Da, hvala ti. Vidio sam iz ovih tabela koje si naknadno postavio.
Jugoslavija
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2577 Re: Jugoslavija
O radu zajedničke Komisije HBK-a i BK BiH za hrvatski martirologij izvijestio je njezin predsjednik, krčki biskup mons. Ivica Petanjak. Predstavio je dosadašnje rezultate rada Komisije, koja je popisala oko 300 000 žrtava, te je ukazao na izazove s kojima se taj projekt suočava.
izazovno je bilo preživjeti
ali popisivati žrtve nije nimalo izazovno
mada tu zasigurno ima i onih koje je preobučena petokraka u četaljsku uniformu pobila
ideja je ista: no country for croats
mada tu zasigurno ima i onih koje je preobučena petokraka u četaljsku uniformu pobila
-
4L0n3
#2578 Re: Jugoslavija
Strasno sta im uradi politicka dijaspora iz italije 
- teskeredzic_22
- Grijem se na: Toplane
- Vozim: Peugeot
#2579 Re: Jugoslavija
Netočno.Truba wrote: ↑27/01/2025 09:19 O radu zajedničke Komisije HBK-a i BK BiH za hrvatski martirologij izvijestio je njezin predsjednik, krčki biskup mons. Ivica Petanjak. Predstavio je dosadašnje rezultate rada Komisije, koja je popisala oko 300 000 žrtava, te je ukazao na izazove s kojima se taj projekt suočava.
Tu je bar 600 tisuća koji su bježali pred pravdom a sve ih je stigla na ovaj ili onaj način.
-
HelaS
#2580 Re: Jugoslavija
Otprilike takoteskeredzic_22 wrote: ↑28/01/2025 07:33Netočno.Truba wrote: ↑27/01/2025 09:19 O radu zajedničke Komisije HBK-a i BK BiH za hrvatski martirologij izvijestio je njezin predsjednik, krčki biskup mons. Ivica Petanjak. Predstavio je dosadašnje rezultate rada Komisije, koja je popisala oko 300 000 žrtava, te je ukazao na izazove s kojima se taj projekt suočava.
Tu je bar 600 tisuća koji su bježali pred pravdom a sve ih je stigla na ovaj ili onaj način.
- Truba
#2581 Re: Jugoslavija
Istovremeno je ”u ime naroda” konfiscirana (oduzeta) sva njegova imovina, te tako Vera Malinar rođena Jesensky u dobi od 43 godine postaje udovicom sa četvero malodobne djece i to bez ikakvih prihoda. No, tu pismenu presudu Vojnog suda Komande grada Zagreba njegova supruga Vera prima tek sredinom rujna 1945. godine.
ja ovdje vidim pet neprijatelja jugoslavije
ako su se ženili i udavali bilo je tu još nepijatelja
ovdje kod nas na ilidži ako te država zajebe za kaznu odmah pljuješ državu i svece...ili ti ne uplati par maraka socijalne pomoći na vrijeme
a kad ti 1945. odvedu i ubiju oca onda je čudno što ne voliš juzu i imaš traume od sudskih procesa i bjanko smrtnih presuda sudca Vlade Ranogajeca
ja ovdje vidim pet neprijatelja jugoslavije
ako su se ženili i udavali bilo je tu još nepijatelja
ovdje kod nas na ilidži ako te država zajebe za kaznu odmah pljuješ državu i svece...ili ti ne uplati par maraka socijalne pomoći na vrijeme
a kad ti 1945. odvedu i ubiju oca onda je čudno što ne voliš juzu i imaš traume od sudskih procesa i bjanko smrtnih presuda sudca Vlade Ranogajeca
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#2582 Re: Jugoslavija
A ti isti Hrvati u proljeće 1941 godine:Truba wrote: ↑27/01/2025 09:19 O radu zajedničke Komisije HBK-a i BK BiH za hrvatski martirologij izvijestio je njezin predsjednik, krčki biskup mons. Ivica Petanjak. Predstavio je dosadašnje rezultate rada Komisije, koja je popisala oko 300 000 žrtava, te je ukazao na izazove s kojima se taj projekt suočava.

- teskeredzic_22
#2583 Re: Jugoslavija
To uopće nisu Hrvati , to su prerušeni četnici i partizani nakon oslobođenja (a to je isto , petokraka je kokarda ako bolje zagledaš)Domaci izdajnik wrote: ↑28/01/2025 10:50SpoilerShowA ti isti Hrvati u proljeće 1941 godine:Truba wrote: ↑27/01/2025 09:19 O radu zajedničke Komisije HBK-a i BK BiH za hrvatski martirologij izvijestio je njezin predsjednik, krčki biskup mons. Ivica Petanjak. Predstavio je dosadašnje rezultate rada Komisije, koja je popisala oko 300 000 žrtava, te je ukazao na izazove s kojima se taj projekt suočava.
slikali
falsifikat
Hrvati su stradali
zna se
On topic : vezano za pomenuti"razmjer" , Bosna i Hercegovina je 1945 u socijalističku Jugoslaviju ušla bez kilometra asfaltne ceste , bez i jedne visoke škole , strujom i vodom samo u najužim centrima najvećih gradova , opustošenog stambenog fonda a samo 7 godina pred izlazak iz iste , bila je domaćinom zimskih olimpijskih igara.
Nesrazmjerno istinski , od vukojebine i jedine evropske kolonije do savremene srednje-razvijene evropske države s kraja osamdesetih.
- teskeredzic_22
#2584 Re: Jugoslavija
https://www.klix.ba/biznis/investicije/ ... /250129020
Simbolički je ovim zakucan posljednji čavao u lijes jedne lijepe zemlje.
Simbolički je ovim zakucan posljednji čavao u lijes jedne lijepe zemlje.
- Truba
#2585 Re: Jugoslavija
Izbori u totalitarizmu 
Izborna promidžba 1945.
* Tekst donosimo u izvorniku.
Pet mjeseci nakon pada Nezavisne
Države Hrvatske, a neposredno
pred same izbore 1945. godine, pojavili
su se mnogobrojni plakati po ulicama,
trgovima, parkovima i zgradama glavnoga
grada Hrvatske – Zagreba. Također
i po svim ostalim provincijskim
gradovima. Najupadljiviji i najbrojniji
bio je plakat, koji je prikazivao skupinu
franjevaca na bunkeru. Na tom plakatu
osobito se isticala figura jednog
franjevca koji je ležeći nišanio iz teške
bunkerske strojnice, opasan brojnim
strojničkim redenicima. Na dnu plakata
bilo je napisano: »Udri, oče Serafine!
« Bila je to aluzija na širokobriješke
franjevce, koje su komunisti zapalili,
strijeljali i pobili na razne načine zbog
toga što su se navodno borili s oružjem
u ruci protiv »Narodno-oslobodilačke
vojske«.
Dan prije samih izbora pojavila se na
ulicama Zagreba svetogrdna povorka
partizana obučenih u habit sv. Franje
Asiškog. Povorka je bila do zuba naoružana
puškama, strojnicama, bombama i
bacačima mina. I to je, također, imalo za
svrhu zorno predočiti građanstvu glavnoga
grada Hrvatske, kako su se širokobriješki
franjevci borili protiv »naroda«
– s oružjem u ruci.
Cjelokupno komunističko novinstvo
i predizborna promidžba trubila je bez
prestanka protiv širokobrijeških franjevaca.
I sami Tito u svojim predizbornim
govorima napadao je ove časne oce franjevce,
jer su »oskvrnuli i okrvavili ruke
u borbi protiv naroda«.
Iako sva na laži utemeljena, ta je promidžba
imala poslužiti komunističkom
režimu da se bar donekle opravda pred
narodom poradi strašnog zločina kojeg
počiniše nad širokobriješkim franjevcima.
Ali, ne samo tome, nego i da na
taj način sije smutnju među napaćenim
svijetom. Meni osobno poznato je da je
čak i tadašnji zagrebački nadbiskup Stepinac
ispitivao vjerodostojnost te promidžbe,
te, kada je stvar točno ispitao
i provjerio, nije se ustezao javno protestirati
protiv počinitelja ovog zločina.
Godinu kasnije na žalosnom procesu
strogo je ukorio, u osobama svojih tužitelja
i sudaca, same vlastodršce komunističke
uprave. Tom prilikom rekao im
je: »Počinili ste tešku pogrešku što ste
pobili svećenike. Narod vam to nikada
ne će zaboraviti.«
Izborna promidžba 1945.
* Tekst donosimo u izvorniku.
Pet mjeseci nakon pada Nezavisne
Države Hrvatske, a neposredno
pred same izbore 1945. godine, pojavili
su se mnogobrojni plakati po ulicama,
trgovima, parkovima i zgradama glavnoga
grada Hrvatske – Zagreba. Također
i po svim ostalim provincijskim
gradovima. Najupadljiviji i najbrojniji
bio je plakat, koji je prikazivao skupinu
franjevaca na bunkeru. Na tom plakatu
osobito se isticala figura jednog
franjevca koji je ležeći nišanio iz teške
bunkerske strojnice, opasan brojnim
strojničkim redenicima. Na dnu plakata
bilo je napisano: »Udri, oče Serafine!
« Bila je to aluzija na širokobriješke
franjevce, koje su komunisti zapalili,
strijeljali i pobili na razne načine zbog
toga što su se navodno borili s oružjem
u ruci protiv »Narodno-oslobodilačke
vojske«.
Dan prije samih izbora pojavila se na
ulicama Zagreba svetogrdna povorka
partizana obučenih u habit sv. Franje
Asiškog. Povorka je bila do zuba naoružana
puškama, strojnicama, bombama i
bacačima mina. I to je, također, imalo za
svrhu zorno predočiti građanstvu glavnoga
grada Hrvatske, kako su se širokobriješki
franjevci borili protiv »naroda«
– s oružjem u ruci.
Cjelokupno komunističko novinstvo
i predizborna promidžba trubila je bez
prestanka protiv širokobrijeških franjevaca.
I sami Tito u svojim predizbornim
govorima napadao je ove časne oce franjevce,
jer su »oskvrnuli i okrvavili ruke
u borbi protiv naroda«.
Iako sva na laži utemeljena, ta je promidžba
imala poslužiti komunističkom
režimu da se bar donekle opravda pred
narodom poradi strašnog zločina kojeg
počiniše nad širokobriješkim franjevcima.
Ali, ne samo tome, nego i da na
taj način sije smutnju među napaćenim
svijetom. Meni osobno poznato je da je
čak i tadašnji zagrebački nadbiskup Stepinac
ispitivao vjerodostojnost te promidžbe,
te, kada je stvar točno ispitao
i provjerio, nije se ustezao javno protestirati
protiv počinitelja ovog zločina.
Godinu kasnije na žalosnom procesu
strogo je ukorio, u osobama svojih tužitelja
i sudaca, same vlastodršce komunističke
uprave. Tom prilikom rekao im
je: »Počinili ste tešku pogrešku što ste
pobili svećenike. Narod vam to nikada
ne će zaboraviti.«
- Domaci izdajnik
- Domaci izdajnik
#2587 Re: Jugoslavija
Dragi moji Jugoslaveni, mrzite me čujem.
I to iz dna duše. Mrzite me i sve mi po spisku psujete. Kažete da sam bio diktator, da sam gušio slobode, da sam slao u zatvor nedužne, da sam naredio ubistva mnogobrojnih. Da dok sam bio na čelu FNRJ i SFRJ zadužio i vašu djecu, vaše unuke i praunuke. Da sam bio protiv slobode ispovjedanja vjere. Da sam napravio društvo privilegiranih a da je narod bio željan svega.
E pa mrzite me, nadam se da ćee me mrziti iz dana u dan sve više. Zaboraviti ćete da sam postao predsjednik države koja je još bila u feudalnom dobu, da skoro nije bilo tvornica, da je procenat nepismenosti bio izuzetno visok, da su bolesti koje su odavno bile iskorijenjene u Evropi i dalje harale po cijelom Balkanu. Zaboraviti ćete ili već jeste koliko je kilometara pruga, puteva i cesta napravljeno dok sam bio „diktator“. Koliko je bolnica izgrađeno, škola i univerziteta. Koliko smo samo tvornica napravili, kakvu smo vojnu industriju izgradili. Koliko ste samo imali radničkih odmarališta, prvenstveno na moru ali i na kopnu. Vaša su djeca imala dobre škole, vaš je pasoš bio cijenjen.
Jesam, priznajem, bio sam diktator. Nisam dozvolio da nam Rusi i Amerikanci seru po glavi. Tačno je, bio sam diktator, nisam htio da čujem da može biti neko gladan. Naređivao sam, i opet bih, da svaki radnik dobije stan od svoje firme. Naređivao sam i opet bih, da svaka radnička familija ima pravo na godišnji odmor na moru. Priznajem, mrzio sam zaostalost i koristio sam svoj diktatorski autroritet da svako djete mora ići u osnovnu školu a ko želi može i u srednju i na besplatan fakultet. Liječenje na VMA u Ljubljani, Zagrebu, Beogradu je bilo dostupno svima i svima je bilo besplatno.
Mrzite me što sam hapsio i slao na Goli otok. Mrzićete me još i više kad vam kažem da bih to opet činio samo da obezbijedim miran san svakom djetetu u svojoj diktaturi. A u tome sam i uspio. Ko je radio svoj posao, nije išao na Goli otok. Ko je radio gluposti, rovario protiv tek osnovane države, kovao planove za uspostavljanje sovjetske republike, ili neke američke kvazi-demokracije, taj je imao besplatnu kartu za Goli otok.
Mrzite me što sam naredio ubistva kvislinga i izdajica 1945-te. Ma šta sam trebao? Da ih amnestiram, a oni klali nedužan narod 4 godine. Kažete da sam naredio ubistva nekih sveštenika, hodža i popova? A nije vam palo na pamet da ih je ostalo u životu više od 99%, odnosno da sam naredio (i opet bih) da se smaknu samo oni koji su blagoslovljavali koljače. Zaboravili ste da nisam zabranio da se grade i crkve i džamije.
Kme, kme Tito je bio diktator, on nije dozvolio razvoj demokracije! Pa majku vam vašu, sve sam vam dao! Nije se zvalo ova ili ona stranka ali ste imali SSO, SK, sindikate, radničke savjete, SUBNOR, imali ste sve mogućnosti da se ponašate demokratski i uvježbavate demokratske procese. Kao smeta vam što nije mogao napredovati ko nije bio član partije! Pa majku vam vašu, ko sad napreduje u tim vašim državama? Da nisu možda nezavisni intelektualci!?
Ma znate šta, razočarali ste me i to duboko. Sve sam vam dao i šta vi onda uradite? Sve razjebete! Gdje su sad one škole i tvornice, gdje su univerziteti? Koliki je natalitet? Rastete li ili padate? Jeste li sretni ili nesretni? Ljeto je, hoćete li na more? Hoćete li svojim parama ili možda na kredit? Čije su vam banke? Čiju hranu jedete, je li uvozna ili domaća? Imate li za zimnicu? Sjećate li se mojih zimnica, svake godine, ha? Ko je kum vašeg djeteta? Je li komšija i prijatelj druge nacije ili više toga nema? Gdje su vam djeca, sa vama ili su pobjegla u inostranstvo, brisati guzice švabama? Može li se živjeti od penzije ili se svi molite bogu da umrete prije nego odete u penziju, samo da se ne patite i ne mučite svoju djecu?
Budale jadne! Šta sam vam govorio – čuvajte bratstvo i jedinstvo. Mislite li da sam ja to samo onako pričao?
Budale jadne! Sad vam švabe i francuzi uvaljuju priču o evropskoj uniji! A vi pušite sve što vam kažu! Pa imali ste uniju jaču od evropske sa vojskom, policijom, bankom, minimalnim uvozom, čist zrak i domaću hranu, džaba školstvo i zdravstvo. A sad ćete dobiti njihovu vojsku i policiju, njihove banke da vas pljačkaju, zaboravite na čisti zrak i vodu, ići ćete kod njih da ih služite a domaće ćete pojesti samo govno.
A to ste i zaslužili.

- W0rM
- Grijem se na: sunčevu energiju
- Vozim: se po mahali
#2588 Re: Jugoslavija
Domaci izdajnik wrote: ↑11/02/2025 12:57Pa eto nije da su slagali... Slo i Cro u Uniji, CG u NATOu...Dragi moji Jugoslaveni, mrzite me čujem.
Budale jadne! Sad vam švabe i francuzi uvaljuju priču o evropskoj uniji! A vi pušite sve što vam kažu! Pa imali ste uniju jaču od evropske sa vojskom, policijom, bankom, minimalnim uvozom, čist zrak i domaću hranu, džaba školstvo i zdravstvo. A sad ćete dobiti njihovu vojsku i policiju, njihove banke da vas pljačkaju, zaboravite na čisti zrak i vodu, ići ćete kod njih da ih služite a domaće ćete pojesti samo govno.
A to ste i zaslužili.
Da imali uniju koja je toliko jaka bila da se raspala za 10 godina od smrti doticnog. Cist zrak gdje je bio tu je i ostao, domaca hrana je tu, skolstvo je i dalje besplatno kao i zdravstvo, ko voli privatno ima izbor, to se zove - KONKURENCIJA.
- Tvrtko II Kotromanić
#2589 Re: Jugoslavija
patetika
- Prpa.ba
#2590 Re: Jugoslavija
Neprovodjenje lustracije i temeljite deratizacije jugokomunistickih kadrova iz novih demokratskih sistema nas je trajno unazadilo. Makar biologija radi svoje, "Tito" ce do kraja desetljeca ostati samo u psovci. 
- dr_Evil
#2591 Re: Jugoslavija
Titovo neprovodjenje lustracije i nedovoljno kaznjavanje domacih izdajnika iz Kraljevine, te nacistickih sistema dovelo je do raspada sistema 90ih kada su preuzeli vlast, zajedno sa svojim spijunima unutar KPJ!
Kod nas se to najvise ogledalo u ozivljavanju JMO koja je odgovorna za raspad BiH unutar Kraljevine,a njezini clanovi su prije toga izbrisali ime nacije te jezika za vrijeme Austrije. Za vrijeme NDH srdacno su se borili za naciste, sto kao pavelicevi miljenice, jednako kao kroz mustri pokusaj autonomije unutar rajha. Krajem osamdesetih su opet obnovili svoja prijateljstva iz Kraljevine kako bi srusili Titovu Jugu.
I tako.. steta sto je bio dobre duse i merhametli nas najveci sin!
Kod nas se to najvise ogledalo u ozivljavanju JMO koja je odgovorna za raspad BiH unutar Kraljevine,a njezini clanovi su prije toga izbrisali ime nacije te jezika za vrijeme Austrije. Za vrijeme NDH srdacno su se borili za naciste, sto kao pavelicevi miljenice, jednako kao kroz mustri pokusaj autonomije unutar rajha. Krajem osamdesetih su opet obnovili svoja prijateljstva iz Kraljevine kako bi srusili Titovu Jugu.
I tako.. steta sto je bio dobre duse i merhametli nas najveci sin!
- deer_hunter
#2592 Re: Jugoslavija
Sve je pogodio, jos samo da je pogodio da ce komsija komsiju klati i kosti mu premjestati po deset puta da ga ono familije sto je prezivjelo ne bi slucajno pronaslo.Domaci izdajnik wrote: ↑11/02/2025 12:57Dragi moji Jugoslaveni, mrzite me čujem.
I to iz dna duše. Mrzite me i sve mi po spisku psujete. Kažete da sam bio diktator, da sam gušio slobode, da sam slao u zatvor nedužne, da sam naredio ubistva mnogobrojnih. Da dok sam bio na čelu FNRJ i SFRJ zadužio i vašu djecu, vaše unuke i praunuke. Da sam bio protiv slobode ispovjedanja vjere. Da sam napravio društvo privilegiranih a da je narod bio željan svega.
E pa mrzite me, nadam se da ćee me mrziti iz dana u dan sve više. Zaboraviti ćete da sam postao predsjednik države koja je još bila u feudalnom dobu, da skoro nije bilo tvornica, da je procenat nepismenosti bio izuzetno visok, da su bolesti koje su odavno bile iskorijenjene u Evropi i dalje harale po cijelom Balkanu. Zaboraviti ćete ili već jeste koliko je kilometara pruga, puteva i cesta napravljeno dok sam bio „diktator“. Koliko je bolnica izgrađeno, škola i univerziteta. Koliko smo samo tvornica napravili, kakvu smo vojnu industriju izgradili. Koliko ste samo imali radničkih odmarališta, prvenstveno na moru ali i na kopnu. Vaša su djeca imala dobre škole, vaš je pasoš bio cijenjen.
Jesam, priznajem, bio sam diktator. Nisam dozvolio da nam Rusi i Amerikanci seru po glavi. Tačno je, bio sam diktator, nisam htio da čujem da može biti neko gladan. Naređivao sam, i opet bih, da svaki radnik dobije stan od svoje firme. Naređivao sam i opet bih, da svaka radnička familija ima pravo na godišnji odmor na moru. Priznajem, mrzio sam zaostalost i koristio sam svoj diktatorski autroritet da svako djete mora ići u osnovnu školu a ko želi može i u srednju i na besplatan fakultet. Liječenje na VMA u Ljubljani, Zagrebu, Beogradu je bilo dostupno svima i svima je bilo besplatno.
Mrzite me što sam hapsio i slao na Goli otok. Mrzićete me još i više kad vam kažem da bih to opet činio samo da obezbijedim miran san svakom djetetu u svojoj diktaturi. A u tome sam i uspio. Ko je radio svoj posao, nije išao na Goli otok. Ko je radio gluposti, rovario protiv tek osnovane države, kovao planove za uspostavljanje sovjetske republike, ili neke američke kvazi-demokracije, taj je imao besplatnu kartu za Goli otok.
Mrzite me što sam naredio ubistva kvislinga i izdajica 1945-te. Ma šta sam trebao? Da ih amnestiram, a oni klali nedužan narod 4 godine. Kažete da sam naredio ubistva nekih sveštenika, hodža i popova? A nije vam palo na pamet da ih je ostalo u životu više od 99%, odnosno da sam naredio (i opet bih) da se smaknu samo oni koji su blagoslovljavali koljače. Zaboravili ste da nisam zabranio da se grade i crkve i džamije.
Kme, kme Tito je bio diktator, on nije dozvolio razvoj demokracije! Pa majku vam vašu, sve sam vam dao! Nije se zvalo ova ili ona stranka ali ste imali SSO, SK, sindikate, radničke savjete, SUBNOR, imali ste sve mogućnosti da se ponašate demokratski i uvježbavate demokratske procese. Kao smeta vam što nije mogao napredovati ko nije bio član partije! Pa majku vam vašu, ko sad napreduje u tim vašim državama? Da nisu možda nezavisni intelektualci!?
Ma znate šta, razočarali ste me i to duboko. Sve sam vam dao i šta vi onda uradite? Sve razjebete! Gdje su sad one škole i tvornice, gdje su univerziteti? Koliki je natalitet? Rastete li ili padate? Jeste li sretni ili nesretni? Ljeto je, hoćete li na more? Hoćete li svojim parama ili možda na kredit? Čije su vam banke? Čiju hranu jedete, je li uvozna ili domaća? Imate li za zimnicu? Sjećate li se mojih zimnica, svake godine, ha? Ko je kum vašeg djeteta? Je li komšija i prijatelj druge nacije ili više toga nema? Gdje su vam djeca, sa vama ili su pobjegla u inostranstvo, brisati guzice švabama? Može li se živjeti od penzije ili se svi molite bogu da umrete prije nego odete u penziju, samo da se ne patite i ne mučite svoju djecu?
Budale jadne! Šta sam vam govorio – čuvajte bratstvo i jedinstvo. Mislite li da sam ja to samo onako pričao?
A to ste i zaslužili.![]()
- Truba
#2593 Re: Jugoslavija
Koliko li je samo nesreca s pogibijama vojnika i drzavnih suzbenika zataskana to je nestvarno...granicari inzenjerija mornarica rudari gradjevinci pri armiji
Samo trrba kopat i istrazivat sta su pobili svojih ljudi nesposobnoscu nemarom i zadavanjem kracih rokova
A prezivjeli su morali sutjeti
Samo trrba kopat i istrazivat sta su pobili svojih ljudi nesposobnoscu nemarom i zadavanjem kracih rokova
- Domaci izdajnik
#2594 Re: Jugoslavija
U kojoj to vojsci na svijetu nema nastradalih nesretnim slučajevima ili nepažnjom? U kojoj se ne gleda to zataška? Možda Vojsci spasaTruba wrote: ↑11/02/2025 13:20 Koliko li je samo nesreca s pogibijama vojnika i drzavnih suzbenika zataskana to je nestvarno...granicari inzenjerija mornarica rudari gradjevinci pri armiji
-
korisnicki
#2595 Re: Jugoslavija
Još uvjek je društveno razarajući taj naslijeđeni poltronski mentalni sklop lišen kritičkog preispitivanja nametnutih autoriteta i korupcije kao načina života.
- Truba
#2596 Re: Jugoslavija

ova kupovina diploma za vrijeme juze nije bila moguća
samo pogledati kako je kuduz dobio diplomu
romanizirano
-
radostan dan
#2597 Re: Jugoslavija
Jel to Truba opet mjeri kukuruz?
- Truba
#2598 Re: Jugoslavija
jesi i ti kupovao diplome prije 1991.?
ah da to nije bilo moguće u samoupravnom socijalizmu
samo se danas bre krade i nacijonalizam
ah da to nije bilo moguće u samoupravnom socijalizmu
samo se danas bre krade i nacijonalizam
- Domaci izdajnik
#2599 Re: Jugoslavija
Da citiram genijalnu etiketu od @radostan dan - blajburška narikača 
- Sanjarko
#2600 Re: Jugoslavija
Zar je moguće da su skoro svi predvodnici Komunista barem kod nas bili iz dobrostojećih porodica?
Sve bili obrazovani mladi ljudi. Od Marksa pa nadalje.
Kod nas gledam većinom jesu bili iz takvih porodica.
Sve bili obrazovani mladi ljudi. Od Marksa pa nadalje.
Kod nas gledam većinom jesu bili iz takvih porodica.