Pisao sam ovdje, otisao da kupim ukrasne cepove za sarafe na felgama.
Kakve imas cepove za saraf 17?
Kaze koji auto i broj sasije?
Reko jel cujes sebe, trebaju mi ukrasni cepovi za saraf 17.
On opet, koji je auto i broj sasije?
I ja preko vrata.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Pisao sam ovdje, otisao da kupim ukrasne cepove za sarafe na felgama.
Da ne odgovaram pojedinačno sve sam uvjereniji da moram promijenit majstora jer ne zna zamijenit filter, uglavnom uslikam i postavim ovdjeHD_2015 wrote: ↑13/02/2025 14:26da nije ovaj:Juliuscezar wrote: ↑13/02/2025 13:17 Imam Peugeot 307 1.6 hdi, 2007. Godište. Gdje god odem daju mi filter goriva koji ne odgovara. Zadnje što su mi rekli treba mi neki filter goriva sa senzorom, ali to nigdje ne nalazim. Po šasiji izbacuje "obični" filter koji nema džek
https://autobox.ba/filter-goriva-mann-filter-wk-939-2-z
Oj ljudi skontao sam, majstor mi nije znao sa ae kod pežoa kas se mijenja filter ostavlja jedan dio sa starog.Juliuscezar wrote: ↑14/02/2025 00:52Da ne odgovaram pojedinačno sve sam uvjereniji da moram promijenit majstora jer ne zna zamijenit filter, uglavnom uslikam i postavim ovdjeHD_2015 wrote: ↑13/02/2025 14:26da nije ovaj:Juliuscezar wrote: ↑13/02/2025 13:17 Imam Peugeot 307 1.6 hdi, 2007. Godište. Gdje god odem daju mi filter goriva koji ne odgovara. Zadnje što su mi rekli treba mi neki filter goriva sa senzorom, ali to nigdje ne nalazim. Po šasiji izbacuje "obični" filter koji nema džek
Tako sam nekada donio spisak brojeva filtera i rekoh mogu li ovi filteri kaze on imas li saobracajnu kazem ja nebitno samo daj po tim brojevima ali neces moci kasnije zamijeniti, on ko nesto ljut potpisa se na racun nema zamjene, gledam ga rekoh pasa ko ti je rekao da cu mijenjati samo nek' si ti po tim brojevima ubo i to je toEvolution_IV wrote: ↑13/02/2025 22:55 ma budale ba, doneses broj dijela i pravis se blesav, jedino to pali![]()
nemam saobracajnu, ne znam napamet br.sasije i zdravo, hocete/necete pare
promjeni majstoraJuliuscezar wrote: ↑14/02/2025 01:00Oj ljudi skontao sam, majstor mi nije znao sa ae kod pežoa kas se mijenja filter ostavlja jedan dio sa starog.Juliuscezar wrote: ↑14/02/2025 00:52Da ne odgovaram pojedinačno sve sam uvjereniji da moram promijenit majstora jer ne zna zamijenit filter, uglavnom uslikam i postavim ovdjeHD_2015 wrote: ↑13/02/2025 14:26
da nije ovaj:
https://youtu.be/lNjMHLnbtIw?si=tDqiuvqDpCAoH2OE
Motorex radi sa majstorima, mi smo nebitni tu, ne moras im nikad uci sto se njih tice. Ugovore sa majstorima, ovi samo kod njih kupuju, dobiju 30% popust.
Ja kad sam kupovao gume u Kiseljaku šarafi nisu odgovarali sa starih, i sad šta cu u drugom gradu...ima motorex uzmem sve šarafe za sve 4 gume (4 sarafa po gumi) platio 150 maraka
Šta sa "starih"? Nema veze guma sa šarafima. Jesi li kupovao i felge? Ako jesi, trebali su ti dati i šarafe. Ako nisu, zahebali su te dobro. Ako si donio svoje felge - gdje su ti šarafi sa tih felgi - opet te je zahebao onaj ko ti je ranije prodao felge.
Ne pitaj mrsko mi i objasnjavat haha, bušio neko doboše i stavljao neke žnj šarafe koji su mogli prolazit kroz celicne felge a nisu mogle kroz fabricke koje sam kupio. Poslije tog sam morao i poklopce doboša mjenjat i zajebavat se sa timHD_2015 wrote: ↑14/02/2025 09:32Šta sa "starih"? Nema veze guma sa šarafima. Jesi li kupovao i felge? Ako jesi, trebali su ti dati i šarafe. Ako nisu, zahebali su te dobro. Ako si donio svoje felge - gdje su ti šarafi sa tih felgi - opet te je zahebao onaj ko ti je ranije prodao felge.
Motorex dere ko lud. Budala je ko uzima u motorexu. Moj majstor to sam kaže. Ne znam od koga on nabavlja. Ja u motorexu nisam nikada našao što sam tražio, a i ono što sam našao bilo je duplo skuplje od prodavnice udaljene 300m.
textar diskove q+ i trw plocice, jako dobra kombinacijastronghold wrote: ↑15/02/2025 08:39 Raja može pomoć, gdje najpovoljnije kupiti diskove i pločice za sva četiri točka za Pug508 i koji brend preporučuje te? I da li je TRV dobra marka ili neka druga preporuka?
Koliko love te izašlo brat?Evolution_IV wrote: ↑15/02/2025 09:15textar diskove q+ i trw plocice, jako dobra kombinacijastronghold wrote: ↑15/02/2025 08:39 Raja može pomoć, gdje najpovoljnije kupiti diskove i pločice za sva četiri točka za Pug508 i koji brend preporučuje te? I da li je TRV dobra marka ili neka druga preporuka?
kupovao sam u intercars
oko 350KM prednji trap, nisam sve odjednom mijenjao i nije pezo bio, al eto da znas sta valjastronghold wrote: ↑15/02/2025 09:18Koliko love te izašlo brat?Evolution_IV wrote: ↑15/02/2025 09:15textar diskove q+ i trw plocice, jako dobra kombinacijastronghold wrote: ↑15/02/2025 08:39 Raja može pomoć, gdje najpovoljnije kupiti diskove i pločice za sva četiri točka za Pug508 i koji brend preporučuje te? I da li je TRV dobra marka ili neka druga preporuka?
kupovao sam u intercars
Unitrade - Brembo diskovi budu obicno najpovoljnijistronghold wrote: ↑15/02/2025 08:39 Raja može pomoć, gdje najpovoljnije kupiti diskove i pločice za sva četiri točka za Pug508 i koji brend preporučuje te? I da li je TRV dobra marka ili neka druga preporuka?
Ako si u sarajevu javi se autoklinki kajimovicstronghold wrote: ↑15/02/2025 08:39 Raja može pomoć, gdje najpovoljnije kupiti diskove i pločice za sva četiri točka za Pug508 i koji brend preporučuje te? I da li je TRV dobra marka ili neka druga preporuka?
svi su made in