Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kazo wrote: ↑10/02/2025 10:15
Ma treba mi za poklona da se fino upakuje. Ne vjerujem da to rade sa ovi olx-a? A tek sam operisan pa ne mogu to nista sam izvesti.
Pa sigurno neki rade, ako kupujes u Mist parfumeriji posto su oni prava prodavnica sigurno ce ti zapakovati.
Ali pazi meni su jednom pogrešan parfem poslali, doduše bio je Lattafa oba samo poslali Asad-a umjesto Fakkhar-a pa sam morao vracati.
La Yuqawam sam bas zelio kupiti, al' me na kraju odbila suluda cijena, pa cu vidjeti TF.. Kazu da je bolje odradjen (trajniji) od TF.
Ma ja, klon ipak ostaje klon.
Pa ako te odbio La Yuqawam sa cijenom, kako ce te onda tek Tom Ford odbiti?
Od svih niche parfema, najvise me nervira TF. Cijene su im bolesno visoke, a vrlo vrlo cesto performanse parfema su najblaze receno prosjecne. Ipak kada i ako dam za parfem 600-700 maraka, sto su njihove cijene u radnji, onda brate hocu 9-10 sati trajanja sa jakom projekcijom!
Ne znam, ja sam stavljao na ruku i Tuscan leather i pravio komparaciju sa La Yuqawamom, slicnost je 95%. Da, klon ce uvijek biti klon, ali trajnost i projekcija Rasasija je fenomenalna i vrijedi sigurno tih 500 maraka razlike.
slazem se, vecina su jako lijepi ali brate preskupi, posebno ova private blend linija, a trajnost i projekcija nije za pohvaliti se. sto se tice rasasija, moguce da je do hemije koze, ili nos postane sa nekim parfemima brzo zasicen, ne znam ali na meni nije neka trajnost i projekcija ili se meni cini, npr dan prije sam nosio stari boss bottled night, imam osjecaj da je duza projekcija bila..
Vjerovatno do koze ili ti se nos navikne, jer i sam imam Yuqawam, vjeruj glat ide na 12-13 sati, a na odjeci ostane po par dana.
Sto se Tom Forda tice, ma bezobrazluk Boga mi. Recimo Oud Wood je odlican parfem, ali brate trajnost 3-4 sata, ma daj... Da je cijena 150KM, pa hajde, ali platis parfem 500 maraka i traje 3 sata.
Ma treba mi za poklona da se fino upakuje. Ne vjerujem da to rade sa ovi olx-a? A tek sam operisan pa ne mogu to nista sam izvesti.
Pogledaj online cm, možda ima više parfema sniženo nego u katalogu. Samo ne znam, pakuju li. Pogledaj i Plazu i oni imaju neka sniženja.
Brz oporavak.
Pogledaj online cm, možda ima više parfema sniženo nego u katalogu. Samo ne znam, pakuju li. Pogledaj i Plazu i oni imaju neka sniženja.
Brz oporavak.
Hvala leki
Zapoeo sam nesto za JPG Divine, a nije nigdje snizen. U plazi 160 KM, u mistu 140, ali nemaju online placanje.
Ima u plazi snizen ovaj, ali ga nisam probao za razliku od obicnog.
Brz oporavak.
Hvala leki
Zapoeo sam nesto za JPG Divine, a nije nigdje snizen. U plazi 160 KM, u mistu 140, ali nemaju online placanje.
Ima u plazi snizen ovaj, ali ga nisam probao za razliku od obicnog.
Ja sam u skroz drugom smjeru sa parfemima. JPG classic je kolegica imala i nije mi se sviđao, tako da nijedan flanker nisam probala.
Zavisi šta osoba voli, kakve parfeme koristi. Meni su omiljeni Chloe Nomade, Cartier Panthera, Lacoste femme. Volim skroz drugi tip parfema, u odnosu na ono šta ti tražiš. Možda neko drugi da ti preporuči
šta li sam ja mogao uraditi da mi se ova tema pojavljuje od prije patr sati u obabvijestima kada neko nesto napise na temi, probao da se odbookmarkujem, da se odpretplatim ,nista , zna li ko šta trebam uraditi?
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑10/02/2025 18:43
šta li sam ja mogao uraditi da mi se ova tema pojavljuje od prije patr sati u obabvijestima kada neko nesto napise na temi, probao da se odbookmarkujem, da se odpretplatim ,nista , zna li ko šta trebam uraditi?
Nema od tog nista, dolazice ti notifikacije ko i meni za neku temu, par godina.
Nema od tog nista, dolazice ti notifikacije ko i meni za neku temu, par godina.
ma na nekim temama sam prije par godina to riješio ali jg ne sjecam se kako
Mozda sto si napiso post duzi od 3 rijeci
htio si napisati, mozda zato što si napisao nesto osim smajlija ili lajka
konektovan wrote: ↑10/02/2025 18:03
Koja budala kupuje miris za valentinovo??
Narucio sam Tom Ford Ombre Leather Parfum
Sta me ocekuje
skup, losa postojanost i radijalnost, starija verzija daleko bolja, a postoji odlican klon, pominjao sam ga vec..
koza, dim, malina koje nema na popisu sastojaka al bas se lijepo osjeti i uklapa.
konektovan wrote: ↑10/02/2025 18:03
Koja budala kupuje miris za valentinovo??
Narucio sam Tom Ford Ombre Leather Parfum
Sta me ocekuje
skup, losa postojanost i radijalnost, starija verzija daleko bolja, a postoji odlican klon, pominjao sam ga vec..
koza, dim, malina koje nema na popisu sastojaka al bas se lijepo osjeti i uklapa.