Bice masovnog spojlanja, pa sugerisem da ne citaju oni koji nisu gledali, a namjeravaju, i ko ne zeli da im se kvari cejf.
https://www.imdb.com/title/tt11280740/
Za pocetak, je li iko ista skonto?
Moderator: _BataZiv_0809
ja nisam, a ne znam vala da se i moze sta skontati.Digla_da_kreci wrote: ↑11/02/2025 17:18 Hajde da ovdje na jednom mjestu tabirimo sta se desava iz epizode u epizodu.
Bice masovnog spojlanja, pa sugerisem da ne citaju oni koji nisu gledali, a namjeravaju, i ko ne zeli da im se kvari cejf.
https://www.imdb.com/title/tt11280740/
Za pocetak, je li iko ista skonto?![]()
Helena (outie) jednostavno ima drugačiju personalnost od Haley što je Irvin "pokupio" na nekim stvarima koje je ova rekla.Digla_da_kreci wrote: ↑11/02/2025 17:30 Dakle, Irvin je od pocetka druge sezone sumnjao u Helly i u cetvrtoj epizodi je potvrdio kad nije reagovala na njihovu internu salu Hey kids, what's for dinner i kad je nazvala Milchicka prvim imenom Seth.
Njega ce sada ''ubiti'', odnosno penzionisati, obrisati mu innie memoriju i onda ce zivjeti samo spoljni svijet?
Helly je cijelo vrijeme outtie?
Sta je sa Dzemmom? Negdje su je premjestili da se vise ne bi srela sa Markom. Ona je znaci u potpunosti innie i jeste li primijetili otkako je ona nestala da se pojavila ona klinka?
Irvin je od početka druge sezone imao sumnje u Helly, a u četvrtoj epizodi mu se to potvrdilo kad nije reagovala na njihovu internu šalu "Hey kids, what's for dinner?" i kad je Milchicka nazvala pravim imenom – Seth. Sad ga vjerovatno čeka "penzionisanje", što vjerovatno znači da će mu obrisati innie memoriju. U tom slučaju, ostaje samo njegov outie, potpuno nesvjestan svega što je doživio unutra. To je baš jezivo kad malo bolje razmisliš – kao da jedan dio tebe samo nestane.Digla_da_kreci wrote: ↑11/02/2025 17:30 Dakle, Irvin je od pocetka druge sezone sumnjao u Helly i u cetvrtoj epizodi je potvrdio kad nije reagovala na njihovu internu salu Hey kids, what's for dinner i kad je nazvala Milchicka prvim imenom Seth.
Njega ce sada ''ubiti'', odnosno penzionisati, obrisati mu innie memoriju i onda ce zivjeti samo spoljni svijet?
Helly je cijelo vrijeme outie?
Sta je sa Dzemmom? Negdje su je premjestili da se vise ne bi srela sa Markom. Ona je znaci u potpunosti innie i otkako je ona nestala, pojavila se ona klinka, creepy af i ne kontam koja je njena uloga. Da je ona kcerka od Dzemme i Marka, nema mi logike. Mozda je klonirana?
Mene interesuje na kakvim zlokobnim pizdarijama Lumon Industries zaista radi iza ove new agey fasade.numizmatic wrote: ↑11/02/2025 20:05 Zbog Marka. Žele da Mark završi Cold Harbor, i kad su mu pokušali dati novi tim, to je propalo. Tad je The Board odlučio da mu moraju dati šta hoće, "including Helly R"![]()
Klinka je sjajan manager i vrhunski motivator i nadam da će preuzeti poziciju od MilchekaDigla_da_kreci wrote: ↑11/02/2025 17:30 Dakle, Irvin je od pocetka druge sezone sumnjao u Helly i u cetvrtoj epizodi je potvrdio kad nije reagovala na njihovu internu salu Hey kids, what's for dinner i kad je nazvala Milchicka prvim imenom Seth.
Sta je sa Dzemmom? Negdje su je premjestili da se vise ne bi srela sa Markom. Ona je znaci u potpunosti innie i otkako je ona nestala, pojavila se ona klinka, creepy af i ne kontam koja je njena uloga. Da je ona kcerka od Dzemme i Marka, nema mi logike. Mozda je klonirana?
Ma komentarisala sam drugu sezonu, ona je tu cijelo vrijeme Helena koliko sam ubrala. Mislim da je malo i ljubomorna na Helly kada je gledala one snimke njenog poljupca sa Markom. Onda ga je iskoristila i za ses.numizmatic wrote: ↑11/02/2025 23:03 Kako će Helly biti od početka outie? Pokušala se ubiti a doslovno se probudila usred Helenine gala večere na kojoj je Helena trebala održati govor kako joj je super biti innie
I tad su je ukinuli, i otad preuzima Helena.
Inače, mogu misliti kako je njoj zabavno, savladali su je na toj večeri a zatim se budi u ledenoj vodi gdje je drži Irving![]()
Milkshake, Milkshake.
Uh bas mi izaziva nelagodu kad se pojavi. Mozda je ona prvi eksperiment od djece koja je fully severed, nesto je trabunjala da je bila crossing guard prije MDR.Edin H. wrote: ↑12/02/2025 03:02Klinka je sjajan manager i vrhunski motivator i nadam da će preuzeti poziciju od MilchekaDigla_da_kreci wrote: ↑11/02/2025 17:30 Dakle, Irvin je od pocetka druge sezone sumnjao u Helly i u cetvrtoj epizodi je potvrdio kad nije reagovala na njihovu internu salu Hey kids, what's for dinner i kad je nazvala Milchicka prvim imenom Seth.
Sta je sa Dzemmom? Negdje su je premjestili da se vise ne bi srela sa Markom. Ona je znaci u potpunosti innie i otkako je ona nestala, pojavila se ona klinka, creepy af i ne kontam koja je njena uloga. Da je ona kcerka od Dzemme i Marka, nema mi logike. Mozda je klonirana?![]()
Jest, još je Helena sve snimke sa Helly R detaljno pregledala. I odmah je šutnula, u fazonu šta ima neka tamo innie da ima više života od meneDigla_da_kreci wrote: ↑12/02/2025 14:58Ma komentarisala sam drugu sezonu, ona je tu cijelo vrijeme Helena koliko sam ubrala. Mislim da je malo i ljubomorna na Helly kada je gledala one snimke njenog poljupca sa Markom. Onda ga je iskoristila i za ses.numizmatic wrote: ↑11/02/2025 23:03 Kako će Helly biti od početka outie? Pokušala se ubiti a doslovno se probudila usred Helenine gala večere na kojoj je Helena trebala održati govor kako joj je super biti innie
Inače, mogu misliti kako je njoj zabavno, savladali su je na toj večeri a zatim se budi u ledenoj vodi gdje je drži Irving![]()
![]()
Milkshake, Milkshake.![]()
Ja volim Kier-anumizmatic wrote: ↑12/02/2025 19:14Jest, još je Helena sve snimke sa Helly R detaljno pregledala. I odmah je šutnula, u fazonu šta ima neka tamo innie da ima više života od meneDigla_da_kreci wrote: ↑12/02/2025 14:58Ma komentarisala sam drugu sezonu, ona je tu cijelo vrijeme Helena koliko sam ubrala. Mislim da je malo i ljubomorna na Helly kada je gledala one snimke njenog poljupca sa Markom. Onda ga je iskoristila i za ses.numizmatic wrote: ↑11/02/2025 23:03 Kako će Helly biti od početka outie? Pokušala se ubiti a doslovno se probudila usred Helenine gala večere na kojoj je Helena trebala održati govor kako joj je super biti innie
![]()
Milkshake, Milkshake.![]()
Ah da, jeza me je prošla od njenog starog. Fetid moppet jao![]()
Severance season 3 – Ben Stiller (I still can’t believe he’s one of the masterminds being Severance) has just confirmed that the writers room is assembled and working on the season 3 script, where the stated goal is not to keep audiences waiting three years between seasons this time around. Writing season 3 as season 2 is airing is certainly a promising start.
I meni je on najbolji od njih 4. I najzagonetniji. Otac mu je bio u vojsci, to smo vidjeli na slici iz njegovog stana, ima i neke medalje, ne znam da li pripadaju njegovom ocu ili njemu a on takodjer ima skills kao da je bio u Navy, pogotovo je to izrazeno u s2e4. Kao da ima ptsd zbog cega njegov outie ne spava, u stanu noci provodi tako sto pije kafu i slusa Motorhead (lol) i repetitivno slika onaj crni hodnik, a kad dodje na posao drijema - sto im je zabranjeno, i dok drijema ima snove iz vana.desni wrote: ↑13/02/2025 02:18Irving je najjači lik još od kad su ga odveli u onu sobu gdje se smijao kad su mu navodili neke od njegovih dobrih osobina vaniDigla_da_kreci wrote: ↑10/02/2025 17:49 Irving mi je najslozenija licnost tamo. Mislim, lik slusa metal, dovoljan razlog da mi bude favorit, hahah. Salu na stranu, ispocetka mi je bio i podosadan dok nisam pocela kontati njegove hintove od snova, crteza, sta prica, pa do njega ko je vani. U drugoj sezoni sva njegova inteligencija sa military mentality dolazi do izrazaja, a cetvrtu epizodu je briljirao. Ono sto mi je najzagonetnije su mape u njegovom stanu koje prate lokacije zaposlenih, export hall, telefonski poziv iz govornice i to sto ga je Burt pratio. Zbog ovog poziva i military backgrounda, pomisljam da je mooozda na zadatku undercover poslat od gov. da istrazi Lumon.
![]()