega indirektno spasava,meni bas zanimljivo da im je vise u interesu imati kiflu kao VMP nego stranackog kolegu.
Nadam se da nece za ove usluge HDZ/SNSD napraviti glupost,a isto tako ovo je bio providan pokusaj jacanja Nipa i Trojke.
Sve u svemu,oni znaju sto mi ne znamo.
Ostalo je poslije njih u VTK 183M KM u plusu,u nadi da ce se kako treba potrositi a narod biti zadovoljan.
Medjutim,kako to obicno bude nisu svi zadovoljni pozicijom unutar vlasti i onda se desavaju smjene ili imenovanja novih vlada.
Sve je to legalno,legitimno.
Sto se tice smjene kifle,mislim da SNSD kupuje vrijeme sa njim a ima indirektnu vezu sa presudom Dodika.
Zasto tako mislim,zato sto su najavili iz tkz.rs da ce podrzati njegovu smjenu a evo vidimo da se to nije desilo.
HDZ drugi put njega indirektno spasava,meni bas zanimljivo da im je vise u interesu imati kiflu kao VMP nego stranackog kolegu.
Nadam se da nece za ove usluge HDZ/SNSD napraviti glupost,a isto tako ovo je bio providan pokusaj jacanja Nipa i Trojke.
Sve u svemu,oni znaju sto mi ne znamo.
-
detroit-mercy
#3454 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Uvijek je lijepo podsjetiti se ili pak za one koje nisu citali uzeti jednu malu a tako veliku knjigicu od G. Orwell-a i iscitati je.
84ta, tako akutelna a napisana davne 1949e
- SaraFina
#3455 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
tramvajtrojka wrote: ↑20/02/2025 15:27Vidis da se ispostavilo sve sto sam rekaoSaraFina wrote: ↑18/02/2025 23:56Drago mi je ako je sve sigurica.tramvajtrojka wrote: ↑18/02/2025 23:52
ma pusti djonlagica ublehasa, covke malo glumi uvrijedjenu mladu jer je ispala njegova prica opci supljak, docim ce se vratiti na staro vec sutra sa glasanjem, dok se nakon 27.2 vraca stara paradigma kad okolnosti postanu drugacije
Dize se prasina oko dimne bombe kojom pokusava sacuvati svoj ugled u hrvatskom pučanstvu![]()
![]()
I ne pitam ja radi tvrdnji od Djonlagića. Nego se HDZ armada podigla na noge i piške uz vjetar.![]()
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#3456 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Meni ništa nije jasno, zašto je SNSD insistirao na Bubalju? Šta ovo znači
-
nauticamid
#3457 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Citas li ti vijesti i prijetnje iz manjeg entiteta i iz Srbije?Trappist wrote: ↑20/02/2025 09:05Kakve probleme kralju? Meni je recimo veci problem sto je ukradeno 20 miliona eura preko gradnje autoputa, ali eto, svakom svoje valjda.nauticamid wrote: ↑19/02/2025 23:23A to Vucic ne pravi probleme po BiH-a zadnjih dana?
Od sretenja nekakvog do prijetnji danas i zadnja 2-3 dana.
Ko god da je to pisao, dobro je napisao.![]()
-
Nehljeb
#3458 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kakve prijetnje? Nije valjda da će se ,opet,otcijepit?
- Peacean
#3459 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Hoće ali sada stvarno, bez zahebancije 
- manuchao91
#3460 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ako treba da ga tjeraju sa vlasti neka ga tjeraju njegovi, a ne neki muslimanski sudci iz Sarajeva.
Što bi bošnjaci, i hrvati radili da se sudi Franji i Aliji u Beogradu, da se eto nije raspala Jugoslavija kad se raspala nego opstala u nekoj drugoj verziji.
I još da su optužbe to što su poštovali svoju volju a ne volju nekog stranca, kojeg su nam nametnuli pro-srpski stranci, tipa rus Visoki predstavnik, tako nešto.
Ako se Jugoslavija nije raspala do tada e onda bi se sigurno raspala na dan izricanja te presude.
Zbilja ne kuže kako je ovo stanje zapaljivo.
Što bi bošnjaci, i hrvati radili da se sudi Franji i Aliji u Beogradu, da se eto nije raspala Jugoslavija kad se raspala nego opstala u nekoj drugoj verziji.
I još da su optužbe to što su poštovali svoju volju a ne volju nekog stranca, kojeg su nam nametnuli pro-srpski stranci, tipa rus Visoki predstavnik, tako nešto.
Ako se Jugoslavija nije raspala do tada e onda bi se sigurno raspala na dan izricanja te presude.
- dr_Evil
#3461 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Sta bi Bosnjaci i Hrvati radili, pa vjerovatno nista. Bosnjacki i hrvatski politiacari su prosli kroz mnoge procese tokom Jugoslavije radi podrivanja ustava. Ustav se mora postivati. Da te podsjetim na Hrvatsko proljece, ako nista drugo.manuchao91 wrote: ↑20/02/2025 16:09 Ako treba da ga tjeraju sa vlasti neka ga tjeraju njegovi, a ne neki muslimanski sudci iz Sarajeva.
Muslimanski sudci iz Sarajeva. bosnjaci i hrvati malim.. da, bas je stanje zapaljivo.
Ne sude njemu "muslimanski sudci", ovo je optuznica pred Sudom BiH. Ako zaboravljamo koliko je clanova tog suda sa podrucja RS-a. Nego eto, pravimo se malo naivni.
Ako nema mogucnosti izvrsenja presude nije trebalo ulazit u ovo, a ako ima onda treba da se ide do kraja. Pogledati pod Spanija prije par godina.
- No Mind
#3462 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kvalifikacija "muslimanaki sudci iz Sarajeva" postoji samo u cetnickim glavurdama. To su sudci drzavnog Suda Bosne i Hercegovine!
-
made_in_sarajevo
#3463 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Sta kaze zahiragic kako je konakovic tu ne postojimo u svijetu. Pa zahiragicu crni, sta je ona vasa od 2 tone radila, kad smo do konakovica zadnji put imali neku delegaciju u posjeti? Ah doduse njima je svakako svijet rusija, iran, sudija, sve vrhunske i demokratske zemlje
- manuchao91
#3464 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Muslimani imaju jednu kritičnu falingu u svom “lukavom planu”. Misle da mogu mjenjati srpske predstavnike bez posljedica, misle da mogu krenuti u rat bez posljedica. Razmišljanje im je “nemamo što izgubiti”. Niti jednu jedinu lekciju nisu naučili iz katastrofe 90-tih. Hamas mindset- opleti danas- sutra šta alah da. No to je sad njihov problem, u narednim danima i mjesecima će se o sebi zabavljati
ovo pišu o nama komsije pravoslavci
- PreWiBa
#3465 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Koja lolčinamanuchao91 wrote: ↑20/02/2025 16:09 Ako treba da ga tjeraju sa vlasti neka ga tjeraju njegovi, a ne neki muslimanski sudci iz Sarajeva.
Pa šta je Hrvatsko proljeće bilo nego to... diktat iz Beograda, i to bez nekih iluzija o demokratskom izboru...
A ono kada su potpisali Dejton i obavezali se da je RS dio Bosne i Hercegovine, to ti upravo znači da mu se mora suditi iz Sarajeva...
- PreWiBa
#3466 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
A, ovo su upisi sa komšijskog forumamanuchao91 wrote: ↑20/02/2025 16:35 Muslimani imaju jednu kritičnu falingu u svom “lukavom planu”. Misle da mogu mjenjati srpske predstavnike bez posljedica, misle da mogu krenuti u rat bez posljedica. Razmišljanje im je “nemamo što izgubiti”. Niti jednu jedinu lekciju nisu naučili iz katastrofe 90-tih. Hamas mindset- opleti danas- sutra šta alah da. No to je sad njihov problem, u narednim danima i mjesecima će se o sebi zabavljati
-
DonieBrasco
- manuchao91
#3468 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
necu da reklamiram forum zabranjeno je to ali onakve izjave o Bošnjacima i BIH ne mozes zamislit ni u jednom hoorroru
da smo mi gubitnici ratova,da smo mi HAMAS,da nas se niko ni za sta ne pita u BiH ,da smo stjerani u 13,7 % ( hahaha ovo mi je najjače)
veličanje genocida,silovanja i ostalih ratnih zlocina u BiH.
Ono jebiga druze niko nas ne pita ni za sta a sudimo Vam predjsjedniku u po Sarajeva hahahah
da smo mi gubitnici ratova,da smo mi HAMAS,da nas se niko ni za sta ne pita u BiH ,da smo stjerani u 13,7 % ( hahaha ovo mi je najjače)
Ono jebiga druze niko nas ne pita ni za sta a sudimo Vam predjsjedniku u po Sarajeva hahahah
-
DonieBrasco
#3469 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
https://n1info.ba/vijesti/konakovic-obj ... ojiti-vas/
Konakovic objavio na Facebook-u sliku Bakira, ŽK i Dodika.
Konakovic objavio na Facebook-u sliku Bakira, ŽK i Dodika.
“Vi jedni drugima tako dobro pristajete, grijeh je bio razdvojiti vas. Iste su vam lažne matrice o zaštiti naroda, a vi te ljude pljačkate i tjerate iz ove zemlje već dvije decenije. Svjetlost kojom smo vas osvijetlili pokazala je jasno svima vaša prava lica. Zato vas treba spojiti ponovo, ispraviti taj grijeh”
-
Vjecita_zavrzlama
#3470 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pada sda u Tk kantonu od prve
Ode premijer hodza
Ode premijer hodza
- tramvajtrojka
#3471 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Fazon je sto ti glupani imaju mindset da su oni uber nacija a mi nepismeni vrtaci cevapa, a taj isti sljam i ljudksa kanalizacija zivi u nekoj vukojebini pokraj Zvornika, pa kad im se ne poklopi to sto kazu sa desavanjima u stvarnosti dodje do krslusa u glavimanuchao91 wrote: ↑20/02/2025 16:40 necu da reklamiram forum zabranjeno je to ali onakve izjave o Bošnjacima i BIH ne mozes zamislit ni u jednom hoorroru
I sta sam skontao da debili se busaju sa necim a nemaju pojma kako politički sustav u drzavi funkcionira
- PreWiBa
#3472 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ma većina ih i nije iz BiH, čak nemaju ni bh. dokumentemanuchao91 wrote: ↑20/02/2025 16:40 necu da reklamiram forum zabranjeno je to ali onakve izjave o Bošnjacima i BIH ne mozes zamislit ni u jednom hoorroru
Jedan u Beču, onaj glavni, tako sam i ja mislio dok nisam otišao na temu o sticanju bh. državljanstva tamo, 90% sa Bosnom vuče treće koljeno
-
Vjecita_zavrzlama
#3473 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nova ministrica u Tk kantonu

-
DonieBrasco
#3474 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Mlada i nadam se sposobna a ne podobna.
-
axe22
#3475 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Lakse zaradit pare ovdje kao Ministrica nego u Svedskoj. hhh
(nada se da grijesim i da nije jos jedan UHLJEB)
(nada se da grijesim i da nije jos jedan UHLJEB)