rezultati izbora i retorika u rs-u sve govore, nema puno toga da bi se trebalo znati vise, jednostavno bojkot svega sto finansira kroz bilo koji oblik takve anomalijeNaslovnica wrote: ↑18/02/2025 12:31O kakvim prijetnjama konkretno pričamo u kontekstu kupovine u Tropicu ili bilo gdje drugo?
Ono, Manju smo apsolvirali, pomnožili sa nulom i tjt, ko mu jebe mater.
Postoji li nešto što ne znamo a trebali bi?
i ne mrzim ja srbe ni hrvate ni ostale,
ne mrzim ni cetnike i ustase ali ih mnozim sa nulom
u manji kupovao dok ovaj nije poceo hvaliti generala, pomnozio ga s nulom mnogo prije ovih desavanja pred zatvaranje manja objekata po sarajevu
pađeni isto neke murale neke klince finansirao po hercegovini - dakle na black listi
risovic raja s dodikom, jednostavno nema dalje rasprave, crvena jabuka i tropic mogu propasti
pekara zlatno zrno koliko znam ostojic ima neke veze sa SDSom, dovoljna mi je 1992-1995 da ih pomnozim s nulom
sjetimo se medjutim mnogih sto im je svejedno pa su dugo finansirali skrivanje ratnih zlocinaca kroz kupovinu loz ulja na mandic pumpama
i tako rijetko koja firma tamo ima a da joj vlasnik ili mu familija nema duboke veze sa osobama koje su odgovorne ili podrzavaju najvece evropske zlocince poslije drugog svjetskog rata
kort tj fructa trade dodik na svadbi sina vlasnika, znaci delete, BBI banka finansirala i kreditirala dakle i ona delete
đurić na otvaranju u banjaluci prisustvo tadasnji načelnik banjaluke iz SNSDa, znaci delete