Ma kakvi, pametnije mi je sta procitati._BataZiv_0809 wrote: ↑03/02/2025 19:55Hajde jos jednom za rajuChmoljo wrote: ↑03/02/2025 19:54Ne da mi se ponavljati tristo puta prezvakano.sehohari wrote: ↑03/02/2025 19:42 https://www.klix.ba/vijesti/bih/mia-kar ... /250203155
Šta sam rekao
@Chmoljo
Ma kakav duh, ima sta se moze, sta se ne moze. Ovo ce svesti na tehnikaliju, jer i to zastitno podrucje nije se obiljezavalo na nekom visokom nivou, vec unutar granicne sluzbe.
Nego kao i uvijek trudi se naci najveca glupost i proglasiti za izdaju/prejebavanje. Ali se obavezno gubi iz vida da je jos jedna obaveza za otvaranje pristupnih pregovora izvrsena bez nekakvih velikih ustupaka ili degradacije drzavnih institucija.
Mi sm odo neki dan imali tlapnju kako se samo bosnjaci hapse i rpavne drzave ima samo u sarajevu. A onda prvo najveci gedza ide na sud, ustaje akd prica sa sutkinjom "nekom muslimankom" kako je nekad sprdao taj sud.
Pa onda drzava dosla po troprstasa nesica. Eno ga pogubio se u zatvoru, ne zna sta ga je snaslo. Do neki dan se laprdalo kako je moguce da toliki krimos bude minostar sigurnosti. On vise nije ministar sigurnosti.
Ljudi ba, jeste li svjesni koliko dugo drzava nije zube ovako pokazala? Nije li to ono sto smo trazili?
Da je ovolik ostvari uradjeno za SDA mandata prica bi bila dijametralno suprotna. I toga smo svi svjesni.
Prestrasna je ta inercija gdje se SDA smatra prirodnim dijelom vlasti i da je period bez njih stvar anomalije i da nije u redu bez njih cak i ako ima odredjenog napretka.