Sa gospodinom gospodski, sa seljakom seljacki. Drugi jezik ne razumiju.TojoOptics wrote: ↑10/02/2025 10:44 Nece na dobro jer je fasizam uvijek bio agresivan i nemilosrdan, a centar, ovi ni lijevo, ni desno - neodlucni i slabi. Nema opozicije, misle da se stvari mogu rijesiti kulturnim dijalogom "da gospodjo, da gospodine". Tip je hohstapler, lopov, narcis, fasista, rasista, sa takvima samo sila.
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- Styling
#26451 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- drug_profi
#26452 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Najviše štete će učiniti Americi i u Americi, ali napraviće nered i po svijetu sa dugotrajnim posljedicama.
Historija će suditi, a ja mislim da neće biti blaga prema njemu.
Mnoga mukom postignuta civilizacijska dostignuća će porušiti jednim potezom.
Kažem, najviše će ispaštati sami amerikanci i oni koji se oslanjaju samo na USA.
Mi ostali moramo se sada udružiti međusobno i štititi se od Trumpa i Rusije istovremeno.
Kažem, najviše će ispaštati sami amerikanci i oni koji se oslanjaju samo na USA.
Mi ostali moramo se sada udružiti međusobno i štititi se od Trumpa i Rusije istovremeno.
- AleksoMKD
#26453 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Radio Free Europe i Voice of America su izgleda na listi za odstrel.
https://x.com/elonmusk/status/188857421 ... dna-evropa
https://x.com/elonmusk/status/188857421 ... dna-evropa
-
JovicSA
#26454 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Slažem se...a ovaj članak to i potvrđuje...drug_profi wrote: ↑10/02/2025 11:01 Najviše štete će učiniti Americi i u Americi, ali napraviće nered i po svijetu sa dugotrajnim posljedicama.
https://radiosarajevo.ba/vijesti/svijet ... dak/578367Otkriven pravi cilj Muskovog velikog plana: 'Iz haosa se često izrodi novi poredak'
Oni u suštini i ne znaju šta tačno rade, uvode AI sistem koji nije testiran u vladine urede i sve mi ovo liči na ad hoc rješenja nego na neki plan. Njima je samo bitno osloboditi se ljudi koji ne misle kao oni, dovođenje podobnih umjesto struke a to je uvijek i uvijek osuđeno na propast. Imamo naš primjer. Već sam ranije pisao da Amerika danas februara 2025 nije ona Amerika od 1945. koja je sa saveznicima postavila kakve takve temelje pravu i nadi malih i ugnjetavanih naroda da bi mogli nekad izaći na zelenu granu i biti zaštićen od zlostavljača nacija. Vjerujem da je sada više nego prije potrebna protuteža i da će ljudi, političari i nacije polako biti prisiljeni da sklapaju savezništva protiv novog neprirodnog i zlog u politici Trumpa i ego tehnološkog manijaka Muska i sličnih elitističkih kretena, supermacista i ostalih. Trumo ne samo da urušava sve vrijednosti nastale na pobjedi nad fašizmom on udara i na osnovne temelje ljevice smatrajući radnike samo podanicima bez prava ili sa prividnim pravima koja će vrhovni poglavar tumačiti kako njemu odgovara. Clara Cetkin se okreće u gorbu.
Last edited by JovicSA on 10/02/2025 12:26, edited 1 time in total.
- apsidejzi
#26455 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ljudi, jesul vama mozgovi toliko isprani???!!! Pa jebote Trump i Elon pokazali crno na bijelo kako je deep state prao milijarde novca i kako su hinjski provodili silu u svijetu. Pa na Elona digli toliko galame sto je twitter kupio. Kao mogao glad u svijetu zaustaviti sa tih 40mld dolara. Ovi sad pokazu i dokazu da su demokrate ukrale 200mld dolara i vibgovorite da je trump tiranin i fasista.
Nije, nego vi zivite u iluzijama. Gospoda vas je gospodski okrenula, skinula vam hlace, a zatim i gace te rekla: de se malo nagnite. A onda uzeli vazelin i lijepo vam kulturno stavili pricu o demokratiji i ljudskim pravima.
Nije, nego vi zivite u iluzijama. Gospoda vas je gospodski okrenula, skinula vam hlace, a zatim i gace te rekla: de se malo nagnite. A onda uzeli vazelin i lijepo vam kulturno stavili pricu o demokratiji i ljudskim pravima.
- zubi
#26456 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
apsidejzi wrote: ↑10/02/2025 12:12 Ljudi, jesul vama mozgovi toliko isprani???!!! Pa jebote Trump i Elon pokazali crno na bijelo kako je deep state prao milijarde novca i kako su hinjski provodili silu u svijetu. Pa na Elona digli toliko galame sto je twitter kupio. Kao mogao glad u svijetu zaustaviti sa tih 40mld dolara. Ovi sad pokazu i dokazu da su demokrate ukrale 200mld dolara i vibgovorite da je trump tiranin i fasista.
- AleksoMKD
#26457 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
https://x.com/wikileaks/status/18880721 ... a-na-usaid
USAID has pushed nearly half a billion dollars ($472.6m) through a secretive US government financed NGO, "Internews Network" (IN), which has “worked with” 4,291 media outlets, producing in one year 4,799 hours of broadcasts reaching up to 778 million people and "training” over 9000 journalists (2023 figures). IN has also supported social media censorship initiatives.
USAID has pushed nearly half a billion dollars ($472.6m) through a secretive US government financed NGO, "Internews Network" (IN), which has “worked with” 4,291 media outlets, producing in one year 4,799 hours of broadcasts reaching up to 778 million people and "training” over 9000 journalists (2023 figures). IN has also supported social media censorship initiatives.
-
JovicSA
#26458 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
De Boga ti dragog ne pričaj gluposti. Tebi je ispran mozak Trumpom i Elonom a siguran sam da si ga prije kudio kao i Bila Gatesa ali sada ti je Elon zakletva kao i Trumpu a za njega je do skora govorio da pravi rakete koje ne vode nigdje...sada je genijeapsidejzi wrote: ↑10/02/2025 12:12 Ljudi, jesul vama mozgovi toliko isprani???!!! Pa jebote Trump i Elon pokazali crno na bijelo kako je deep state prao milijarde novca i kako su hinjski provodili silu u svijetu. Pa na Elona digli toliko galame sto je twitter kupio. Kao mogao glad u svijetu zaustaviti sa tih 40mld dolara. Ovi sad pokazu i dokazu da su demokrate ukrale 200mld dolara i vibgovorite da je trump tiranin i fasista.
- tramvajtrojka
#26459 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Retardi svih zemalja se ujedinili protiv pameti i normalnosti, od katolickih incela , nacista, muslimanskih fundamentalista svi se klanjaju trumpu, budi bog sa nama kakav je vakat došao da takvi imaju moc da ispolje svoja mišljenjadrug_profi wrote: ↑10/02/2025 11:01 Najviše štete će učiniti Americi i u Americi, ali napraviće nered i po svijetu sa dugotrajnim posljedicama.

Sta ti mozes reci ovim praznim botovskim glavama
- dulekrele
#26460 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Dobro. Mozda si u pravu. E sad nam daj pokazi to crno na bijelo zbog kojeg ti svrsavas u gace. Moras biti dorbo poremecen pa podrzavati ovu dvojicu debila.apsidejzi wrote: ↑10/02/2025 12:12 Ljudi, jesul vama mozgovi toliko isprani???!!! Pa jebote Trump i Elon pokazali crno na bijelo kako je deep state prao milijarde novca i kako su hinjski provodili silu u svijetu. Pa na Elona digli toliko galame sto je twitter kupio. Kao mogao glad u svijetu zaustaviti sa tih 40mld dolara. Ovi sad pokazu i dokazu da su demokrate ukrale 200mld dolara i vibgovorite da je trump tiranin i fasista.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#26461 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
jasko tabasko nije u korak sa novim vijestima izgleda. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#26462 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ma ne znam što raspravljate
kad nešto epski fuli, a fuli često, samo izignoriše i nastavi guslati
dakle vozi trolu frajer i to je to
kad nešto epski fuli, a fuli često, samo izignoriše i nastavi guslati
dakle vozi trolu frajer i to je to
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#26463 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Da to svaka vlada radi kada dodje na vlast, oslobadja se onih koji ce im praviti smetnje i suprotnog misljenja a dovodi svoje klimoglavce.JovicSA wrote: ↑10/02/2025 12:05Slažem se...a ovaj članak to i potvrđuje...drug_profi wrote: ↑10/02/2025 11:01 Najviše štete će učiniti Americi i u Americi, ali napraviće nered i po svijetu sa dugotrajnim posljedicama.
https://radiosarajevo.ba/vijesti/svijet ... dak/578367Otkriven pravi cilj Muskovog velikog plana: 'Iz haosa se često izrodi novi poredak'
Oni u suštini i ne znaju šta tačno rade, uvode AI sistem koji nije testiran u vladine urede i sve mi ovo liči na ad hoc rješenja nego na neki plan. Njima je samo bitno osloboditi se ljudi koji ne misle kao oni, dovođenje podobnih umjesto struke a to je uvijek i uvijek osuđeno na propast. Imamo naš primjer. Već sam ranije pisao da Amerika danas februara 2025 nije ona Amerika od 1945. koja je sa saveznicima postavila kakve takve temelje pravu i nadi malih i ugnjetavanih naroda da bi mogli nekad izaći na zelenu granu i biti zaštićen od zlostavljača nacija. Vjerujem da je sada više nego prije potrebna protuteža i da će ljudi, političari i nacije polako biti prisiljeni da sklapaju savezništva protiv novog neprirodnog i zlog u politici Trumpa i ego tehnološkog manijaka Muska i sličnih elitističkih kretena, supermacista i ostalih. Trumo ne samo da urušava sve vrijednosti nastale na pobjedi nad fašizmom on udara i na osnovne temelje ljevice smatrajući radnike samo podanicima bez prava ili sa prividnim pravima koja će vrhovni poglavar tumačiti kako njemu odgovara. Clara Cetkin se okreće u gorbu.
A sto se tice citata o Haosu, To sam davno napomenuo i nevjerovatno je koliko je istinit ovaj citat iz GoT-a.

- Point.
#26464 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Prilično sam siguran da je tebi ispran mozak od ove dvojice budaletina. Sve sam više siguran da potajno glasaš za SD.apsidejzi wrote: ↑10/02/2025 12:12 Ljudi, jesul vama mozgovi toliko isprani???!!! Pa jebote Trump i Elon pokazali crno na bijelo kako je deep state prao milijarde novca i kako su hinjski provodili silu u svijetu. Pa na Elona digli toliko galame sto je twitter kupio. Kao mogao glad u svijetu zaustaviti sa tih 40mld dolara. Ovi sad pokazu i dokazu da su demokrate ukrale 200mld dolara i vibgovorite da je trump tiranin i fasista.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#26465 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

a kakav je tek ovo kriminal, koji ne bi prošao ni našim lopovima
-
JovicSA
#26466 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Bw. Mile je nekome baš stao na žulj u Vašingtonu
Hajmo sada k'o populisti i desničari, bravo Trump!

Nova vlast, ista politika: Amerika uvela nove sankcije Dodikovim satelitima
Hajmo sada k'o populisti i desničari, bravo Trump!
- ultima_palabra
#26467 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Da vidimo to crno na bijelo. Muskovi “trust me bro” postovi se ne racunaju.apsidejzi wrote: ↑10/02/2025 12:12 Ljudi, jesul vama mozgovi toliko isprani???!!! Pa jebote Trump i Elon pokazali crno na bijelo kako je deep state prao milijarde novca i kako su hinjski provodili silu u svijetu. Pa na Elona digli toliko galame sto je twitter kupio. Kao mogao glad u svijetu zaustaviti sa tih 40mld dolara. Ovi sad pokazu i dokazu da su demokrate ukrale 200mld dolara i vibgovorite da je trump tiranin i fasista.
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#26468 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Zar je pisao da je u Švedskoj?Point. wrote: ↑10/02/2025 13:41Prilično sam siguran da je tebi ispran mozak od ove dvojice budaletina. Sve sam više siguran da potajno glasaš za SD.apsidejzi wrote: ↑10/02/2025 12:12 Ljudi, jesul vama mozgovi toliko isprani???!!! Pa jebote Trump i Elon pokazali crno na bijelo kako je deep state prao milijarde novca i kako su hinjski provodili silu u svijetu. Pa na Elona digli toliko galame sto je twitter kupio. Kao mogao glad u svijetu zaustaviti sa tih 40mld dolara. Ovi sad pokazu i dokazu da su demokrate ukrale 200mld dolara i vibgovorite da je trump tiranin i fasista.
-
Rob_Atl
#26469 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Da budemo iskreni i Biden je njemu ukino sto je bilo prvi put u istoriji, doduse ovaj je i zasluzio bio, jer ko je budali mogao vjerovati poslije jan 6.AleksoMKD wrote: ↑10/02/2025 10:42 Mislim da je ovo jedva docekao.
https://www.theguardian.com/us-news/202 ... ket_shared
Donald Trump revokes Joe Biden’s security clearance in latest revenge move
US president cites Biden’s removal of Trump’s security clearance in 2021 in the wake of the January 6 attacks and attempts to overturn the 2020 election result
https://www.newsweek.com/trump-revokes- ... gg-2028357
Trump on Saturday told the New York Post in an exclusive interview that he would revoke the clearance of eight additional Democrats, which the newspaper wrote was meant to "punish" them. Without their clearance, the officials will not be allowed to access classified information or enter federal facilities.
The list includes:
Biden's Secretary of State Antony Blinken
New York Attorney General Letitia James
Manhattan District Attorney Alvin Bragg
former national security adviser Jake Sulivan
Biden's deputy Attorney General Lisa Monaco
Lawyers Andrew Weissmann, Mark Zaid and Norm Eisen
Each of those listed were at some point involved with investigations into Trump.
- Edin H.
#26470 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Eki deep,statesehohari wrote: ↑10/02/2025 14:39Zar je pisao da je u Švedskoj?Point. wrote: ↑10/02/2025 13:41Prilično sam siguran da je tebi ispran mozak od ove dvojice budaletina. Sve sam više siguran da potajno glasaš za SD.apsidejzi wrote: ↑10/02/2025 12:12 Ljudi, jesul vama mozgovi toliko isprani???!!! Pa jebote Trump i Elon pokazali crno na bijelo kako je deep state prao milijarde novca i kako su hinjski provodili silu u svijetu. Pa na Elona digli toliko galame sto je twitter kupio. Kao mogao glad u svijetu zaustaviti sa tih 40mld dolara. Ovi sad pokazu i dokazu da su demokrate ukrale 200mld dolara i vibgovorite da je trump tiranin i fasista.
Al’ najbolja je finta da ljudi sa dna društvene ljestvice glasaju i misle da multimilioneri zastupaju njihove interese.
- apsidejzi
#26471 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
A sta ce se desiti kada dobijes crno na bijelo? Evo jedan danasnji Elonov tweet kako je FEMA prekrsila Trumpovu naredbu. Hajde evo da ne vjerujemo Elonu na rijec i cekamo da se potvrdi ovo. Sta ces ti uraditi ako se potvrdi kao tacno? Hoces li promijeniti misljenje o Elonu, o Trumpu? Il ces reci: ma jebo 59m dolara. Trump je fasista i sl... Ja cisto sumnjam da ti imas taj moralni kapacitet.ultima_palabra wrote: ↑10/02/2025 14:36Da vidimo to crno na bijelo. Muskovi “trust me bro” postovi se ne racunaju.apsidejzi wrote: ↑10/02/2025 12:12 Ljudi, jesul vama mozgovi toliko isprani???!!! Pa jebote Trump i Elon pokazali crno na bijelo kako je deep state prao milijarde novca i kako su hinjski provodili silu u svijetu. Pa na Elona digli toliko galame sto je twitter kupio. Kao mogao glad u svijetu zaustaviti sa tih 40mld dolara. Ovi sad pokazu i dokazu da su demokrate ukrale 200mld dolara i vibgovorite da je trump tiranin i fasista.
Evo hajmo pratiti ovaj tweet u naredne dvije sedmice da vidimo hoce li biti kakvih dokaza za Elonovu tvrdnju:
- AleksoMKD
-
JovicSA
- apsidejzi
#26474 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Savjet. Iskren. Nemoj nikad stavljat pare na kocku. Imas slabu procjenu. Izgubices. Zdravo.Point. wrote: ↑10/02/2025 13:41Prilično sam siguran da je tebi ispran mozak od ove dvojice budaletina. Sve sam više siguran da potajno glasaš za SD.apsidejzi wrote: ↑10/02/2025 12:12 Ljudi, jesul vama mozgovi toliko isprani???!!! Pa jebote Trump i Elon pokazali crno na bijelo kako je deep state prao milijarde novca i kako su hinjski provodili silu u svijetu. Pa na Elona digli toliko galame sto je twitter kupio. Kao mogao glad u svijetu zaustaviti sa tih 40mld dolara. Ovi sad pokazu i dokazu da su demokrate ukrale 200mld dolara i vibgovorite da je trump tiranin i fasista.
- apsidejzi
#26475 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Prvo, tu dvojicu debila je potrdzalo preko 77 miliona amerikanaca i ne samo to. Dali su im apsolutnu vecinu u svim mogucim domovima. Republikanci imaju apsolutnu vlast u SAD. Dakle, nisam jedini koji "podrzava".dulekrele wrote: ↑10/02/2025 12:35Dobro. Mozda si u pravu. E sad nam daj pokazi to crno na bijelo zbog kojeg ti svrsavas u gace. Moras biti dorbo poremecen pa podrzavati ovu dvojicu debila.apsidejzi wrote: ↑10/02/2025 12:12 Ljudi, jesul vama mozgovi toliko isprani???!!! Pa jebote Trump i Elon pokazali crno na bijelo kako je deep state prao milijarde novca i kako su hinjski provodili silu u svijetu. Pa na Elona digli toliko galame sto je twitter kupio. Kao mogao glad u svijetu zaustaviti sa tih 40mld dolara. Ovi sad pokazu i dokazu da su demokrate ukrale 200mld dolara i vibgovorite da je trump tiranin i fasista.
Drugo, ne podrzavam ali razumijem. Ja nisam i ne mogu glasati za njega tako da ga ja ne mogu "podrzavati", ali ja imam dovoljno inteligencije da razumijem argumente obe strane. Njegova strana je veoma jasna: Amerika i amerikanci na prvom mjestu. Za sad vidim da ne odstupaju od toga. Tebi je to mozda iznenandjenje, mozda cak i sok. Ali to je nova realnost svijeta u kojem zivimo. Amerika se zabavila o sebi.
Trece, mnogi na ovom forumu izgleda vise na sisi USAID-a na ovaj ili onaj nacin, i sad placu. Prekinuta pipa.
Cetvrto, evo sam u prethodnom postu stavio link na Elonov tweet o pronevjeri 59m dolara i upitao drugog forumasa jel zeli pratiti taj tvit i vidjeti hocel sta biti crno na bijelo. Evo ja sam spreman prestati "svrsavati na Elona i Trumpa" ako se ispostavi kao laznjak i suplja. Jesi li ti spreman promijeniti svoj stav o njima ako se ispostavi da nije suplja?