BiH - Crna hronika

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
dale cooper

#3376 Re: BiH - Crna hronika

Post by dale cooper »

_BataZiv_0809 wrote: 14/02/2025 15:39 Opet TK.

@dale cooper @Laertes sta je za rec?
Ogromna količina patoloških manijaka. :| Ne da ih fali i u drugim dijelovima zemlje.
Thorgerson

#3377 Re: BiH - Crna hronika

Post by Thorgerson »

apsidejzi wrote: 14/02/2025 10:52 Zanimljivo kako su forumske moralne vertikale vec osudile ovog covjeka bez da ista znaju o njemu. Ocito nevinost prije nego se DOKAZE krivica ni sta ne znaci. Vjerovali vi meni ili ne, ali svi vi koji zagovarate njegovo ubistvo, zelite mu dzehenem i patnju na ovom i na onom svijetu... ste zapravo isti kao i on. Iz vas progovara ista ona emocija zbog koje mislite da je on ubio zenu i dijete. Ne kazem ja da nije, najvjerovatnije jeste, ali i dalje postoji mogucnost da je treca osoba umjesana i da je neka treca prica u pitanju. Sta ako se lik kockao i prokockao sve i onda dosao neko, ubio mu porodicu a njega odveo da ga muci? Ne znamo. Apsolutno nista o njemu ne znamo, osim da su mu zena i dijete udavljeni i da je on nestao. sve ostalo su nagadjanja.

I onda dodju ljudi i pricaju kako mu zele patnju, dzeheneme, kako mu zele samoubistvo i bezbroj drugih pogrdnih naziva. Sto ustvari govore da ste i vi emotivni na isti nacin za koji njega optuzujete za emotivnost. Al haj ti to nekome objasni...
Zna se sve. To sto ti ne znas, to je druga stvar.
Thorgerson

#3378 Re: BiH - Crna hronika

Post by Thorgerson »

Ateista wrote: 14/02/2025 15:06
apsidejzi wrote: 14/02/2025 10:52 Zanimljivo kako su forumske moralne vertikale vec osudile ovog covjeka bez da ista znaju o njemu. Ocito nevinost prije nego se DOKAZE krivica ni sta ne znaci. Vjerovali vi meni ili ne, ali svi vi koji zagovarate njegovo ubistvo, zelite mu dzehenem i patnju na ovom i na onom svijetu... ste zapravo isti kao i on. Iz vas progovara ista ona emocija zbog koje mislite da je on ubio zenu i dijete. Ne kazem ja da nije, najvjerovatnije jeste, ali i dalje postoji mogucnost da je treca osoba umjesana i da je neka treca prica u pitanju. Sta ako se lik kockao i prokockao sve i onda dosao neko, ubio mu porodicu a njega odveo da ga muci? Ne znamo. Apsolutno nista o njemu ne znamo, osim da su mu zena i dijete udavljeni i da je on nestao. sve ostalo su nagadjanja.

I onda dodju ljudi i pricaju kako mu zele patnju, dzeheneme, kako mu zele samoubistvo i bezbroj drugih pogrdnih naziva. Sto ustvari govore da ste i vi emotivni na isti nacin za koji njega optuzujete za emotivnost. Al haj ti to nekome objasni...
:thumbup:
U pravu si, iako je mala mogucnost za tako nesto, ona ipak postoji.
Uvijek postoji vjerovatnoca, naravno.

Ali jbt bas moras potegnuti i izvuci iz naftalina ovaj scenario. Pa najgori karteli na svijetu ne dave djecu.

I evo da idemo nategnutom pricom. Sta je ovaj mogao prokockati? I sta kamatar ili ko vec dobije tako sto ubije "klijenta" ili mu unisti zivot? Ne ide to tako.

Navedite jedan slucaj gdje je kamatar ubio "klijenta". Upravo se suprotno desava. I ja cu nabrojati barem 3 slucaja samo iz Sarajeva gdje je kamatar ubijen.

Ono, nije problem nateguti pricu. Ali vjerovatnoca da se ovo gore desilo, je ravna toj da su se sami podavili.
apsidejzi

#3379 Re: BiH - Crna hronika

Post by apsidejzi »

Thorgerson wrote: 14/02/2025 19:00

Vidis, tu je razlika mene i tebe. Ja trazim dokaz iako pretpostavljam nesto. Ti djelujes iako nisi 100% siguran. Sta ako je ovaj scenarij: On mislio da ga ona vara i da dijete nije njegovo. Udavio ih oboje. Nije trazio dokaz, znalo se sve... Tu je razlika drug, tebe i mene.
Chloe
Photo mod

#3380 Re: BiH - Crna hronika

Post by Chloe »

Ima li vijesti o tipu iz Klalesije? :?
insaneinthebrain

#3381 Re: BiH - Crna hronika

Post by insaneinthebrain »

Chloe wrote: 14/02/2025 21:23 Ima li vijesti o tipu iz Klalesije? :?
popio solnu kiselinu i zaronio. samo treba da ga nadju
Laertes

#3382 Re: BiH - Crna hronika

Post by Laertes »

_BataZiv_0809 wrote: 14/02/2025 15:39 Opet TK.

@dale cooper @Laertes sta je za rec?
I Kalesija i ova na južnoj... Jbg, sa svih strana nas handre...
Hendrix

#3383 Re: BiH - Crna hronika

Post by Hendrix »

I naravno da ce dezurni MAGA trolovi prosipati suplju o tome kako ne znamo sve detalje i tome slicno. Pa i kada mozda i priznaju da je lik ubio zenu i dijete, bice opet da je ona kriva.

Gnusno nema sta.
tap3ah75

#3384 Re: BiH - Crna hronika

Post by tap3ah75 »

Ja nešto kontam da ako si pregledao par filmova i koju kvalitetnu seriju možeš se kod nas lako izvući kad te policija "ganja". I ako uspiješ biti smiren i ne paničiš.

Promijeniš malo sti oblačenja, ošišaš se, obriješ .... ili pustiš kosu, brkove .... pritajiš se neko vrijeme i lagano u drugi kanton (koji nije prvi do tvog) odeš započneš novi život.
PlusSA

#3385 Re: BiH - Crna hronika

Post by PlusSA »

insaneinthebrain wrote: 14/02/2025 21:24
Chloe wrote: 14/02/2025 21:23 Ima li vijesti o tipu iz Klalesije? :?
popio solnu kiselinu i zaronio. samo treba da ga nadju
nešto ne vjerujem da ima petlju za to..
više nešto mislim da se skriva, a policija lagano roni.
tap3ah75

#3386 Re: BiH - Crna hronika

Post by tap3ah75 »

banjaluka078 wrote: 14/02/2025 10:10

Onaj BL pedofil kad je iskočio kroz prozor BL Osnovnog suda je tako dobro i temeljito tražen, da se par sedmica poslije javio iz Zagreba i tamo dao intervju.
Nije BL nego kakanjski pedofil.
Mišković - samo govnjivom motkom zatući.
ZoomZoomKiwi

#3387 Re: BiH - Crna hronika

Post by ZoomZoomKiwi »

tap3ah75 wrote: 14/02/2025 22:52 Ja nešto kontam da ako si pregledao par filmova i koju kvalitetnu seriju možeš se kod nas lako izvući kad te policija "ganja". I ako uspiješ biti smiren i ne paničiš.

Promijeniš malo sti oblačenja, ošišaš se, obriješ .... ili pustiš kosu, brkove .... pritajiš se neko vrijeme i lagano u drugi kanton (koji nije prvi do tvog) odeš započneš novi život.
A posao, novac?

Za to ti trebaju dokumenti, odakle ti?

To mora baš bit onda organizovano, da bukvalno imaš spreman novi identitet.
Ko je dovoljno bogat i metodičan za to, vjerovatno neće svojim rukama ni uraditi ovo ili nešto slično, niti bi ostao u državi.

To već nije na mah, nego s predumišljajem.
SaraFina

#3388 Re: BiH - Crna hronika

Post by SaraFina »

apsidejzi wrote: 14/02/2025 19:52

Vidis, tu je razlika mene i tebe. Ja trazim dokaz iako pretpostavljam nesto. Ti djelujes iako nisi 100% siguran. Sta ako je ovaj scenarij: On mislio da ga ona vara i da dijete nije njegovo. Udavio ih oboje. Nije trazio dokaz, znalo se sve... Tu je razlika drug, tebe i mene.
Ne postoji scenario kao tvoj „dokaz“ niti „predpostavka“ koja bi opravdala ubojstvo zene i djeteta. Sta je s tobom na svakoj temi covjece?
dale cooper

#3389 Re: BiH - Crna hronika

Post by dale cooper »

Ne znam o čemu ovaj gore bulazni stigli su nalazi obdukcije tijela žene i dijeta i potvrđeno je da je on ubica. :-)
SaraFina

#3390 Re: BiH - Crna hronika

Post by SaraFina »

dale cooper wrote: 14/02/2025 23:21 Ne znam o čemu ovaj gore bulazni stigli su nalazi obdukcije tijela žene i dijeta i potvrđeno je da je on ubica. :-)
Pa hoce da monatrumu dadne alibi. Kao lik rogonja zbog javne sramote „uzeo pravdu u svoje ruke“.

Uzas.

Karika neke gluposti.
Last edited by SaraFina on 14/02/2025 23:25, edited 1 time in total.
dale cooper

#3391 Re: BiH - Crna hronika

Post by dale cooper »

apsidejzi wrote: 14/02/2025 23:25
dale cooper wrote: 14/02/2025 23:21 Ne znam o čemu ovaj gore bulazni stigli su nalazi obdukcije tijela žene i dijeta i potvrđeno je da je on ubica. :-)
Imas li link na tu vijest?
https://klix.ba/obdukcija-pokazala-em ... gu-i-sina/

Zamijeni ovo klix ba sa raport ba.
Last edited by dale cooper on 14/02/2025 23:27, edited 1 time in total.
basicm

#3392 Re: BiH - Crna hronika

Post by basicm »

Kaze vam da postoji mogucnost, iako promilno mala, da nije kako se cini.
sumirprimus

#3393 Re: BiH - Crna hronika

Post by sumirprimus »

Ja sam cuo pricu da ju je maltretirao prije ubistva i prijetio da ce uradit sto je uradio.
Messier

#3394 Re: BiH - Crna hronika

Post by Messier »

Pogledas u 00 59, u glupom, februarskom petku 2025te, sta dominira, u razgovorima, na glavnom talk portalu u zajednici.

Samo kliknes last post opciju

Ne mozes ti to ispraviti niti smjenama u tuzilastvu, niti bilo kojom hanzaplast terapijom
haubica_i_to_teshka

#3395 Re: BiH - Crna hronika

Post by haubica_i_to_teshka »

apsidejzi wrote: 14/02/2025 19:52

Nek’ im je laka zemlja, a porodici ubijene majke i djeteta saucesce!

@apsi,malo empatije prema zrtvama,( ne mora sva na stranu osumnjicenog zar ne!?)Nisam procitao sve tvoje upise na temi, ako sam propustio (empatiju prema zrtvama)halali,imas izvinjenje!

Ja cu malo povrsno, (ti k’o Pacifik,ja k’o Miljacka).
Znaci dijete i majka kockali, pa neki likovi dosli uradili sto jesu, njega oteli “na pravdi Boga”
Cekaj!
Nisam ja ovo dobro skont’o.
Da probam ponovo.
On kock’o, oni dosli ubili mu sina i zenu.
On nije kriv sto je prokock’o, dijete i zena krivi ,sto nisu vracali njegov kockarski dug.
Valjda sam sad nesto skont’o.

Kako sam procitao (znaci nista zvanicno): “zenu udavio, sina ugusio.”
Vidis li razliku?
99,9% (aka je preneseno tacno) znam razliku zasto je zenu udavio, a sina ugusio, znas li ti?

Izgleda da si veliki legalista i moralista pa ovaj drugi komentar (o nevjerstvu i kako se to kod nas naziva “kopile” necu komentarisati..sve si sam napisao (pa ako sebe drugi “vide” kroz postove gdje su na strani ubijenog djeteta i majke)…a ti i nesto kao opravdao u tom slucaju…
Ili sam opet nesto pogresno(napominjem, samo iz tvog teksta koji si samovoljno i bez prinude napisao.(mozda nisi????)

Prijatno.
Sanjarko

#3396 Re: BiH - Crna hronika

Post by Sanjarko »

Izgleda je zenu onesvijestio sa dva udarca, tako ja zakljuci iz nalaza obdukcije ili kojega vec nalaza. Znaci prvo je nju onesvjestio sa dva udarca mozda, a onda je udavio mozda. Ne znam da li je sina isto udario, nisu spomenuli da su nadzeni recu ovako tragovi udaraca na njemu, na zeninoj glavi jesu.

Ako je nju onesvijestio sa udarcima u glavu, onda je moguce da je sina udavio prvo. Monstruozno kako god da je bilo.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#3397 Re: BiH - Crna hronika

Post by izvrsni direktor »

Messier wrote: 15/02/2025 00:59 Pogledas u 00 59, u glupom, februarskom petku 2025te, sta dominira, u razgovorima, na glavnom talk portalu u zajednici.

Samo kliknes last post opciju

Ne mozes ti to ispraviti niti smjenama u tuzilastvu, niti bilo kojom hanzaplast terapijom
Godine sistemskog unistavanja drustva dolaze na naplatu
banjaluka078

#3398 Re: BiH - Crna hronika

Post by banjaluka078 »

tap3ah75 wrote: 14/02/2025 23:00
Nije BL nego kakanjski pedofil.
Mišković - samo govnjivom motkom zatući.
Mislila sam na dešavanje iz BL. A i boravio je ovdje neko vrijeme.
narcisaa

#3400 Re: BiH - Crna hronika

Post by narcisaa »

Sto je pobjegao, bas, na podrucje BL i Prnjavora?
Post Reply