Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
junior3 wrote: ↑02/02/2025 20:09
Izjednačenje zbog Himeneza. Umjesto da šalje loptu naprijed u kontranapad on je vraća naazad i Inter dobija korner, posle kornera u nekom pokušaju izbacivanja lopte dodaje je protivničkom igraču koji centrira i nakon centaršuta pogodak.
Jeste to frustrirajuće ali samo govori o klupi Milana, nema koga Conceicao uvesti...pogotovo sad kad je Fofana bio suspendiran.
Pobjede ih je bukvalno koštala tanka klupa, poslije izmjena je Inter prtisnuo i stvorio sve šanse
junior3 wrote: ↑03/02/2025 17:12
Gimenez potpisao do 2030.
Feliks pozajmica do kraja sezone, valjda bez opcije da ga kupe.
Super, napad se dosta poboljšao. Nadam se da će Santi biti hit. Brine me sredina terena, poslije Fofane i Rijndersa nemas nikoga na koga se možeš osloniti
Ne pratim holandsku ligu a ni Fejnord nisam gledao, tako da pojma nemam kakav je igrač Gimenez.
Složio bih se za sredinu terena, pogotovo je Fofanu teško zamijeniti.
Walker mi je dobro odigrao ovu utakmicu, iako ga nisu ocijenili nešto ekstra, zadnje minut je bolje od svih igrao.
Mada ne može se reći ništa ni Pavloviću ni Tomoriju, koji je po meni br. 1.
Nakon dugo vremena mozemo reci da imamo pravog napadaca... Nadam se da ce dobiti dosta lopti koje ce pospremiti u gol, ovo sa Moratom i Abrahamom je horor nad hororima.
febo_acm wrote: ↑03/02/2025 21:10
Nakon dugo vremena mozemo reci da imamo pravog napadaca... Nadam se da ce dobiti dosta lopti koje ce pospremiti u gol, ovo sa Moratom i Abrahamom je horor nad hororima.
Nisam ni ocekivao drugacije Zao mi je sto je Felix glumi budalu, lik je ozbiljan potencijal ali u glavi slican kao i Leao. Bice zestoka borba za 4 mjesto do kraja.
Generalno ova ekipa Milana je postala ozbiljna, samo je pitanje koliko trener moze ovo izgurati...
Point. wrote: ↑09/02/2025 00:23
Malo sudija pogurao, al tišu mišu.
Misliš pokušao pogurati Empoli (čitaj Juve)? Čist penal nad Abrahamom nije sviran, čist crveni nad Walkerom u prvom (lik ni žuti nije dobio) nije sviran, Tomori dobi crveni nakon ofsajda, Giemnez dobi žuti nakon VAR pregleda a to prema pravilima nije ni dopušteno... sudija nas je moga sj..ti samo tako, srećom nije uspio
što se tiče igre, Leao-Felix-Pulišić-Gimenez četvorka ima potencijal da ubija... a Tomorija mi je više dosta, prodaj ga na ljeto i dovedi top odbrambenog s mozgom.
Misliš pokušao pogurati Empoli (čitaj Juve)? Čist penal nad Abrahamom nije sviran, čist crveni nad Walkerom u prvom (lik ni žuti nije dobio) nije sviran, Tomori dobi crveni nakon ofsajda, Giemnez dobi žuti nakon VAR pregleda a to prema pravilima nije ni dopušteno... sudija nas je moga sj..ti samo tako, srećom nije uspio
što se tiče igre, Leao-Felix-Pulišić-Gimenez četvorka ima potencijal da ubija... a Tomorija mi je više dosta, prodaj ga na ljeto i dovedi top odbrambenog s mozgom.
Ja mislim da su Calabria i Emerson ubili komplet odbranu Milana, ukljucujuci i golmana... Trebat ce im par mjeseci da se naviknu da nije rupa desno
Ja mislim da su Calabria i Emerson ubili komplet odbranu Milana, ukljucujuci i golmana... Trebat ce im par mjeseci da se naviknu da nije rupa desno
Al fakat, kakvo osvježenje negledati više Calabriju i Circus Royala na desnom beku. Walker tri nivoa iznad
BHF_Manijak wrote: ↑11/02/2025 09:47
Boga mi je Milan bas grohnuo, kada mu je onakav Walker pojacanje i upgrade na odbranu.
Ne postoji ekipa na svijetu u kojoj Walker ne bi bio pojacanje, tako da bas i ne znam sta da ti kazem... Covjek sa 34 godine ponajbolji bek na svijetu, a moze vrhunski odigrati i na CB. Cinjenica je da on moze igrati jos max 2 sezone na ovom nivou, ali opet to je top. Na kraju krajeva, dosao je na posudbu iz mogucnost otkupa za 5 mil Eura ... I Cafu je sa 33 godine dosao u Milan pa se zna kako je igrao.
Cisto jedan podatak od prije par mjeseci
1. Kylian Mbappé: 38 km/h
2. Micky van de Ven: 37.38 km/h
3. Kyle Walker: 37.31 km/h
A da je Milan pao, jeste... Uprava retardirana, mada sa ovim mercatom to izgleda daleko bolje.
BHF_Manijak wrote: ↑11/02/2025 09:47
Boga mi je Milan bas grohnuo, kada mu je onakav Walker pojacanje i upgrade na odbranu.
Kakav Walker misliš? Jesi li gledao zadnje 3 Milanove utakmice odkad je došao? Sasvim solidan. Ako misliš da njegovi nastupi nisu bili na nivou onda ne znam šta si gledao, pogedaj opet
A i moraš razumijeti, sve je to nakon gledanja Calabrije i, u zadnje vrijeme, Royala na toj poziciji tako da je to nama navijačima Milana ogroman korak naprijed nakon godina mučenja na desni bek poziciji
Pricam o onom Walkeru kojeg zadnjih godinu i po u Cityu gledam i na Euru, koji ispada, krivac bude za golove i slicno.
Jedan od losijih pojedinaca Citya zadnjih godinu i po, zato i govorim kako je Milan pao na niske grane, Calcio mislim generalno, kad takav igrac solidno izgleda.
I ovo ne napisah da bih pocinjao raspravo o kvaliteti i jacini liga i slicno, nije meni Milan mrzak.
City je horor i bez Walkera, to se vidi po rezultatima. Mozemo sada pricati da je Walker los danima, ali Walker trenutno moze igrati u Realu, a ne u Milanu.
Walker je top igrac, tu nema dileme. Ovakvom milanu dodje kao prime Cafu
BHF_Manijak wrote: ↑11/02/2025 19:27
Pricam o onom Walkeru kojeg zadnjih godinu i po u Cityu gledam i na Euru, koji ispada, krivac bude za golove i slicno.
Jedan od losijih pojedinaca Citya zadnjih godinu i po, zato i govorim kako je Milan pao na niske grane, Calcio mislim generalno, kad takav igrac solidno izgleda.
I ovo ne napisah da bih pocinjao raspravo o kvaliteti i jacini liga i slicno, nije meni Milan mrzak.
Kakav je bio u engleskoj ne znam, negledam engleze a pogotovo ne City. Ono što mogu reći da je bio odličan protiv Intera, Rome i Empolija. Finansijski smo zaista pali nisko i tu smo daleko iza engleza sigurno a o samom kvalitetu igre možemo dugo raspravljati
Eto baš bih volio da se ovaj Milan potuče s nekim od engleza ove sezone. Postoji šansa ako prodjemo Feyenoord da izučemo Arsenal, bilo bi interesantno
A i taman što nahvališmo Walkera odigra baš lošu utakmicu, onaj Paixao ga izvoza ko malo dijete. Možda je to taj Walker iz ManCitya koji je drug spominjao
Još uvijek čuvam optimizam za uzvrat, ako to upropaste odustajem od ove sezone. Čuvam živce za bolja vremena
Ma nije tu Walker problem, pogledaj sta Mike uradi, pa Leao ono kada je izasao 1 na 1... Felix i Pavlovic su se, po meni, jedini trudili. Jednostavno vecina igraca pravi potez viska, ponasaju se kao igraju mali fudbal. Nazalost, Milan ce se tesko oporaviti od ova dva trenera...
febo_acm wrote: ↑13/02/2025 10:16
Ma nije tu Walker problem, pogledaj sta Mike uradi, pa Leao ono kada je izasao 1 na 1... Felix i Pavlovic su se, po meni, jedini trudili. Jednostavno vecina igraca pravi potez viska, ponasaju se kao igraju mali fudbal. Nazalost, Milan ce se tesko oporaviti od ova dva trenera...
Ti stvarno misliš da je Conceicao loš trener? Nisam siguran, ovi "glavni" igraci su ovako toplo-hladno već kod 3 trenera, isto je bilo pod Piolijem. Možda je i do njih što Milan nikako nemože da se probije do vrha