Plavo-bijeli wrote: ↑16/05/2025 15:18
teskeredzic_22 wrote: ↑16/05/2025 14:15
Toffee karamela wrote: ↑15/05/2025 22:41
15 KM (dodala sam konobaru namjerno još 2 km da me muka savlada do kraja)
Zašto , ali ozbiljno zašto , čemu onda ovaj post ?
Zašto mu nisi frknula tu hranu preko cijelog restorana ?
Zato sto neki ljudi, najcesce koji imaju traumaticna djetinjstva, izbjegavaju bilo kakve sukobe.
Ja nekad cak znam da kazem ma super sve bilo i više me nikad ne vide. Mislim da sam primjetio isto da nema poente im kuditi hranu, nije da ce ih to navesti da nesto urade povodom toga.
Imas ih koliko hoces sto imaju na desetine losih recenzija javno na Googleu pa opet nista ne mjenjaju.
Neki pozitivno reaguju, izvinu se, ponude besplatan rucak (ovo mi se desavalo ako na Korpi lose ocijenim hranu) itd.
Ali vecinu nazalost boli cosak, jer ima jedna budala kojoj ne valja, dok ih drugih 100 u redu ceka, tako da ne mari se ovdje za jednim glasom/musterijom.
Najjaci mi je primjer onog papka, vlasnika Pizzerije Dino. Otvorio pizzeriju i u gradu, promijenio nedavno ime u nesto fensy shensy italijansko (ne mogu se sad sjetit imena), a u sustini Pizzerija Dino 2, a nabio cijene k´o da je usred Milana.
Raja ga ubi ocjenama i komentarima na google reviews, ali kako papak drsko odgovara - da ne povjerujes. Fuj. Stare mi k´o da ne znam ti kakav restoran drzi i to usred Pariza.
Debil pravi.
Neki od komentara:
Montalcino Osteria (owner)
4 months ago
Imate sebilj na carsiji za casu vode.
4 months ago
Its half crowded because guests are selected and you are not one of them, great day.
4 months ago
Objasnili smo sta je u ponudi sa menija a kuci kad mami narucite nesto i ona to donese recite da ne zelite, ona ce to tolerisati.