Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hali gali halid wrote: ↑10/02/2025 17:03
Ja sam slao email mjesnoj zajednici. A sta uraditi po pitanju vlasnika koji prodaju vozila i zauzimaju parking mjesta, a registrovani su, ili bar posjeduju tablice.
Trappist wrote: ↑11/02/2025 14:54
ova slika treba svaki dan biti na onoj temi "glup smo narod, sad je i dokazano". U nedjelju scena, oko 10 ujutru na ovom parkingu nema ukupno 20 auta, prazan doslovno. Zenska nekakva sa rozim kacketom dodje sa bmwom i ovako ostavi auto kao ovi na slici odmah tamo uz ulaz u bingo, ode u teretanu. E jebo ti nas...
A reci mi molim te zasto bi se parkirala gdje je predvidjeno, ako nema sankcije? To sto ti i ja imamo neke norme ponasanja ne znaci da drugi imaju. Sto se mene tice neka parkira gdje god hoce i kako hoce ako nema neko da kazni. Ako ovo dopusta biMgo i jebe mu se za normalne posjetioce, bujrum sestro. Vjeruj i ja bih da imam manje obraza, bolje bih prosao.
ova slika treba svaki dan biti na onoj temi "glup smo narod, sad je i dokazano". U nedjelju scena, oko 10 ujutru na ovom parkingu nema ukupno 20 auta, prazan doslovno. Zenska nekakva sa rozim kacketom dodje sa bmwom i ovako ostavi auto kao ovi na slici odmah tamo uz ulaz u bingo, ode u teretanu. E jebo ti nas...
vozi se 5-10 km, parkira metar od teretane, i onda trci na traci 5-10 km i objavi selfi
vozi se 5-10 km, parkira metar od teretane, i onda trci na traci 5-10 km i objavi selfi
A reci mi molim te zasto bi se parkirala gdje je predvidjeno, ako nema sankcije? To sto ti i ja imamo neke norme ponasanja ne znaci da drugi imaju. Sto se mene tice neka parkira gdje god hoce i kako hoce ako nema neko da kazni. Ako ovo dopusta biMgo i jebe mu se za normalne posjetioce, bujrum sestro. Vjeruj i ja bih da imam manje obraza, bolje bih prosao.
Dok kada će ovaj trol - trolovati ?
Znam da se rad moderacije ne komentariše.
Hvala.
Nije trolanje, vec je istina. Sta je trolanje u tome da ako vlasnik parkinga ne zeli da uvede red da i trebaju da iskoristavaju? Bingo vrlo lako moze uvesti zabranu takvog ponasanja, no ne zele. Kako ne zele, neko ko nema problem sa krsenjem pravila i papanlukom to i koristi.
Ovo je naše shvatanje zdravog života: dođeš autom do ulaza u teretanu pa si u njoj fizički aktivan, a po završetku iz teretane ideš direktno u auto. Ni slučajno hodati pet metara više.
Joj moram Ne zamjeri, ali ovo je klasican primjer oblikovanja istine kako kome odgovara. Clanak je iz bugarske https://blitz.bg/obshtestvo/plen-shok-g ... 3vi3w=true i nigdje se ne spominje da je ovo "osveta" za parkiranje, vec se spominje kradja x.xxx iznosa.
Ako sam dobro upratio, ovo parkiranje nije nista cudnije od parkiranja u Sarajevu gdje ostavis auto u leru da ga drugi poguraju.
Ima jedan lik bolji od ovog. Parkirao se isto ovako na izlaz iz kružnog toka, ali stvar je u tome što je bila samo jedna traka. Zagradio izlaz i otišao negdje.
Kakko lazu da je u kruznom toku, vidi se da nije u traci a mozda je ostao bez goriva pa mu valja do hife u buca potok btw ovo je izlaz prema intercarsu
Kakko lazu da je u kruznom toku, vidi se da nije u traci a mozda je ostao bez goriva pa mu valja do hife u buca potok btw ovo je izlaz prema intercarsu
de ne lupaj, ovo je u kružnom parkiran auto u Bulevaru na Stupu
Ovo ti avenija, kruzni kod grasa..ne lupaj.
pardoniram, tek vidim sad da nije Bulevar, a identične fasade haman.
Večeras ispred hitne na obje strane trotoari puni a parking prazan, zjapi. A ja se jedva provukao od debila koji je parkirao na ulaz u parking, i sad izađem drugi, još veći debil, parkirao na sami ulaz u parking. Sad niko ne može nikako ući. Pa jebem te živote, kako glup moraš biti.