Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- dale cooper
#27726 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kao što na drugoj temi spomenuh neki dan, ovaj strip/meme nikada nije bio prikladniji:

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#27727 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Sad sve postaje puno jasnije i za kanadu i grenland pa i rusiju... gramzivost americkih kapitalista. Nije ni čudo sto je tVump protivvnik klimatskih promjena.
-
geoxx
#27728 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Bild je vjerodostojan ko kurir.JovicSA wrote: ↑19/02/2025 20:42 Izgleda da je Trump sa Putinom dogovorio da sepovuku iz svih NATO država i baza koje su nastale nakon 1990. Kažu da će sa Kosova prvo otići i eto ti sranja u najavi.
Diplomatski izvori za njemački medij: Da li je moguće povlačenje američkih trupa iz Europe?
https://radiosarajevo.ba/vijesti/svijet ... ope/579505
-
Maliodmene
#27729 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ojacat ce Evropu drasticno, a onda ce reci da je blefiro i da mu je to samo i bio cilj
- Point.
#27730 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Šarlatan koji ne priznaje izbore kada ih izgubi proziva nekoga čija je zemlja napadnuta i koja je u ratnom stanju da je diktator. Još malo će bombardovati Ukrajinu. Svijet ima modernog Kvislinga, ime mu je Donald Trump. Crv.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#27731 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Samo hoce vise para za američku vojnu industriju. Hoce 5% BDP i to je toMaliodmene wrote: ↑19/02/2025 21:02 Ojacat ce Evropu drasticno, a onda ce reci da je blefiro i da mu je to samo i bio cilj
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#27732 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nije pitanje samo 5%, vec da se tih 5 % uglavnom potrosi kod njih..sime_cipol wrote: ↑19/02/2025 21:11Samo hoce vise para za američku vojnu industriju. Hoce 5% BDP i to je toMaliodmene wrote: ↑19/02/2025 21:02 Ojacat ce Evropu drasticno, a onda ce reci da je blefiro i da mu je to samo i bio cilj
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#27733 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa to sam i napisaokonektovan wrote: ↑19/02/2025 21:15Nije pitanje samo 5%, vec da se tih 5 % uglavnom potrosi kod njih..sime_cipol wrote: ↑19/02/2025 21:11Samo hoce vise para za američku vojnu industriju. Hoce 5% BDP i to je toMaliodmene wrote: ↑19/02/2025 21:02 Ojacat ce Evropu drasticno, a onda ce reci da je blefiro i da mu je to samo i bio cilj
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#27734 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
jes, samo što Evropa ima Rheinmetal i slične kompanije
pogledajte kretanje dionica
pogledajte kretanje dionica
-
Bossona
#27735 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Šokirajuća ogorčenost na veleizdajničku politiku Putlerove bitch i njegovih MAGAraca,...
- GandalfSivi
#27736 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Mislis ono kada glasaci urade nezavisno istrazivanje, uporede informacije iz razlicitih izvora, gdje traze objasnjenje tih informacija samo od strane ljudi koji su dokazani u tom polju i kojima je vaznija objektivnost i pouzdanost od stranacke pripadnosti?
- Point.
#27737 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kvisling Trump. Zovimo stvari pravim imenom.
-
omar little
#27738 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
boli amerikance kurac kako ostatak svijeta zove stvar.

- ultima_palabra
#27739 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Puste ga 4 godine pa ga skinu, pa Biden sve ponisti sto je ovaj radio, pa onda vrate Trumpa koji ponisti sve sto je Biden radio... stvarno mislis da bi neko to tako isplanirao?Dugarry wrote: ↑19/02/2025 18:50 Mislim, ovo sve izgleda kao neki haos. Trump, ovo ono....huka buka.
Ustvari, sve dobro planirano u institucijama, Pentagonu i slicno.
Sad Amerika ide u ovom pravcu, jer joj tako odgovara, i puste ovog sa lanca.
On zna granice, ili oni ga tome sa vremena na vrijeme upozore. Dokle moze i kako.
Isto kao kod nas ambasador. Dodje Murphy da odigra odredjenu ulogu, i onda ode....Dolazi novi sa nekim novim zadatkom.
- SaraFina
#27740 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nisam mislila na to. No mozes se referirati. Ako ti se da.GandalfSivi wrote: ↑19/02/2025 21:48Mislis ono kada glasaci urade nezavisno istrazivanje, uporede informacije iz razlicitih izvora, gdje traze objasnjenje tih informacija samo od strane ljudi koji su dokazani u tom polju i kojima je vaznija objektivnost i pouzdanost od stranacke pripadnosti?
Pitanje se odnosilo na tvoje radno okruzenje/zivotno okruzenje i prijatelje/poznanike. Jesu ljudi sokirani ovim sto lik svakodnevno radi, iznenadjeni, negoduju li? Odobravaju li? Kakav je „puls“?
Recimo danas su komentari na ZiB bili stvarno kul kad je Zelenskog okarakterizirao diktatorom.
-
Hendrix
#27741 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Milion ili milijarda, nema veze glavno da se woke leftardi sjebu.
Ovaj lik cim otvori usta slaze, lupa neke cifre o ustedi, raja se pali pa i nasi forumasi na ovo. U medjuvremenu ce da odere ameriku sa svojim ugovorima.
Ovaj lik cim otvori usta slaze, lupa neke cifre o ustedi, raja se pali pa i nasi forumasi na ovo. U medjuvremenu ce da odere ameriku sa svojim ugovorima.
Elon Musk’s Department of Government Efficiency claimed a saving of $8 billion on a terminated contract this week—but it was actually worth just $8 million.
The error represented about 15 percent of the total $55 billion savings DOGE has claimed it made to date. But the $55 billion claim was also apparently bogus: a set of “receipts” posted on its new website totaled just a quarter of $55 billion, even including the erroneous $8 billion.
- GandalfSivi
#27742 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne mozemo banalizirati stvari idejama da “samo hoce ovo ili ono”. Hoce lik presteojavanje svijeta koji ce biti zasnovan na onome u sta cijeli zivot vjeruje, a to je da veliki tlace male i da se samo sila cijeni. Znaci, Amerika, Rusija, Kina, Izrael, Saudija. Jos ako su ideoloski na istoj strani (ne vole “pedere” i slicne, o otvorenim demokratskim drustvima i da ne pricamo - nije slucajno da je nevladin sektor u Americi prva zrtva), onda jos bolje. Veliki podijele zonu uticaja i onda svako moze raditi u svojoj zoni sta hoce (upratiti Tajvan do kraja mandata).
Stoka kao stoka ce pratiti vodje (ovo nije vezano samo za Ameriku, globalno je tako), sve dok ih ne uhvati na djelu da im kradu iz dzepova (iza ledja uz izgovore moze, jer i stoka je slaba, milijarderi su jaki).
I onda kao i u prirodi, imas one male ribice (tipa Orbana, Vucica i slicnih) koji plivaju uz ajkule i jedu ono sto ostane. Tako bi i mi mogli (zamalo ne napisah, tako cemo i mi) biti pojedeni.
Btw, dok pisem ovo izleti mi notifikacija da Trump trazi direktnu kontrolu nad tijelima koje je Kongres uspostavio da maksuz budu nezavisni od Bijele kuce)…
Stoka kao stoka ce pratiti vodje (ovo nije vezano samo za Ameriku, globalno je tako), sve dok ih ne uhvati na djelu da im kradu iz dzepova (iza ledja uz izgovore moze, jer i stoka je slaba, milijarderi su jaki).
I onda kao i u prirodi, imas one male ribice (tipa Orbana, Vucica i slicnih) koji plivaju uz ajkule i jedu ono sto ostane. Tako bi i mi mogli (zamalo ne napisah, tako cemo i mi) biti pojedeni.
Btw, dok pisem ovo izleti mi notifikacija da Trump trazi direktnu kontrolu nad tijelima koje je Kongres uspostavio da maksuz budu nezavisni od Bijele kuce)…
- GandalfSivi
#27743 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ja ne mogu biti objektivan na nekom nivou cijele Amerike, ili barem nekoj srednjoj vrijednosti, jer ja sam skoro 20 godina naslonjen na DC, gdje haman pa pola ljudi koje znam radi ili za vladine ili nevladine organizacije, a u ta dva sektora ti je cunami. Ljudi spustili glave, gledaju da prezive, svaki dan neko novi dobije otkaz. Pisao sam nedavno, bukvalno imamo krizni centar (mi, medju rajom) kako pomoci onima koji su preko noci ostali haman bez svega…SaraFina wrote: ↑19/02/2025 22:15Nisam mislila na to. No mozes se referirati. Ako ti se da.GandalfSivi wrote: ↑19/02/2025 21:48Mislis ono kada glasaci urade nezavisno istrazivanje, uporede informacije iz razlicitih izvora, gdje traze objasnjenje tih informacija samo od strane ljudi koji su dokazani u tom polju i kojima je vaznija objektivnost i pouzdanost od stranacke pripadnosti?
Pitanje se odnosilo na tvoje radno okruzenje/zivotno okruzenje i prijatelje/poznanike. Jesu ljudi sokirani ovim sto lik svakodnevno radi, iznenadjeni, negoduju li? Odobravaju li? Kakav je „puls“?
Recimo danas su komentari na ZiB bili stvarno kul kad je Zelenskog okarakterizirao diktatorom.![]()
- Prpa.ba
#27744 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Koji scenarij mislis da je najizvjesniji za BiH, iz svoje perspektive?
-
statixx
#27745 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Meni samo nije jasno kako se svi misle namiriti u ovoj napacenoj zemlji. Mozda ce Vucic, ali gdje ce Orban i njemu slicni. 
- Jack Be Nimble
#27746 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jel iko od vas odradio porez? Kako ide proces? Kontam da bi duze mogli cekati ako neke pare dobijemo nazad.
- SaraFina
#27747 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Zanima me uzorak. Tvoje okruzenje. Ispada da lik smislja sranja u toku noci i kad ustane onda ih krene realizirati. Svaki dan nesto novo. Nije ni cudo da su ljudi iz NVO uplaseni za egzistenciju.GandalfSivi wrote: ↑19/02/2025 22:26Ja ne mogu biti objektivan na nekom nivou cijele Amerike, ili barem nekoj srednjoj vrijednosti, jer ja sam skoro 20 godina naslonjen na DC, gdje haman pa pola ljudi koje znam radi ili za vladine ili nevladine organizacije, a u ta dva sektora ti je cunami. Ljudi spustili glave, gledaju da prezive, svaki dan neko novi dobije otkaz. Pisao sam nedavno, bukvalno imamo krizni centar (mi, medju rajom) kako pomoci onima koji su preko noci ostali haman bez svega…SaraFina wrote: ↑19/02/2025 22:15Nisam mislila na to. No mozes se referirati. Ako ti se da.GandalfSivi wrote: ↑19/02/2025 21:48
Mislis ono kada glasaci urade nezavisno istrazivanje, uporede informacije iz razlicitih izvora, gdje traze objasnjenje tih informacija samo od strane ljudi koji su dokazani u tom polju i kojima je vaznija objektivnost i pouzdanost od stranacke pripadnosti?
Recimo danas su komentari na ZiB bili stvarno kul kad je Zelenskog okarakterizirao diktatorom.![]()
- GandalfSivi
#27748 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pisao sam neki dan. U kratkim crtama, neka nam je bog na pomoci. On nema apsolutno nikakvog interesa da nas odrzi u zivotu, a okruzen je likovima od Grenella, premo Blagojevica, do devila himself Peter Moroccoa (ako pridje Balkanu, znaj da je game over). Sto je Vucic dao Trumpovom zetu elitne lokacije u BG definitivno ne pomaze.
Mozda je sve u mojoj glavi, mozda je jos dovoljno dobrih ljudi kojima je Bosna u srcu, ali ja sam jako jako pesimistican.
Vidio sam da se raja smije Dini sto je rekao da ce pokusati uticati preko Turske i Saudije, ja kazem da je sada momenat da klecimo pred bilo kim ko nam zeli biti prijatelj i ko kod njega ima utiacaja. Saudija definitivno ima snage za to (ali sumnjam im u volju), dok mislim da ni sami Turci ne znaju jesu li mu na dobroj ili losoj strani. A onda ide i ono sta ce Rusi traziti za Artik, je li?
- Toffee karamela
#27749 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
uprati šta piše na transparentima Orbanovih fanova kad imaju negdje miting
mislim da traže sve što su izgubili raspadom Austro-Ugarske a gdje su Mađari većina
sve male pirane se nadaju da će u vrtlogu napada velike bijele ajkule izravnati račune sa sardinama
- GandalfSivi
#27750 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pogazeni smo ba, nema ni volje ni zelje kao sto je bilo 2017. Kakvih je samo protesta bilo te godine, stotine hiljada ljudi su protestovali, sada nula bodova. Cak i ne pricamo puno o politici, ljudi samo odmahnu glavom jer niko ne moze vjerovati. I onda vidis da vise od pola zemlje slavi njegove poteze i ono, samo se za glavu mozes uhvatiti. Ne postoji jedna licnost oko koje se ljudi mogu okupiti. Majke mi, podsjeca me na The day after film, kada padnu atomske i prezivjeli kao zombiji hodaju…
To je normalno sto se politike tice. Mimo toga, zivot ide svojim tokom. Oni koji nisu direktno pogodjeni zive kao i obicno. Sport, zima, porodice, putovanja, bla bla…