Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Chloe
Photo mod

#39176 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Chloe »

detroit-mercy wrote: 14/02/2025 18:33 Interesantna je ta dinamika sa "babinim" dole u vasem okrugu. Ovdje Kladuscani kazu da su iz Kladuse i nikoga briga. Nomala se zene i udaju za ostale porijeklom iz cijele BiH. Imam bas dosta te raje i Kladuse i mogu ti reci da su uglavnom ok. Malo znaju zabrzat kad pricaju :mrgreen: ali i oni pomalo gube taj svoj govor i stapaju se sa ostalim.
Vise je to izgleda neki lokalni antagonizam.
Ta je 8) :D
skrbavi-admin

#39177 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by skrbavi-admin »

kakavdanakneiskustvu wrote: 17/02/2025 08:21 ne kontam zbog čega se na portalima mora spomenuti u vijesti o kćerci Elona Muska, da je transrodna kćerka, zar nije dovoljno kćerka?
Cerka sa kitom :zzzz:
kakavdanakneiskustvu

#39178 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

skrbavi-admin wrote: 17/02/2025 18:07
kakavdanakneiskustvu wrote: 17/02/2025 08:21 ne kontam zbog čega se na portalima mora spomenuti u vijesti o kćerci Elona Muska, da je transrodna kćerka, zar nije dovoljno kćerka?
i da je tako, kćerka je, zar nije dovoljno napisati baš to, kćerka.
skrbavi-admin

#39179 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by skrbavi-admin »

kakavdanakneiskustvu wrote: 17/02/2025 18:15
Nije - mogo bi se neko zajebat kad naleti na kita. :mrgreen:
Laplace

#39180 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Laplace »

ultima_palabra wrote: 16/02/2025 00:51 Jesi li znao sta je Diddy radio prije svih ostalih? Nisi. Sjedi jedan onda :D

Ono naoruzano youtubeom zna ko je pedofil, zemljo otvori se…
Ma, pusti, svi su pedofili osim njega. 7.999.999.999 ljudi su pedofili, Njanjavi je ispravan.
Laplace

#39181 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Laplace »

belfy wrote: 16/02/2025 02:17
Njanjavi wrote: 16/02/2025 00:17
swanfilter wrote: 15/02/2025 23:01

Mah, bolest je oduvijek sveprisutna.

Nego, u slucaju Dalajlame u pitanju je javni nastup. Gledam i kontam, jel ovaj nadrogiran.
Vidio sam i to.
Ono sisanje jezika.
I onda mi se smiju kad kazem da je hawking bio pedo, doslovno
Smjesno jos uvazenom forumskom pucanstvu.
Tako su se smijali i kad se pricalo za klintona i epsteina.
Doslovno iste seljacke fore.
pa, realno, ko se ne bi smijao takvoj izjavi. covjek nije mogao ni ruku podici, nego cak "pricao" pomjeranjem obraza. a ti si utvrdio i proglasio ga za pedo - kako? slikom sa Epsteinom?

naravno da na nesto takvo moze uslijediti samo ismijavanje. ne znam sta si drugo ocekivao...
Za njega je istina sve što se prikaže na YouTube klipu sa žutim titlovima. Osjećaj za realnost - nula bodova.
kakavdanakneiskustvu

#39182 Re: Popularne stvari koje ne kontam

skrbavi-admin wrote: 17/02/2025 18:16

a jbg ja ozbiljno pišem
skrbavi-admin

#39183 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by skrbavi-admin »

kakavdanakneiskustvu wrote: 17/02/2025 18:24
skrbavi-admin wrote: 17/02/2025 18:16

a jbg ja ozbiljno pišem
:lol: :lol: :lol:
Laplace

#39184 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Laplace »

Hendrix wrote: 16/02/2025 22:28
Njanjavi wrote: 16/02/2025 12:54
Hendrix wrote: 16/02/2025 12:44

OK zakljucili smo Hawking pedo bio.

Sta je s Trumpom? Ili ne smijes reci nista protiv big daddya?

Ne zelim sad da vadis opet druga imena. Sta je s Trumpom i milion dokaza i slika o jaranstvu s Epsteinom?
Ja ne kontam sta je sa vama.
To sto ja uzivam u rasulu leftardske propagande ne znaci da volim trumpa.
Samo potpuni debil moze vjerovat icemu sto politicar kaze.
Pogotovo poslusan politicar poput trumpa.
Manijak i lopov jest al barem ne jebe djecu kao vecina liberalne klike.
Da je pedo i da ima toliko kajmaka kolko leftardi pricaju mislis da ne bi do sad isplivalo?
Ti bukvalno ponavljas tu maga mantru gdje su svi koji nisu s njima pedofili. To je malo isfurano vise.

Ignorises jaranstvo s Epsteinom, ono bezze jel? Jos frajer koristi njegov avion u izbornoj kampanji. Sve ok samo su drugovi, ne bi Trump nikad slago jel.

Puna usta deep state zavjera samo Trump na pravdi bozijoj nevin kada je rijec o Epsteinu.

Izadji malo iz balona covjece. Osvrni se oko sebe, ugasi desnicarske algoritme na sedam dana i izadji iz tog matrixa ludosti. Nisi jedini koji je upo u tu crnu rupu, ali mozes izaci iz nje.
Uskoro možemo očekivati da kolega piše kako migranti po Americi jedu mačke i pse. A možda je i Hawking jeo mačke i pse. Ono, skoči iz invalidskih kolica, trži za psom, uhvati ga i zagrize.
Laplace

#39185 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Laplace »

Više je pitanje kako je to Trumpu OK da njegovom najboljem jaranu Musku dijete bude transrodno dok obična raja može da bira jedino muško ili žensko? Neko bi pomislio da kod svešravednog Trumpa nema protekcije i da je on ukinuo sve međuspolove, sve osim muškog i ženskog.

Džabe ste se radovali izborom vašeg najdražeg Trampa, transrodne osobe i dalje postoje. Pametnije bi vam bilo da učite ruski jezik, jer će vaš idol prvom prilikom Evropu pokloniti Rusiji.
kakavdanakneiskustvu

#39186 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Laplace wrote: 17/02/2025 18:44 Više je pitanje kako je to Trumpu OK da njegovom najboljem jaranu Musku dijete bude transrodno dok obična raja može da bira jedino muško ili žensko? Neko bi pomislio da kod svešravednog Trumpa nema protekcije i da je on ukinuo sve međuspolove, sve osim muškog i ženskog.

Džabe ste se radovali izborom vašeg najdražeg Trampa, transrodne osobe i dalje postoje. Pametnije bi vam bilo da učite ruski jezik, jer će vaš idol prvom prilikom Evropu pokloniti Rusiji.

kako neko pitanje može biti više od nekog drugog?

ko se konkretno radovao?
Hendrix

#39187 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Hendrix »

Laplace wrote: 17/02/2025 18:44 Više je pitanje kako je to Trumpu OK da njegovom najboljem jaranu Musku dijete bude transrodno dok obična raja može da bira jedino muško ili žensko? Neko bi pomislio da kod svešravednog Trumpa nema protekcije i da je on ukinuo sve međuspolove, sve osim muškog i ženskog.

Sve ok kada big daddy radi. Babo je strog ali posten. Zamisli da je Biden imao ovaj comedy sketch sa drag Rudijem.

belfy

#39188 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by belfy »

Laplace wrote: 17/02/2025 18:23
Njanjavi wrote: 16/02/2025 00:17

Vidio sam i to.
Ono sisanje jezika.
I onda mi se smiju kad kazem da je hawking bio pedo, doslovno
Smjesno jos uvazenom forumskom pucanstvu.
Tako su se smijali i kad se pricalo za klintona i epsteina.
Doslovno iste seljacke fore.
pa, realno, ko se ne bi smijao takvoj izjavi. covjek nije mogao ni ruku podici, nego cak "pricao" pomjeranjem obraza. a ti si utvrdio i proglasio ga za pedo - kako? slikom sa Epsteinom?

naravno da na nesto takvo moze uslijediti samo ismijavanje. ne znam sta si drugo ocekivao...
Za njega je istina sve što se prikaže na YouTube klipu sa žutim titlovima. Osjećaj za realnost - nula bodova.
drug Laplace, ti zaista moras malo vise pratiti teme i ucesnike na istima, bas kao sto znas da moras pratiti ucenike. tako da ovdje grijesis. da si barem malo vise pogledao njegove postove vidio bi da je isti ili napusen ili na gljivama (koje jako cijeni i gdje se rado javlja na temama o istima). on se jednostavno napusi ili "nagljiva" i onda se prepusti tamo gdje ga vodi youtoube ili nesto drugo ili trece. onda usvoji taj narativ i nadalje samo trazi potvrdjenje istog, pa isti prenosi i dalje.

on nema svoje misljenje. kada on kaze da drugi ne misle, ne koriste mozak ili sta vec trece - to je samo projekcija njega samoga (iako on to ne moze da vidi). ti se, zaista moras potruditi da budes bolji pedagog, a bogumi i priholog. ne smijes dozvoliti da ti ovakve stvari promicu. da si se potrudio provjeriti njegove postove vidio bi kako se hvali kako moze da pisa sa balkona, kako je otkrio tajne gljiva, a tek je sada zapeo u svim ovim terijama zavjera.

da si sve to procitao mozda bi dosao do zakljucka da da je slabijeg imovinskog stanja i da zavidi svim onima koji nisu i da sada vidi neku priliku da se svima nagovori, iako i to nerealno. jer to nece promijeniti njegovo stanje.

elem, da sumiram - mislim da si ti los i nikakav ucitelj/profesor/predavac, a Njanjavi samo poklekli pojedinac. jer, od njega se ne ocekuje nista, a od tebe bas i ne. nadam se da svoje ucenike pokusavas upoznati bolje nego forumske sugovornike. sta vise da ti kazem...
Njanjavi

#39189 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

:lol: :lol: :lol:
Al me nasmija matori pred spavanje kruh te rodio :D
Laplace

#39190 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Laplace »

belfy wrote: 18/02/2025 00:38

drug Laplace, ti zaista moras malo vise pratiti teme i ucesnike na istima, bas kao sto znas da moras pratiti ucenike. tako da ovdje grijesis. da si barem malo vise pogledao njegove postove vidio bi da je isti ili napusen ili na gljivama (koje jako cijeni i gdje se rado javlja na temama o istima). on se jednostavno napusi ili "nagljiva" i onda se prepusti tamo gdje ga vodi youtoube ili nesto drugo ili trece. onda usvoji taj narativ i nadalje samo trazi potvrdjenje istog, pa isti prenosi i dalje.

on nema svoje misljenje. kada on kaze da drugi ne misle, ne koriste mozak ili sta vec trece - to je samo projekcija njega samoga (iako on to ne moze da vidi). ti se, zaista moras potruditi da budes bolji pedagog, a bogumi i priholog. ne smijes dozvoliti da ti ovakve stvari promicu. da si se potrudio provjeriti njegove postove vidio bi kako se hvali kako moze da pisa sa balkona, kako je otkrio tajne gljiva, a tek je sada zapeo u svim ovim terijama zavjera.

da si sve to procitao mozda bi dosao do zakljucka da da je slabijeg imovinskog stanja i da zavidi svim onima koji nisu i da sada vidi neku priliku da se svima nagovori, iako i to nerealno. jer to nece promijeniti njegovo stanje.

elem, da sumiram - mislim da si ti los i nikakav ucitelj/profesor/predavac, a Njanjavi samo poklekli pojedinac. jer, od njega se ne ocekuje nista, a od tebe bas i ne. nadam se da svoje ucenike pokusavas upoznati bolje nego forumske sugovornike. sta vise da ti kazem...
Svega toga sam svjestan, ali nisam htio da pišem kilometarski komentar.

Edit: A što se ti meni nagovori... Na čijoj si ti strani? Trebaš njega iskritikovati a ne mene, ja sam naš.
belfy

#39191 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by belfy »

Laplace wrote: 18/02/2025 13:18

Edit: A što se ti meni nagovori... Na čijoj si ti strani? Trebaš njega iskritikovati a ne mene, ja sam naš.
da oderedim stranu? cuj, imam nekog interesantno umiksanog iskustva i u pedagogiji. i, da, jesam ti se nagovorio. ali ovo o odabiranju strane mi je vrlo indikativno (sto ce reci da mi ukazuje na nesto). kao i ovo sto na kraju kazes da si "nas"? sta bi to uopste trebalo da znaci? i koji su ti sa drug strane koje treba iskritikovati?
Laplace

#39192 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Laplace »

belfy wrote: 19/02/2025 03:28
Laplace wrote: 18/02/2025 13:18

da oderedim stranu? cuj, imam nekog interesantno umiksanog iskustva i u pedagogiji. i, da, jesam ti se nagovorio. ali ovo o odabiranju strane mi je vrlo indikativno (sto ce reci da mi ukazuje na nesto). kao i ovo sto na kraju kazes da si "nas"? sta bi to uopste trebalo da znaci? i koji su ti sa drug strane koje treba iskritikovati?
Šala, druže, šala.
Laplace

#39193 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Laplace »

Interesantna stvar je na Facebook stranici Severine (izletilo mi odnekud, a kako znamo situaciju od one zabrane ulaska u Srbiju pa nadalje pratio sam komentare).

Znači, čopor likova dolazi na njenu stranicu sa raznoraznim komentarima, tipa "dokle više ova iskače", "šta se eksponira" itsl. (a njena FB stranica, da ponovim - valjda bi tu trebale biti objave o bjeloglavom orlu). Pa onda na njenu objavu sa koncerta u Ptuju "marš iz Srbije" (Koji vrag?! Otkad je Ptuj u Srbiji?), pa "sramota, kako se oblači" (ko te, druže, tjera da gledaš?) itd. itd. Uglavnom, čoporativno napadanje. Kao da ti uđu u kuću i napadaju te da "šta ti tu radiš po cijeli dan?" "marš iz moje kuće" (tvoje?) "sramota hodati u donjem veću po kući" itd.

Znam da je udarila u bolnu tačku sa genocidom i sad još pojačala podrškom studentskih protesta.

Za to vrijeme joj tim komentarima podižu reach stranice i vjerovatno povećavaju zaradu od reklama (nisam gledao ima li reklama).
kakavdanakneiskustvu

#39195 Re: Popularne stvari koje ne kontam

https://www.index.hr/magazin/clanak/cyn ... 5cpXH4LVRg

šta je iduće, transrodna azijatkinja će glumiti Isusa?
Laertes

#39196 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Laertes »

kakavdanakneiskustvu wrote: 19/02/2025 16:27 https://www.index.hr/magazin/clanak/cyn ... 5cpXH4LVRg

šta je iduće, transrodna azijatkinja će glumiti Isusa?
Muhameda :mrgreen:
Laplace

#39197 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Laplace »

Ja, i? I crnkinja koja glumi Isusa je realnija od scena iz serije "Černobilj" (otvorene rane od radijacije, radijacija koja se prenosi kao zarazna bolest,...), a ona se predstavlja kao serija rađena po istinitim događajima. I po čemu je bijelac koji glumi Isusa realniji od crnca koji glumi Isusa (da na trenutak zanemarimo spol).
kakavdanakneiskustvu

#39198 Re: Popularne stvari koje ne kontam

pa valjda po tome što je Isus ako je postojao, bio bijelac, i bio je muškarac a ne žena, što je prilično bitno.

ne očekujem da ćeš odgovoriti jer čekam da na dva pitanja na drugim temama odgovoriš ,a ti to izbjegavaš
Laplace

#39199 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Laplace »

A na osnovu čega zaključuješ da je Isus bio bijelac? Nije sigurno čak ni da je uopšte postojao, a koje mu je porijeklo? Rođen u Holandiji?
Laplace

#39200 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Laplace »

[On očekuje da mu po 54156415346156161. put odgovorim na pitanje na koje sam mu odgovorio 54156415346156160 puta. Tipično antivakserski: unedogled postavlja jedna te ista pitanja, na koje mu je odgovoreno, ali njemu se odgovori ne sviđaju pa ponavlja pitanja ne bi li dobio odgovor koji mu se sviđa.]
Post Reply