Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lakrdija od pravosudja i advokature Bosne i Hercegovine
"Ovo je presuda protiv naše kolegice Vidović, a ja smatram da je ovo presuda protiv advokature u BiH. Ovom presudom je sud rekao da mi ne možemo raditi svoj posao kao što je u zakonu predviđeno i da nismo dužni da damo bilo kakav dokaz koji nam je naš branjenik dao", kazala je Nožica.
ovaj odgovara opisu https://facebook.com/haris.mujcinovic.54
starost i objave vezane za holand taxi
ovo je ozbiljna roba i oruzje
eh ciji li je igrac i ko je selektor
Prema nezvaničnim informacijama, protiv Mujčinovića je postojala prijava zbog drugog krivičnog djela pa je poolicija dobila naredbu da izvrši pretres stambenog objekta koji koristi.
znači nisu sami istražili i našli nego slučajno... da ga neko nije prijavio za neki drugi belaj pitanje je dokle bi ovo islo i prodavalo se
Hiljadu puta am rekao, nemate pojma koliko ljudi u Sarajevu se bavi kriminalom na ovaj ili onaj način... Mi smo duboko kriminogeno društvo, a sve se opravdava onom poznatom "snašo se".
BadBoy wrote: ↑06/02/2025 09:05
Hiljadu puta am rekao, nemate pojma koliko ljudi u Sarajevu se bavi kriminalom na ovaj ili onaj način... Mi smo duboko kriminogeno društvo, a sve se opravdava onom poznatom "snašo se".
Pa sta god krenes posteno neko te sjebe od salteruse, politike, kriminalca nebitno.
Sta ces nego se baciti u kriminal kad citava drzava funkcionira po sistemu zakon jacega.
BadBoy wrote: ↑06/02/2025 09:05
IT strucnjaci i ugledni programeri i naucna dostinguca