Sace oni cvrsti su, jedu liisce i piju kisnicu.dječak sa šibicama wrote: ↑07/02/2025 21:59 Eki otpor, amerikanci ga izabrali
Mozda da usaid i soros organizuju neku narandjastu revoluciju u Ameriki, nije zgoreg pokusati![]()
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
sumirprimus
#26276 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- Sanjarko
#26277 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne zagadzuje my ass.Haris.ba wrote: ↑07/02/2025 19:17 Tesla kao kompanija koja ne zagadjuje prodaje svoja prava od toga firmama koje zagadjuju. Tzv.carbon tax.
Drzava napravila tu zakonsku semu.
Samo od 2017.od toga su zaradili 10 milijardi dolara.
Drzava fakticki uzima od drugih i daje njegovoj firmi.
Lik skontao fazon.
To sve opet nema nikakve veze sa Usaid trosenjem.
-
sumirprimus
#26278 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne mogu mi care pera odbitMMM1977 wrote: ↑07/02/2025 22:09Nedaj sesumirprimus wrote: ↑07/02/2025 22:04Ne. Samo ne mogu podrzati naci oligarhiju.
Opet vidis kako me.vrijedjau na.licnoj i vjerskoj osnovi.sve.jasno.
- Sanjarko
#26279 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ja i o svjetskim problemima, ali i o lokalnim, koja su nagomilani i losi. Ovdje su mi teme kad sam govorio da se ovo moze desiti tokom Korona njesra banirane, klimatske promjene i moguce posljedice nije, a neke ideje isto jesu, relativno nedavno, i cast mi je kad me ti navedes.sumirprimus wrote: ↑07/02/2025 19:59 BIglebovski opet o svjeckim politikama. Ko i sanjsrko. Jeste jedan lik ozbiljno?
Sta trebamo kao civilizacija izumrijeti zbog nase pohlepe itd i samounistiti se i sl, i to u najgorim mukama mozda skroz nestati, hajde sto cemo mi ljudi nestati nego sto bi i 90+ posto svih bica drugih nestalo osim nekih bakterija i sl bica mikroskopskih.
-
Hendrix
#26280 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ovaj JD Vance je najveca p**** i ulizica ikada. Brani onog muskovog idiota sto je otkaz dao zbog rasistickih tvitova protiv indijaca. A zena mu indijka. Pa ima li ko ovde normalan u ovoj vlasti?
-
MAha
#26281 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
DaBogda, preuzeo je sve uzde, oba dom kongresa drzi, vrhovni sud, izvrsnu vlast plus mece sve svoje u sve slojeve izvrsne vlasti, do portira, Musk ce odobravat i putne naloge u Pentagonu. Fed ce jedino zaobic izgleda.ultima_palabra wrote: ↑07/02/2025 02:31Ovo je tzv. doktrina soka. https://en.wikipedia.org/wiki/The_Shock_Doctrine Ali sve ce to ispuhati nakon par mjeseci. Pa dobar dio ovih akata je neustavan i nezakonit, drugi dio ima ostru retoriku ali nikakve akcije nema iza toga.MAha wrote: ↑06/02/2025 23:38 Ja ne mogu da vjerujem sta covjek.radi. potpuno ce sjebat svu arhitekturu, pravila, zakone, na kojoj poc9va savremeni svijet od ww2. Ljudi mislim da skoro sigurno idemo ka necemu potpuno novom, beskrajno losijrm svijetu.
Bravo ameriko, bravo americki glasaci. Izabrali ste zlog glupana, koji ce siebat i njih pored mnogih drugih.
I ovi nasi odisevljenici trumpom ce skontat koji je on zajeb za cijeli svijet, pa i njih.
Sjecam se 2004. kad je Bush ponovo izabran, vecina liberala je upala u depresiju i mislila da je kraj svijeta, uvod u diktaturu. Na kraju Bush zavrsio mandat manji od makova zrna, bio landslide demokrata na svakom nivou.
Ono cega me jeste strah da ce americka (a time i svjetska) ekonomija skrenuti na neki put prema stvaranju oligarhije, da ce ovih 5-6 tehnoloskih giganata postati toliko mocni da se stvari nece vise moci vratiti unazad.
Vec su postali.
-
sumirprimus
#26282 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne mogu tebi otvoreno odgovorit kako bih htio.Sanjarko wrote: ↑07/02/2025 22:18Ja i o svjetskim problemima, ali i o lokalnim, koja su nagomilani i losi. Ovdje su mi teme kad sam govorio da se ovo moze desiti tokom Korona njesra banirane, klimatske promjene i moguce posljedice nije, a neke ideje isto jesu, relativno nedavno, i cast mi je kad me ti navedes.sumirprimus wrote: ↑07/02/2025 19:59 BIglebovski opet o svjeckim politikama. Ko i sanjsrko. Jeste jedan lik ozbiljno?
Sta trebamo kao civilizacija izumrijeti zbog nase pohlepe itd i samounistiti se i sl, i to u najgorim mukama mozda skroz nestati, hajde sto cemo mi ljudi nestati nego sto bi i 90+ posto svih bica drugih nestalo osim nekih bakterija i sl bica mikroskopskih.
Tako da, svako dobro. Uzivaj
- tramvajtrojka
#26283 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ah narandzasta revolucija strah svakog o sebi i pri sebi desnicara, koliko bulaznjenje desnicarsko ide da pisete da bi državna agencija protiv vlastite drzave pravila revolucijudječak sa šibicama wrote: ↑07/02/2025 21:59 Eki otpor, amerikanci ga izabrali
Mozda da usaid i soros organizuju neku narandjastu revoluciju u Ameriki, nije zgoreg pokusati![]()
-
geoxx
#26284 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Strahota koliko su lazi posijali oko Usaida. Otvoris tviter profile ovih magatora (koji se i ovdje nerijetko postavljaju), svi sa plavom kvacicom i par miliona pratitelja, i kao da si upalio dnevnik RTRS 1993-e.
-
breuer
#26285 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
dobro je, takvima u Srbiji je omiljena riječ "duboka država", što izgovaraju onako duboka grla...
-
MAha
#26286 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa jest usaid dio (vanjske) nacionalne politike usa. Eno dobar clanak klix objavio. Najvise ce stete svojim interesima nanijeti misljenha sam sa ukidanjem usaida. Otkle se amerika povuce nece tu sad ostat prazan prostor, eto zacas kineza, rusa, imal jos ko.....Al boli me djon za njihove interese, nek se pridrzavaju medjunarodnog prava, makar to.
Frajer ce na kraju od usa napravit ramba, sam protiv svih...al s neizvjesnim ishodom
Frajer ce na kraju od usa napravit ramba, sam protiv svih...al s neizvjesnim ishodom
-
Hendrix
#26287 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ovi muskovi teenage ninja "hakeri" sada imaju pristup i nuklearnom naoruzanju. Nevjerovatan pad sigurnosnog sistema i predavanje vojnih tajni ludaku iz Juzne Afrike.
Podsjeca me na raspad Sovjetskog Saveza i kakvo je opste ludilo u vojnim i drzavnim sluzbama bilo tada.
Podsjeca me na raspad Sovjetskog Saveza i kakvo je opste ludilo u vojnim i drzavnim sluzbama bilo tada.
The Department of Energy tried to clarify why DOGE staffers suddenly got some I.T. access to a department that oversees the U.S. nuclear stockpile.
The Department of Energy on Friday tried to clarify why one of Elon Musk’s DOGE underlings was granted access to the department’s I.T. systems despite opposition from its general counsel and cybersecurity offices.
CNN reports that Luke Farritor, 23, whose previous work experience consists of an internship at Musk’s company SpaceX was granted access by Energy Secretary Chris Wright Wednesday. The department’s legal counsel and chief information offices, which govern I.T. and cybersecurity, “said this is a bad idea,” according to a source who spoke with CNN, given that Farritor hadn’t received a standard background check.
- drug_profi
#26288 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Napravice nepopravljivu stetu USA.
Prvo, prestace biti pouzdan partner i saveznik.
Dalje njihovo mjesto zauzece Kina, arapi... sa svojim agendama.
Dalje Europa ce se radi toga konsolidovati i ubuduce vrlo oprezno sa USA.
Na kraju price, USA ce ostati bez meke sile, i definitivno izgubiti primat na planeti.
Ubrzo, Kina ce ih prestici i sa mekom i sa grubom silom.
Prvo, prestace biti pouzdan partner i saveznik.
Dalje njihovo mjesto zauzece Kina, arapi... sa svojim agendama.
Dalje Europa ce se radi toga konsolidovati i ubuduce vrlo oprezno sa USA.
Na kraju price, USA ce ostati bez meke sile, i definitivno izgubiti primat na planeti.
Ubrzo, Kina ce ih prestici i sa mekom i sa grubom silom.
- dale cooper
#26289 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Time magazin je stavio na naslovnicu Muska za predsjedničkim stolom.

- dale cooper
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#26291 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Elon ceslja pentagon
Ko zna kakve ublehase i ljencne ce naci na platnom spisku
Ko zna kakve ublehase i ljencne ce naci na platnom spisku
- tramvajtrojka
#26292 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Samo pogledaš ovdje u zadnjih nekoliko dana radost i ushicenje kod desnicara na ovom forumu i sve ti bude jasno, pred nasim očima se desava urusavanje svih zapadnih demokratskih vrijednosti koji su gurali svijet naprijed od kraja drugog svjetskog rata, bukvalno sve što je bilo se briše, sto se nece dobro odraziti po nas vidis sada kako su se komsijski telali nakostrijesili i sa ushicenjem i kvazi podsmijehom pricaju o sarenim revolucijama i slomu wokizma . Ocekuje nas duga i tamna zima po pitanju nase države, prtina nije vidljiva a prelazak preko te ledine je dug i sklizak, usli smo u fazu ocekuj najgore i spavaj sa oba otvorena okaHendrix wrote: ↑07/02/2025 22:54 Ovi muskovi teenage ninja "hakeri" sada imaju pristup i nuklearnom naoruzanju. Nevjerovatan pad sigurnosnog sistema i predavanje vojnih tajni ludaku iz Juzne Afrike.
The Department of Energy tried to clarify why DOGE staffers suddenly got some I.T. access to a department that oversees the U.S. nuclear stockpile.
The Department of Energy on Friday tried to clarify why one of Elon Musk’s DOGE underlings was granted access to the department’s I.T. systems despite opposition from its general counsel and cybersecurity offices.
CNN reports that Luke Farritor, 23, whose previous work experience consists of an internship at Musk’s company SpaceX was granted access by Energy Secretary Chris Wright Wednesday. The department’s legal counsel and chief information offices, which govern I.T. and cybersecurity, “said this is a bad idea,” according to a source who spoke with CNN, given that Farritor hadn’t received a standard background check.
- cyprus
#26293 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Njima je jedino teško prelomit ovaj Trumpov odnos prema Izraelu/Palestincima... Imam osjećaj da bi mu sve drugo halalili, taman se zbratimio sa Miloradom... A i za Palestinu je malo falilo - hitovi među klix komentatorima iz proteklog mjeseca:tramvajtrojka wrote: ↑07/02/2025 12:58Pa sta ocekujes od sdaovca nego da ovo pise pa pogleda samo naslove i komentare po društvenim mrežama na njihovim stranicama o USAID i tacno da se zapitas kakav ovo narod zivi medju namacyprus wrote: ↑07/02/2025 10:35Hajde da gledamo pozitivno... Evo šta je dobro u svemu ovome - Trump je ako ništa lijepo istjerao stvari na čistac... Sad se vrlo lijepo vidi kako su velikočetnici i domaći kadirovci zasnovani na istoj (anti)civilizacijsko-ideološkoj osnovibenki2 wrote: ↑07/02/2025 09:27 Ma hoce ljudi da prociste usaid, ne budite naivni, necu tu biti gasenja. A i kada vidimo kakve su sve projekte finansirali po svijetu, tacno da se covjek zapita. Meni je samo drago zbog ovih ubleha koji 30 godine parazitiraju po bosni, po nekakvim sumnjivim projektima i promicuci nekakve dubiozne agende. Sad ce ovi iz nase stranke na zasluzeno smetljiste istorije, strani placenici, kud cete bolje![]()
![]()
![]()

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- cyprus
#26295 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne mogu vjerovat, ali djelomično ću se složiti sa Vanceom
Rijetki su ljudi koji baš nikad nisu napisali nešto nevjerovatno glupo na društvenim mrežama, posebno u adolescentskim godinama... Zaista ne mislim da zbog toga treba uništiti nečiji život...
Eh sad, druga je stvar da li se taj neko i dalje pridržava istih stavova ili se javno pokajao i jasno distancirao od njih... Ako se distancirao i izvinio, po meni ne bi to trebalo biti problematično... Ako nije, onda jebiga jest...
Moram priznat da nisam baš pratio šta je posrijedi u slučaju ovog lika..
Rijetki su ljudi koji baš nikad nisu napisali nešto nevjerovatno glupo na društvenim mrežama, posebno u adolescentskim godinama... Zaista ne mislim da zbog toga treba uništiti nečiji život...
Eh sad, druga je stvar da li se taj neko i dalje pridržava istih stavova ili se javno pokajao i jasno distancirao od njih... Ako se distancirao i izvinio, po meni ne bi to trebalo biti problematično... Ako nije, onda jebiga jest...
- GandalfSivi
#26296 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
JD ce napisati bilo sta samo da bude relevantan. Nego, u drugim vijestima, James O’Brian je bas izabrao trenutak kad ce otici na godisnji, kriziram svega mi…
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#26297 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
generalno je okej, ali "mali" ima 25 godina, nije u obdaništu pis'o te gluposti nego nedavnocyprus wrote: ↑08/02/2025 00:19 Ne mogu vjerovat, ali djelomično ću se složiti sa Vanceom![]()
- GandalfSivi
#26298 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Dvije velike greske pravis.cyprus wrote: ↑08/02/2025 00:19 Ne mogu vjerovat, ali djelomično ću se složiti sa Vanceom![]()
Prvo, otvoreni rasizam, ksenofobija i pozivanje na mrznju nisu bas “nesto nevjerovatno glupo”.
Drugo, decku se ne unistava zivot, nego ga se distancira od pozicije jako, jako zajebane moci (sa pristupom podatcima).
- tramvajtrojka
#26299 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ah Elez to poznato zlocinacko prezime porijeklom iz Foče , u oba rata vojvode i zlocinci bas prezime koje izaziva jezu svim koji su iole upoznati sa desavnjima u istočnoj Bosni
A ovaj americki Elez je moron samo takav, i takav lik da ima pristup nuklearnom arsenalu americke vojske i citavom federalnom platnom prometu
bukvalno da se zapitas neke stvari kuda idemo i ima li ovo vise ista smisla, jbt svakih dvadesetak sati izadje neka nova bombasticna vijest da kažeš WTF
- cyprus
#26300 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Vi'š ja konto lik mlađi, ne znam štoVelkoski wrote: ↑08/02/2025 00:26generalno je okej, ali "mali" ima 25 godina, nije u obdaništu pis'o te gluposti nego nedavnocyprus wrote: ↑08/02/2025 00:19 Ne mogu vjerovat, ali djelomično ću se složiti sa Vanceom![]()
Moram priznat da nisam baš pratio šta je posrijedi u slučaju ovog lika..![]()