Aircash - novčanik i dopunjiva Mastercard kartica
Moderator: anex
-
Trappist
#701 Re: Aircash - novčanik i dopunjiva Mastercard kartica
Odgovor novi od podrske:
Poštovani,
kao što smo prethodno naveli, prema Općim uvjetima poslovanja Aircash kartice, članak 3., Aircash karticu mogu aktivirati samo korisnici koji posjeduju identifikacijski dokument (osobna iskaznica, putovnica ili boravišna dozvola) bilo koje države članice Europske unije, uključujući Norvešku, Island i Lihtenštajn (EEA).
Svakodnevno radimo na proširanju naših usluga, te kada usluga bude dostupna biti će objavljeno na našim službenim stranicama.
Zahvaljujemo na razumijevanju.
Za sva dodatna pitanja i pomoć stojimo na raspolaganju.
Lijep pozdrav,
Mia
Aircash Customer Support
Poštovani,
kao što smo prethodno naveli, prema Općim uvjetima poslovanja Aircash kartice, članak 3., Aircash karticu mogu aktivirati samo korisnici koji posjeduju identifikacijski dokument (osobna iskaznica, putovnica ili boravišna dozvola) bilo koje države članice Europske unije, uključujući Norvešku, Island i Lihtenštajn (EEA).
Svakodnevno radimo na proširanju naših usluga, te kada usluga bude dostupna biti će objavljeno na našim službenim stranicama.
Lijep pozdrav,
Mia
Aircash Customer Support
-
dzenanalic22
#702 Re: Aircash - novčanik i dopunjiva Mastercard kartica
Izgleda da onda zapravo podrška trola i mene i tebeTrappist wrote: ↑10/02/2025 13:23 Odgovor novi od podrske:
Poštovani,
Lijep pozdrav,
Mia
Aircash Customer Support
Ono što mi pada na pamet je da su možda trenutno obustavili nove prijave za BiH korsnike jer ćemo uskoro dobiti bh kartice, a ne hrvatske (kao u drugim državama) pa se sprema neka migracija BiH korisnika sad kad službeno imaju licencu za poslovanje. Mada ovo je nagađanje neko jer evo @starboy018 kaže da mu se kolega jučer registrirao s bh dokumentima, a i autori ovog članka o Aircashu kažu da su se registrirali.
https://ba.bloombergadria.com/biznis/fi ... daju/news/
-
Trappist
#703 Re: Aircash - novčanik i dopunjiva Mastercard kartica
nikako mi nije jasnodzenanalic22 wrote: ↑10/02/2025 13:39Izgleda da onda zapravo podrška trola i mene i tebeTrappist wrote: ↑10/02/2025 13:23 Odgovor novi od podrske:
Poštovani,
Lijep pozdrav,
Mia
Aircash Customer Support![]()
![]()
Ono što mi pada na pamet je da su možda trenutno obustavili nove prijave za BiH korsnike jer ćemo uskoro dobiti bh kartice, a ne hrvatske (kao u drugim državama) pa se sprema neka migracija BiH korisnika sad kad službeno imaju licencu za poslovanje. Mada ovo je nagađanje neko jer evo @starboy018 kaže da mu se kolega jučer registrirao s bh dokumentima, a i autori ovog članka o Aircashu kažu da su se registrirali.
-
starboy018
#704 Re: Aircash - novčanik i dopunjiva Mastercard kartica
pa da, sada moraju da pocnu poslovati po ovdasnjim zakonima i praviladzenanalic22 wrote: ↑10/02/2025 13:39Izgleda da onda zapravo podrška trola i mene i tebeTrappist wrote: ↑10/02/2025 13:23 Odgovor novi od podrske:
Poštovani,
Lijep pozdrav,
Mia
Aircash Customer Support![]()
![]()
valja smisliti kako blokirati crypto za nas i ostalo
inace sve ce biti vidljivo agenciji za bankarstvo

- PlusSA
#705 Re: Aircash - novčanik i dopunjiva Mastercard kartica
ma da banke samo ne zezaju sa transfer novcem na racun aircasha.
tri prijatelja 2x NLB, ASA ne mogu pare prebaciti na aircash još su zvali banku da odobre prenos novca.
ali uredno naplate sms kod 3d sigurnost
tri prijatelja 2x NLB, ASA ne mogu pare prebaciti na aircash još su zvali banku da odobre prenos novca.
ali uredno naplate sms kod 3d sigurnost
-
dzenanalic22
#706 Re: Aircash - novčanik i dopunjiva Mastercard kartica
Na Klixu maloprije objavljeno, na proljeće kreću sa cijelom paletom usluga u BiH (bonovi, valuta...)
https://www.klix.ba/biznis/finansije/ai ... /250210093
https://www.klix.ba/biznis/finansije/ai ... /250210093
- mirota
#707 Re: Aircash - novčanik i dopunjiva Mastercard kartica
mogu li ja sad moje usluge koje nudim preko OLXa sem pay pala da naplacujem i aircashom ??? je li osoba koja uplacuje isto mora imati aktiviran aircash ??? mozda je tupavo pitanje...provizija kod pay pala nije mala
-
dzenanalic22
#708 Re: Aircash - novčanik i dopunjiva Mastercard kartica
Trenutno ti može uplaćivati s Aircasha na Aircash, znači mora imati i ta osoba app, 1% se naplaćuje onom ko šalje. A kad krenu na proljeće, moći ćeš i preko bonova (pošalje ti osoba kod, ti upišeš i pare su na računu), a pretpostavljam da će biti i IBAN uplata.
- mirota
#709 Re: Aircash - novčanik i dopunjiva Mastercard kartica
odlicno, hvala, skinuo app na mobitel, regao se iz prve...valjda sad treba ka kupim plasticnu karticu, gdje mogu u RS/u ?????dzenanalic22 wrote: ↑10/02/2025 14:16Trenutno ti može uplaćivati s Aircasha na Aircash, znači mora imati i ta osoba app, 1% se naplaćuje onom ko šalje. A kad krenu na proljeće, moći ćeš i preko bonova (pošalje ti osoba kod, ti upišeš i pare su na računu), a pretpostavljam da će biti i IBAN uplata.
-
starboy018
#710 Re: Aircash - novčanik i dopunjiva Mastercard kartica
@mirota wwin poslovnice
a imas i na OLX za 10 KM
a imas i na OLX za 10 KM
- mirota
#711 Re: Aircash - novčanik i dopunjiva Mastercard kartica
a bez nje ne mogu nista ??? je li ona nuzna za funkcionisanje ako imam app na mobitelu ??? izvini , ali ovo mi je novo bas
-
dzenanalic22
#712 Re: Aircash - novčanik i dopunjiva Mastercard kartica
- mirota
#713 Re: Aircash - novčanik i dopunjiva Mastercard kartica
znaci opet kartica, kao VISA i Maestro sto imam, jos jedna kartica u novcaniku... 
-
izbjeglica_iz_besmisla
#714 Re: Aircash - novčanik i dopunjiva Mastercard kartica
Ja sam vec jednu stvar platio aircashom preko OLX
A ovu nikad ne moras nositi sa sobom, ako neces, al moci ces placati online s njom. Samo vidis podatke kartice u aplikaciji, unuses njih i platis. Ili mozes dodati na Google pay, pa nosi samo mobitel.
Last edited by izbjeglica_iz_besmisla on 10/02/2025 15:02, edited 2 times in total.
-
dzenanalic22
#715 Re: Aircash - novčanik i dopunjiva Mastercard kartica
Kad je kupiš, možeš je dodati na Google Pay/Apple Pay, tako da nije baš nužno nositi tu fizičku.
Ja dodao na Apple Pay i tako plaćam po trgovinama s njom, prislonim mob/sat i to je to. Online isto plaćam s Aircash karticom.
- kokuz_sa
#716 Re: Aircash - novčanik i dopunjiva Mastercard kartica
Ja danas kolegi registrova karticu
Nista trazilo nije kao vama dokumente neke od EU
Samo sam tel prebacio na HR i to je to
Isto kao i prije sto je bilo
Nista trazilo nije kao vama dokumente neke od EU
Samo sam tel prebacio na HR i to je to
Isto kao i prije sto je bilo
-
dzenanalic22
-
Trappist
- mirota
#719 Re: Aircash - novčanik i dopunjiva Mastercard kartica
eee hvala i tebi i kolegi forumasu izbjeglica iz besmisla iznad, sad je sve jasno, odlicnoooo...google pay i caos !!! mogu prebaciti pare s racuna tekuceg na nju i placati uslugedzenanalic22 wrote: ↑10/02/2025 15:01Kad je kupiš, možeš je dodati na Google Pay/Apple Pay, tako da nije baš nužno nositi tu fizičku.
Ja dodao na Apple Pay i tako plaćam po trgovinama s njom, prislonim mob/sat i to je to. Online isto plaćam s Aircash karticom.
- kokuz_sa
#720 Re: Aircash - novčanik i dopunjiva Mastercard kartica
Regiju na tel prebacio na Hrdzenanalic22 wrote: ↑10/02/2025 15:24Zašto si prebacivao telefon na HR? Da aktiviraš Apple Pay ili?
Prvi put kad registrovao se ja na aircash nije moglo
Nazvao banku, teta mi kazala prebaci na hr
Uradio i sva registracija prosla
Tako i sada
-
MMM1977
#721 Re: Aircash - novčanik i dopunjiva Mastercard kartica
Za tvoj biznis idealna. Ipak je ovo virtualni račun a ne fizički u banci, ako me razumiješmirota wrote: ↑10/02/2025 17:46eee hvala i tebi i kolegi forumasu izbjeglica iz besmisla iznad, sad je sve jasno, odlicnoooo...google pay i caos !!! mogu prebaciti pare s racuna tekuceg na nju i placati uslugedzenanalic22 wrote: ↑10/02/2025 15:01Kad je kupiš, možeš je dodati na Google Pay/Apple Pay, tako da nije baš nužno nositi tu fizičku.
-
sandra01
#722 Re: Aircash - novčanik i dopunjiva Mastercard kartica
kokuz_sa wrote: ↑10/02/2025 19:07Regiju na tel prebacio na Hrdzenanalic22 wrote: ↑10/02/2025 15:24Zašto si prebacivao telefon na HR? Da aktiviraš Apple Pay ili?
De nas malo edukuj, kako se to prebacina hr regiju?
Tako i sada
-
sandra01
#723 Re: Aircash - novčanik i dopunjiva Mastercard kartica
kokuz_sa wrote: ↑10/02/2025 19:07Regiju na tel prebacio na Hrdzenanalic22 wrote: ↑10/02/2025 15:24Zašto si prebacivao telefon na HR? Da aktiviraš Apple Pay ili?
-
dzenanalic22
#724 Re: Aircash - novčanik i dopunjiva Mastercard kartica
Settings -> General -> Language and Region (iPhone)sandra01 wrote: ↑10/02/2025 20:20kokuz_sa wrote: ↑10/02/2025 19:07Regiju na tel prebacio na Hrdzenanalic22 wrote: ↑10/02/2025 15:24
Zašto si prebacivao telefon na HR? Da aktiviraš Apple Pay ili?
Mada, to nema veze s Aircashom i registracijom na isti
-
sandra01
#725 Re: Aircash - novčanik i dopunjiva Mastercard kartica
Sve sam uradila po uputama i opet nije prošla verifikacija. Promjenila sam i lokaciju na telefonu.Opet mi traži EU dokumente.
Možda treba da reinstaliram app pa ponovo da se prijavim
Možda treba da reinstaliram app pa ponovo da se prijavim