Sada sam na Boschu
Samo ne znam ko ce mi pomoci da to unosim tako tesko
Moderator: anex

slike se ne viderovac13 wrote: ↑18/10/2024 17:50 Do sad se jedino kod miele debeli spuzveni filter ispred kondenzatora pokazao ucinkovit.Pa kondenzator funkcionira i 5 -10 godina,za dalje cemo vidjet.To je relativno nova tehnologija.
Bosch siemens je probao nesto novo sa selfclean......kondenzat koji se skuplja gore u posudi......posebnom pumpom gura dole i pere tom vodom ulaz kondenzatora.......dobro zamisljeno ali se pokazalo kontra produktivno......zastopa se, ako ne i brze......voda + prasina + deterdzent ,losa kombinacija
Evo kako izgleda rastavljanje susilice da bi se doslo do toga
![]()
Ja na skuplje gledam samo ako ti donese ustedu u struji.Mea_parvitas wrote: ↑02/12/2024 11:33 Preporuka za neku susilicu, jesu li dobre ove do 600 KM, ili treba ganjati skuplje?
Imas li gdje sta otvorit neki poklopac dole u dnu dok radi.sve na kvadrat wrote: ↑02/12/2024 11:37 Susilica za ves Blomberg, polovna, toplotna pumpa, nije grijač. Nece da susi ves, radila sat ipo a ni kapi vode u posudi za vodu...Veš je topao unutra, ali nije suh.....
Jeste kupili?
Nece
Samsung.Mea_parvitas wrote: ↑02/12/2024 11:42 Koja je marka dobra, preporuke za tišu, da ne guzva ves, brzu, itd.
kad se pokvari jedna da ne moras obje zamijeniti sto u slucaju kombinovane moras...Mea_parvitas wrote: ↑11/02/2025 09:42 Koja je sustinska prednost odvojene masine i susilice? Dvoumim se da li da uzmem susilicu ili da zamijenim masinu i uzmem 2u1
kad imas kombinovanu i recimo trebas oprati dvije masine vesa i osusiti ih racunaj da ti treba vise vremena nego da su odvojene masine, tipa 4-5h za pranje i susenje u kombinovanoj za jedno pranje/susenje, dok npr kad su odvojene ti operes za 2h i stavis da se susi, a vec tad mozes ubaciti sljedecu da se pereMea_parvitas wrote: ↑11/02/2025 09:42 Koja je sustinska prednost odvojene masine i susilice? Dvoumim se da li da uzmem susilicu ili da zamijenim masinu i uzmem 2u1