Ma hoće da ispadnemo, ne može na 4 fronta jbg
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#83127 Re: Liverpool FC
Vjerovatno najgora utakmica Elliottove karijere. Ne baš najbolji tajming.
- zomri
#83128 Re: Liverpool FC
Kelleher ipak nije Alisson. Nebitan kup osim kad osvojis. Everton!
- no_sekirli
#83130 Re: Liverpool FC
Pa dobro, mora se nekad i izgubiti. Samo, nije bas na cast izgubiti od zadnjeg drugoligasa.
Idemo dalje, nova tekma, nova nafaka.
Idemo dalje, nova tekma, nova nafaka.
- BHF_Manijak
#83131 Re: Liverpool FC
Nebitno je li bitno takmicenje ili nije, ovo je bruka kako god.
Ispasti od zadnje ekipe Championshipa je bruka, tamsn da mi otac vodi, a ne Slot.
Neki seniori pokazali da nisu za vise od vjecne rezerve.
Elliott ocajan, dan te jebo sa 21. godinom nema kuveta za 90 minuta. Pokusava ubacit pred njihov kazneni loptu, ne moze do centra da dobaci.
Diaz, Jota, Tsimikas ne mogu razliku protiv Plymoutha da naprave.
Kurcine.
Ispasti od zadnje ekipe Championshipa je bruka, tamsn da mi otac vodi, a ne Slot.
Neki seniori pokazali da nisu za vise od vjecne rezerve.
Elliott ocajan, dan te jebo sa 21. godinom nema kuveta za 90 minuta. Pokusava ubacit pred njihov kazneni loptu, ne moze do centra da dobaci.
Diaz, Jota, Tsimikas ne mogu razliku protiv Plymoutha da naprave.
Kurcine.
-
RJ57
- no_sekirli
#83133 Re: Liverpool FC
BHF,
u pravu si druze. Falila je samo kakva socna psovka da docara ovo sve. 9 igraca iz prve ekipe da ovako jadno odigraju protiv drugoligasa...
u pravu si druze. Falila je samo kakva socna psovka da docara ovo sve. 9 igraca iz prve ekipe da ovako jadno odigraju protiv drugoligasa...
- AmiĐa_Idriz
#83134 Re: Liverpool FC
Endo jedini može dobiti prolaznu od seniora.
- BHF_Manijak
#83135 Re: Liverpool FC
Preslikano PSV, samo sto je ovo veca bruka.
Nadam se da Slot ovim stvarno sortira da vidi ko moze, ko je moze, pa na ljeto hajmo prebrojavanje. Ako je tako halal im bilo. U suprotnom - vucarati sa sobom neke igrace, samo da bi se broj popunio, a racunati kao da imas sirinu je Sizifov posao.
Mada ja, opecen dugogodisnjim iskustvom, sumnjam u to najavljivano ljeto, gdje ce se kao raditi na transferima.
Onda ce ova i slicne utakmice ostati samo kao bruka.
Da su stvarno juniori samo igrali rekao bih OK, ali Jota, Diaz, Chiesa, Endo, Tsimikas, Elliott, Quansah... Ovo je bruka.
A sto se samog takmicenja tice, ekipe koje su ga najvise osvajale ponistavaju vasu pricu o (ne)bitnosti.
Da je kurcina, najvise naslova bi imao neki Wigan, Birmingham, Sheffield itd...
Nadam se da Slot ovim stvarno sortira da vidi ko moze, ko je moze, pa na ljeto hajmo prebrojavanje. Ako je tako halal im bilo. U suprotnom - vucarati sa sobom neke igrace, samo da bi se broj popunio, a racunati kao da imas sirinu je Sizifov posao.
Mada ja, opecen dugogodisnjim iskustvom, sumnjam u to najavljivano ljeto, gdje ce se kao raditi na transferima.
Onda ce ova i slicne utakmice ostati samo kao bruka.
Da su stvarno juniori samo igrali rekao bih OK, ali Jota, Diaz, Chiesa, Endo, Tsimikas, Elliott, Quansah... Ovo je bruka.
A sto se samog takmicenja tice, ekipe koje su ga najvise osvajale ponistavaju vasu pricu o (ne)bitnosti.
Da je kurcina, najvise naslova bi imao neki Wigan, Birmingham, Sheffield itd...
- zomri
#83136 Re: Liverpool FC
Nebitan je u zadnje vrijeme, prije toga institucija. Jebiga kad ti glavna nagrada za osvajača nosi kao nastup u jednoj utakmici lp, kad si manager ovakvog kluba kao što je liverpool pitao bih te gdje bi igrače odmarao. možemo se mi lagati ali danas su pare u fudbalu jako bitne.
- vaučer
#83137 Re: Liverpool FC
Čuj PSV i danas bruka. Nakon rotacije protiv PSVa su prvotimci vidno digli tempo. Ovdje smo rotirali da to održimo. Zna Slot šta je bitno i to je jasno pokazao odabirom tima i izmjenama. Boli me za kupove osim kao utješna nagrada, samo je br20 bitan i apsolutno ništa više.
Prvotimci jesu odigrali nikako a Plymouth su odigrali super borbeno i opet su jedva prošli na kraju.
Prvotimci jesu odigrali nikako a Plymouth su odigrali super borbeno i opet su jedva prošli na kraju.
- King_Kenny
#83138 Re: Liverpool FC
Loša tekma; ali ako znamo da odmaramo kad bude naredna FA Cup runda, drago mi je. Previše je tekmi i za ovaj tim. Nek dobiju Everton i zaboravio sam Cup. 
- zomri
#83140 Re: Liverpool FC
hahah zar je živ taj lik? dejan "solo misija" lovren. a mora ahbaba muhameda malo odbraniti. pozdrav dejo ako čitaš
- BHF_Manijak
#83141 Re: Liverpool FC
Nisi me shvatio, nisam rekao da je PSV bruka, nebitna utakmica, vec da igraci koji su igrali niti su iskoristili priliku (osim McConnella) niti su se dokazali, danas isto tako.vaučer wrote: ↑09/02/2025 19:11 Čuj PSV i danas bruka. Nakon rotacije protiv PSVa su prvotimci vidno digli tempo. Ovdje smo rotirali da to održimo. Zna Slot šta je bitno i to je jasno pokazao odabirom tima i izmjenama. Boli me za kupove osim kao utješna nagrada, samo je br20 bitan i apsolutno ništa više.
Chiesina danas statistika i Jotina su gromorozne, protiv Reala da su igrali puno li je, kamo li protiv jebenog posljednjeplasiranog drugoligasa.
- zomri
#83142 Re: Liverpool FC
dobro brate skontali smo ali nije smak svijeta ako nema ništa od šestostruke krune
- vaučer
#83143 Re: Liverpool FC
Svi su bili za kurac a musav teren i ozljeda Gomeza nisu pomogli. Meni je ovo 200% izgledalo kao ‘momci igrajte treba vam minuta ali polako’. Ekipa je bila dovoljno jaka da dobije, trenutak gluposti od Elliota i to je to.
- no_sekirli
#83144 Re: Liverpool FC
Zna li se Gomezovo stanje?
- zomri
#83145 Re: Liverpool FC
nije neka katastrofa, da je prvi tim igrao pa ispadneš pa hajd. mada ni tad ne bi bilo nešto što nećeš zaboraviti za 48 sati. puno je bitnije dobit everton, u kup takmičenjima svakako sreća igra daleko veću ulogu.
kad sam već kod toga da primjetim da smo sad više skrojeni za osvajanje ligaškog natjecanja, dok je kod kloppa ekipa bila više posložena da se uzmu kupovi.
kad sam već kod toga da primjetim da smo sad više skrojeni za osvajanje ligaškog natjecanja, dok je kod kloppa ekipa bila više posložena da se uzmu kupovi.
- Pandakonda
#83146 Re: Liverpool FC
Ma ja cim sam vidio sastav znao sam da ce biti guravo. Jednostavno ovakav mix igraca nije mogao donijeti dobar rezultat jer ne igraju toliko zajedno i vidjelo se da su pogubljeni na terenu. Poslje je već bilo kasno kad su krenuli ulaziti ovi iz prvog tima. A i tada nisam ocekivao cudo jer ne postoji sinergija između igraca koji su u tom momentu bili na terenu jer je opet bio mix ove djece i seniora. Slot je ocigledno mislio da je Plymouth toliko los pa da moze izvuci pobjedu ako odmori preko 95% regularnih igraca. A oni dosli sa punim sastavom koji igra regularno zajedno + pozitivna energija radi novog trenera i dobili smo sta smo dobili
Radije bi da smo ispali iz carabao kupa nego iz FA jer je on ipak prestizniji i glavni u engleskoj. Ali sta je tu je, fokusirati se na ligu i ligu prvaka i nadati se da ce imati koristi od odmora radi ovih kup utakmica koje necemo igrati
Radije bi da smo ispali iz carabao kupa nego iz FA jer je on ipak prestizniji i glavni u engleskoj. Ali sta je tu je, fokusirati se na ligu i ligu prvaka i nadati se da ce imati koristi od odmora radi ovih kup utakmica koje necemo igrati
- no_sekirli
#83147 Re: Liverpool FC
Dobili smo to da su se ovi danas igraci pravo izblamirali. Ovo ispadanje je vijest dana u svijetu nogometa.
Jedino mi nije jasno sto nije uveo malo Jonesa da pokusa povezati rastimani orkestar, posto je ocigledno da je za derby predvidjen start Graven-Maca-Domink.
Jedino mi nije jasno sto nije uveo malo Jonesa da pokusa povezati rastimani orkestar, posto je ocigledno da je za derby predvidjen start Graven-Maca-Domink.
- BHF_Manijak
#83149 Re: Liverpool FC
no_sekirli wrote: ↑09/02/2025 20:25 Dobili smo to da su se ovi danas igraci pravo izblamirali. Ovo ispadanje je vijest dana u svijetu nogometa.
- AmiĐa_Idriz
#83150 Re: Liverpool FC
Barcelona sporting director Deco is keen on a swap deal with Liverpool for Frenkie De Jong and Luis Díaz.
(Source: El Nacional)