Upravo kao sto kazes. Jutros u banci gledam i ne vjerujem, smijali smo se svi, pa onda vise nije smijesno…Thorgerson wrote: ↑13/02/2025 12:49Svjesni smo.
Dovoljno ti je da jedan dan odes malo do banke, do nekih saltera u opstini, provozaj se tramvajem, sjedi onda u auto provozaj se gradom.
Vidjet ces toliko nekulture seljakluka, papanluka i budala, psihopada. U jednom danu.
Meni se nedavno desilo, iz cista mira da mi lik iza mene u autu psuje, vidim ga urla kao idiot, jer sam stao na kruznom da pjesak predje. Pjesak nije bio odmah tu, nego je bio kreno ka pjesackom, a ovaj iza valjda zuri u SpaceX ili je mozda neki neuro hirurg. Ali pomahnitao, imam osjecaj da je imao kakvo oruzje, pucao bi. 30min poslije toga gospdjetina u 60im mi se uvaljuje u redu u opstini. Svadja. Na drugom salteru lik isto neki urla.
Ne znam. Putovao sam. Al na jednom mjestu, u kratkom roku...tesko je vidjeti ovoliko budala i psihopata. I govorim o "obicnim" ljudima. Nemojte sad spominjati tipa ima po Berlinu, Parizu ljudi leze po ulici i sl. To je druga grupa ljudi. Mi ovdje pricamo o tako rexi ljudima koji rade, imaju porodice, izgledaju, ali samo izgledaju kulturno.![]()
Sad u apoteci, mladji lik, 30-ak godina, ja ulazim on izlazi, ode nabraja kud si krenuo, ne mogu izaci od tebe…e kad njega to izbija iz cipela, zamislite ga u stresnoj situaciji.
Obolio narod.