nema sendvicha bez Tomija
nema pjesme bez Dzonija
Moderator: anex
ni tosta. hrskavo!
si! prego.snijeg_led wrote: ↑16/02/2025 05:33eccellente, una fetta per me per favore
Amore mio![]()
nema je odavno sigurno i do 7-8 godinabitanga_sa_otesa wrote: ↑16/02/2025 14:11 top2 se to zvalo,primjetio sam da je vise nema ...mozda sto raja bojkotuje pa ne prave vise![]()
primjetio sam u zadnje vrijeme da se popravio ukus thomy majoneze u tubi,kao prijeratna je
I Sebija isto misli
Kaže: zaključali su cijenu suncokretovog ulja na 3,15 KM.
Prije nekoliko godina sam malo isprobavao foru sa barkod skenerom: skeniraš proizvod i on bi ti trebao u rezultatima ponuditi cijene tog proizvodima u marketima i tržnim centrima u ostalim marketima i tržnim centrima. To je ideja, ali (bar kod nas) nije nikad zaživjelo. A dobro bi bilo da se taj sistem uspostavi. To bi bilo bolje rješenje od ovih zaključavanja cijena (koje je toliko efikasno da su cijene u teoriji zaključane a u praksi otključane). Ono, vidiš šećer sa cijenom 2,80 KM, skeniraš i izlista da je isti taj šećer u marketu 600 metara dalje 2,55 KM. Prošetaš i uštediš 0,25 KM po kg šećera.Forumerrer wrote: ↑15/02/2025 08:48 Ovakav bojkot nema nikakvog smisla.
Neko treba uporediti cijene i na osnovu toga bojkotovati najskuplji lanac.
Ili odabrati neki kvarljivi proizvod koji ima kratak rok trajanja, a poskupio je bez razloga, npr. hljeb.
Da je za vrijeme komunizma, pisao bi da sam reakcionarska buržoazija.
Bezbroj puta ti je odgovoreno da SFRJ nije bila komunistika država, ali ti po svom starom seljačkom....Haris.ba wrote: ↑16/02/2025 16:22Da je za vrijeme komunizma, pisao bi da sam reakcionarska buržoazija.
Teške su to bolesti kad se sve ideološki gleda.